Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By elektron84
Tuzno! reci ti nesto prvi, ne valja ti to sto radis. skenjaces zdravlje, nije bitno ko je i sta primetio ako zapatis neku boljku :-(
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa lako je to reci, ali ja zaista ne znam sta je u pitanju.
Nije bitno ko je sta primetio, ali bi bilo lepo da jesu.
Zar je moguce da ih bas toliko ne zanimam?
Samo mi je jos gore zbog toga.
Korisnikov avatar
By elektron84
hm...
ne znam sta pametno da ti kazem...
naravno da bi bilo lepo, roditelji su ti.
Korisnikov avatar
By Intelektualni masturbant
Originally posted by Hys.
Dobro dosle :sesir:
Hvala :)

Originally posted by elektron84
@intelektualni masturbant: meni su rekli da otvorim novu adresu na gmail, yahoo, nebitno i da probam i upalilo je :-)))
Ma ja sam imala problema sa IP-jem izgleda, ali sad je eto sve ok :) )))))

Originally posted by E. M. O.
Zar je moguce da ih bas toliko ne zanimam?
E.M.O. ako ti je neka uteha, ja sam svojoj majci jednom kad sam imala 14, mrtva ozbiljna, jasno i glasno rekla da sam trudna, što naravno nije bilo tačno, htela sam samo da vidim da li će se žena bar potresti, naravno da nije, kao što sam i pretpostavila, rekla mi je: ''Dobro, šta sad, kupićemo novi''?!?!?!?!?!?!?!? Tako da depresija.... Tell me about it! Jedina dobra stvar u svemu tome je što su na moje autovanje moji odreagovali kao na: ''Dobar dan''.
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Originally posted by Intelektualni masturbant
Jedina dobra stvar u svemu tome je što su na moje autovanje moji odreagovali kao na: ''Dobar dan''.
Blago tebi... :)
Korisnikov avatar
By sunrise4adriatic
eh, pa kako rec nalaze red je da i ja overim svoj prvi post ovde.
novajlija iliti zelena iliti juniorka iliti poletarka iliti whatever-the-fuck treba da kaze i nesto o sebi, ne? :blenta:
pa ofako, imam 23. godine, svesna svoje sexualnosti od 11/12. godine - sve devojcice u razredu su se lozile na fudbalere, a ja na balerinu, drugaricu iz klupe :balerina: iako sam, moze se reci, imala tu prednost da skapiram samu sebe tako rano, nisam imala "prostora" da to i iskazem, no to je duga prica... nedavno sam resila da pokrenem svoje zarobljene snage i pocnem da se borim za sebe, a ono sto mi je otvorilo oci bila je slika u mojoj glavi o meni za recimo 10 godina: isfrustrirana, besna na svet zbog sopstvenog kukavicluka, sa jednim detetom na jednoj sisi, drugim na putu, sa muskarcem koga ne volim onako kako bi trebalo... :cupakosu:
sada imam devojku i konacno sam ono sto jesam celih i citavih 100% :cool:
moji PRAVI prijatelji znaju za mene, ali se matoricima jos uvek nisam :comingout: za to pravim strategiju i cekam pravi trenutak - i ne, necu cekati jos 10 godina da nesto uradim :D
cheers guys! :pivce:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by me myself and I
Originally posted by Intelektualni masturbant
Jedina dobra stvar u svemu tome je što su na moje autovanje moji odreagovali kao na: ''Dobar dan''.
Blago tebi... :)
Vaistinu
Korisnikov avatar
By RadaNs
Cao svima. Ja sam iz NS-a. Imam 20 godina. Volim devojke ali do sada nisam imala prilike da budem sa nekom u vezi. Zato sam i dosla na ovaj forum, kako bih upoznala neku simpa curicu iz NS-a.:shrug:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Sada prvi put vidim ovu temu pa bi bio red da napisem nesto...

Dakle zensko sam (svesna sam da mi je nick malo zbunjujuc...), iz Novog Sada, imam 20 godina, inace sam student, ali se u slobodno vreme bavim svim i svacim.
Eto, toliko :klap: . Pozdrav
Korisnikov avatar
By Madonna
ova tema je tak'a obmana da vece nema! ma ko bitan? bez'te deco dok jos mozete! :egzorcist:
Korisnikov avatar
By jenny
da, stvarno shut, aj smiri se malo :predaja:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by jenny
da, stvarno shut, aj smiri se malo :predaja:
mama? :uplasen:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by elektron84
iWanna poplasila goste :okret:
Ovo je jos gore... Vise nisam ni novajlija nego gost :sigh: .

Hehe, ne moze se mene tako lako poplasiti... :D

:pivce:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pozdrav i od mene, registrovao sam se jednom davno, ali tek od skoro poceo aktivnije da ucestvujem u diskusijama.

imao bih par tehnickih zamerki:
prvo, ne mogu da pronadjem sve teme gde sam postovao ili otvorao topik,
na brzom odgovoru nema nikakvih opcija; za citiranje pre svega. Ne mogu sa brzog odgovora da odem na onaj sa vise opcija, sem ako nekog ne citiram.
Izbor smajlija je velik, ali onih najednostavnijih za smeh, ljubav, tugu nigde nema!
Ubacivanje slike ili youtube videa jos uvek nisam uspeo da provalim, a trebalo bi biti najjednostavnija stvar( ni upload slike mi ne funkcionise).
Toliko od novajlije, pozz!
By sjajutravi
Pozdrav i od mene, ja sam Sjajutravi dolazim iz Bg. a ostalo koga zanima moze i da sazna....ziveli :pivce:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
E cao svima, ja sam nova pa da se predstavim... Iz NS-a sam, a vidim ima nas dosta odavde sto mi je posebno drago :) ...
Ovaj forum sam "otkrila" nedavno, svideo mi se pa resih da se registrujem... Nadam se dobroj zabavi i druzenju :)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!