Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by antibiotic
Originally posted by KgCS3
i svi muškarci su bi, nigde pedera :D
To je nas domaci fenomen, ako napisies BI (a ustvari ne BI sa zenom in real life), to znaci da ne patis od manjka testosterona, da nisi skroz "bolestan" jer te privlace i zenske, da nisi u "celoj toj gay prici", jer biti u gay prici znaci biti poznat mnogima, a na ceni je biti svez i nov i "ne-eksponiran". Neki napisu BI ne zato jer ih privlace oba pola, neko tako razumeju kategoriju str8 acting ili ti kako kazu "skriz musko". :down:
Svaka dublja psihoanaliza je pogubna po zdrav razum.
A najjaci su oni koji napishu d atraze str8 momke!

Cum on!
Na Romeu trazis str8 momke???!!!

Mozda su hteli da napishu str8look ili str8 act ( sta god to nekome znacilo)

mada,kakvih pacijenata ima, ne bi me cudilo i da traze str8ere ili bi kojisu vise str8 nego gay

:)

:lood:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja takvima i ne odgovaram na pvt. Iz inata i solidarnosti sa onima koje vređaju. Obično kad mi doleti pvt tipa, nabildovan, bisex, apsolutno nefem i str8look, sportista, blabla... obično vratim nešto kao, meni treba nabildovan i prefem. Tad se iz nekog meni nepoznatog razloga žestoko naljute i prosipaju paljbu po meni. Valjda ih vređa što ih neko odbije ili šta već.

LM, ne lažem u profilu, mada i ne koristim nešto romeo za pronalaženje ljudi, to više nekako volim uživo ako je moguće. Valjda baš zato što nema tih neugodnih iznenađenja. Ali nije loše za ubijanje dosade ili zajebavanje napaljenika, to je tačno.

Inače, nije mi se nikad desilo da me neko tako slaže. Doduše, imao sam samo nekih 4-5 susreta na insistiranje uživo i sve je bilo ok, nisam zažalio. Šetnja gradom, zahebancija, par izlazaka i tako to. Uglavnom nismo ostajali drugari. Sad sve nešto zamišljam kako bih uopšte reagovao na takvu situaciju da se nađem uživo sa tipom kojeg uopšte ne prepoznam u odnosu na slike koje ima na profilu. Verovatno bih prasnuo u smeh.

Mada što neko reče, ja tamo podrazumevam da se laže do nebesa. Ipak je to pijaca kao i svaka druga, a nisu svi prodavci uvek pošteni. Hm. Možda se treba cenkati pre nego pristanete na kupovinu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
A najjaci su oni koji napishu d atraze str8 momke!

Cum on!
Na Romeu trazis str8 momke???!!!
To je takodje fenomen za sebe. Moj drugar navatao tako nekog boksera - str8era koji je hteo da se pojebe i posle seksa mu zapretio da ce da ga ubije ako nekom isprica. Neznam da li takve i slicne mozemo nazvati strejterima, oni su u javnom zivotu strejt, ali tako vole s vremena na vreme da izmasiraju svoju prostatu bez trunke emocije prema drugom muskarcu. Sto je najgore, takvi su izgleda na ceni i takvi se sve vreme traze! :die:
By ~ Le Saint X ~
Moj drugar navatao tako nekog boksera - str8era koji je hteo da se pojebe i posle seksa mu zapretio da ce da ga ubije ako nekom isprica.
Hahaha...
:boxer:

ah, ti bokseri...
A u sustini su mice

et cock!
:snob:
Korisnikov avatar
By antibiotic
"A u sustini su mice"

da, da jaki emotivci
:misicavikojiplace:
Korisnikov avatar
By Vix
Brojke me nikad ne nerviraju, kita još manje, ali poludim od goruće homofobije! Ne dao Bog nekom da bude feminiziran, najebaće na romeu bez jebanja. Do sada me najviše nerviralo kad neko u profuilu napiše da je str8 (sic!) ili str8 looking., pa onda oni koji su ok, normalni (za istog takvog, ili samo za takve), pa onda oni koji pljuju po gejevima, gej sceni..., pa onda oni koji napišu da niko ne čita profile, pa onda oni koji napišu da ne znaju šta bi napisali, pa onda oni koji su davno pisali profil a u međuvremeno se svašta izmenilo, pa onda još svakakvi. Verujem da oni koji lažu najviše kriju istinu od samih sebe. U tim sliučajevima se odmah u profilu vidi da lažu (tipa: traže vezu, nikakav sex, a u galeriji stoji 20 golih nabildovanih muškaraca...)
:drama:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Vixali poludim od gurću homofobije!
A sta znaci ova rec?

Korisnikov avatar
By Vix
goruće. mislim da sam besneo dok sam pisao.uf.
:blush:
By ~ Le Saint X ~
Sto si bre besneo?
Svako ima svoj trip
kako tamo
tako i ovde na forumu

budale se ignorishu i gotova stvar
samo se treba nasmejati i krenuti dalje
Korisnikov avatar
By antibiotic
ma... stvar je u tome sto se na jednom mestu nalaze mnogo razlicitih ljudi sa razlicitim potrebama, predstavama i fantazijama o onom kakvi jesu i sta traze. Mnogi neznaju sta zele, pa tako kopiraju ove gore spomenute "trendove". Opet , nikad se nezna kada ce se iza jednog takvog debilnog profila pronaci baja koji ce ti slomiti srce ;)
Korisnikov avatar
By Vix
Pa, postavio si pitanja sta nas najvise nervira, sta nam smeta....pretpostavljam da ni tebi nije svejedno. Tesko da mogu da se nesmesim kada toliko vremena izgubim i nista ne dobijem. Ako hocu da se lepo provedem, imam daleko bolje nacine i ljude da to uradim. Tamo idem sa jasnim ciljem da nadjem nekog, jer nemam drugog nacina (chat mu dodje kao sinonim). Forum je potpuno druga stvar - ovde mogu da se slozim ili ne s nekim, i makar komuniciram, a tamo potrosim silno vreme uzalud.
Bila bi potpuno drugacija situacija da sam besmrtan, da sam iscrpeo sve izvore zabave na ovoj planeti i u ovom veku i da imam potpuno (i uvek) ispunjen emotivno-erotski zivot. Ako hocu da nadjem nekog, prinudjen sam na virtuelna upoznavanja i tek onda mi zasmeta sto sam gej. Moram da idem od jedne budale (koja se lazno predstavlja) do druge (koja krade i stavlja tudje slike) do trece (koja me ubeđuje da treba da se odreknem prijatelja koji su gej) do četvrte (koja me ubeđuje da je smrtni greh biti feminiziran) do pete (koja mi zapoveda da svoju orijentaciju otkrivam isključivo onima s kojima se jebem) do pete (koja ne zna sta ce s zivotom pa rešila da zajebava ljude) do šeste itd...

I apsolutno se ne slazem u svemu sto što si napisao, antibiotic. Bilo da znaju bilo da neznaju (sic) šta hoće, ne mogu niti želim da idem od profila do profila i proveravam da li su zaista debilni kao što izgledaju. A onaj ko laže ili NE UME da kaže (makar) jednu rečenicu o sebi i o tome zbog čega je tu gde jeste NE MOŽE ni na koji način da mi slomi srce. I ne slažem se da Romeo obiluje različitostima. Sve su to ponavljani obrasci internalizovane homofobije i obilje mesnih delova (koje, nažalost, više ne mogu da razlikujem). HOĆU da vidim te fantazije, te slobode, te potrebe, te sklonosti, ljude kojima je drago što su gej, muškarce koji vole feminizirane i one koji nisu kao iz kalupa, ljude koji ne pomišljaju da lažu da bi bili prihvaćeni. Sve ostalo me jaaaaaaako rastuži.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Vix
Pa, postavio si pitanja sta nas najvise nervira, sta nam smeta....pretpostavljam da ni tebi nije svejedno. Tesko da mogu da se nesmesim kada toliko vremena izgubim i nista ne dobijem. Ako hocu da se lepo provedem, imam daleko bolje nacine i ljude da to uradim. Tamo idem sa jasnim ciljem da nadjem nekog, jer nemam drugog nacina (chat mu dodje kao sinonim). Forum je potpuno druga stvar - ovde mogu da se slozim ili ne s nekim, i makar komuniciram, a tamo potrosim silno vreme uzalud.
Bila bi potpuno drugacija situacija da sam besmrtan, da sam iscrpeo sve izvore zabave na ovoj planeti i u ovom veku i da imam potpuno (i uvek) ispunjen emotivno-erotski zivot. Ako hocu da nadjem nekog, prinudjen sam na virtuelna upoznavanja i tek onda mi zasmeta sto sam gej. Moram da idem od jedne budale (koja se lazno predstavlja) do druge (koja krade i stavlja tudje slike) do trece (koja me ubeđuje da treba da se odreknem prijatelja koji su gej) do četvrte (koja me ubeđuje da je smrtni greh biti feminiziran) do pete (koja mi zapoveda da svoju orijentaciju otkrivam isključivo onima s kojima se jebem) do pete (koja ne zna sta ce s zivotom pa rešila da zajebava ljude) do šeste itd...

I apsolutno se ne slazem u svemu sto što si napisao, antibiotic. Bilo da znaju bilo da neznaju (sic) šta hoće, ne mogu niti želim da idem od profila do profila i proveravam da li su zaista debilni kao što izgledaju. A onaj ko laže ili NE UME da kaže (makar) jednu rečenicu o sebi i o tome zbog čega je tu gde jeste NE MOŽE ni na koji način da mi slomi srce. I ne slažem se da Romeo obiluje različitostima. Sve su to ponavljani obrasci internalizovane homofobije i obilje mesnih delova (koje, nažalost, više ne mogu da razlikujem). HOĆU da vidim te fantazije, te slobode, te potrebe, te sklonosti, ljude kojima je drago što su gej, muškarce koji vole feminizirane i one koji nisu kao iz kalupa, ljude koji ne pomišljaju da lažu da bi bili prihvaćeni. Sve ostalo me jaaaaaaako rastuži.
:klap:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Vix
Pa, postavio si pitanja sta nas najvise nervira, sta nam smeta....pretpostavljam da ni tebi nije svejedno.
Pa,meni nije sve jedno u tom smislu da NE KAPIRAM ZASTO NEKO LAZE JER KADA SE - AKO DODJE DO UPOZNAVANJA - SRETNES SA TOM OSOBOM vidis istinu...
Elem,meni je laganje tamo simpaticno i ... da...zabavno

na primer
bas pre dva dana naisao na jednog od jedanaest Markova koji su mi se svidjali
i to bas na onog najubitacnijeg!

I... decko sebi smanjio 5 godina!Kada ga pitao sto laze,on je odgovorio jer izgleda mladje!
Okej,i ja izgledam mladje,ali sebi ne oduzimam 5 godina koliko mi daju inace...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Vix
NE KAPIRAM ZASTO NEKO LAZE JER KADA SE - AKO DODJE DO UPOZNAVANJA - SRETNES SA TOM OSOBOM vidis istinu...
Neka moja pretpostavka je sledeca... Prosechni korisnik Romea laze da mu je kurac L zato shto polazi od pretpostavke da svi lazu i svi znaju da ostali lazu i ako bi on napisao istinu u profilu (da mu je kurac M) ljudi bi pretpostavili da on laze (jer svi lazu) i zakljuchili da je njegov kurac S, shto nije istina...

Josh jedna generalizacija je i to da makar i mrva feminiziranosti iskljuchuje aktivnu ulogu u sexu shto je potpuno netachno...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by BellyButton
Originally posted by Vix
NE KAPIRAM ZASTO NEKO LAZE JER KADA SE - AKO DODJE DO UPOZNAVANJA - SRETNES SA TOM OSOBOM vidis istinu...
Neka moja pretpostavka je sledeca... Prosechni korisnik Romea laze da mu je kurac L zato shto polazi od pretpostavke da svi lazu i svi znaju da ostali lazu i ako bi on napisao istinu u profilu (da mu je kurac M) ljudi bi pretpostavili da on laze (jer svi lazu) i zakljuchili da je njegov kurac S, shto nije istina...

Josh jedna generalizacija je i to da makar i mrva feminiziranosti iskljuchuje aktivnu ulogu u sexu shto je potpuno netachno...
bravo na odgovoru.
By ~ Le Saint X ~
Ali, ajde i taj problem kurca

Meni nije bitna necija kita - jer...dzaba nekom XL ili sta god ako ne zna da upotrebi to sto ima
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by ~anAMORphOsé~

Meni nije bitna necija kita - jer...dzaba nekom XL ili sta god ako ne zna da upotrebi to sto ima
Sta to tacno znaci? :)
By ~ Le Saint X ~

Sta to tacno znaci? :)
Pa... ne znam da li ces razumeti ako objasnim
:balerina: :balerina: :balerina:
By ~ Le Saint X ~
Hmmmm...

I zasto nekome stoji

NOTHING

i pise da trazi friends

a posalje ti poruku

Jesi za sex veceras???

ah... :povez:
kontradiktornosti
Korisnikov avatar
By antibiotic
Hmmmm...

I zasto nekome stoji

NOTHING

i pise da trazi friends

a posalje ti poruku

Jesi za sex veceras???

ah... :povez:
kontradiktornosti
Jest da na tom romeu treba imati neku organizaciju sta ko trazi i sta ocekuje, jer bi inace sve postalo jos veca dzungla nego sto je, ipak...

Razumem ljude koji, da bi se otarasili talasa napadnika, i izbegli javnu promociju svog trazenja kurca, ostanu na statusu "Nothing" i samostrano krenu u trazenje partnera tj. nekog koga oni odaberu da se jave, a ne cekaju da se njima neko javi ( a sobzirom na sadrzaj profila ljudi ce se javiti zbog seksa tako i tako, ma koji status stajao u momentu). :)
By ~ Le Saint X ~
Hmmm... ali, evo, sa moje tacke gledista..

Npr neko ima u profilu stavljeno da trazi friends, a josh uz to je u vezi
i ima na profilu sexy fotke
a meni je zanimljiv jer je npr kreativan i sl...

ja npr volim da od pocetka imam jasnu sliku sta moze a sta ne da se dogodi...
ako nekome pise friends
ma koliko da me ta osoba seksualno privlaci, ja necu preci tu liniju
i sad, nije moj problem, ako ta osoba ustvari zeli sex, ali je zbog svojih nekih razloga krila tu cinjenicu

i jos, nikada nisam niti cu da kliknem nekog kome pise da je u vezi i trazi 'friends'

:piski:
Korisnikov avatar
By antibiotic
hmm... ako te np. zanima kreativnost, karakter itd. te osobe zasto ne bi kliknuo nekog za friends?
Neki ljudi, mozda, traze prijatelje da bi nasli nesto vise od toga, ali ne iskljucivo preko statusa seks ili date, to je nesto najnormalnije, kako se meni cini.
Sad, sto ti zelis da imas jasnu sliku iz pocetka, to je stvar tvog ukusa i strpljivosti prema odredjenoj osobi.
Sve ostalo, sto je jos specificnije nego gore opisano, treba covek da raspravi licno sa tom osobom.
Kreativni,posebni ljudi np. umeju da budu jako netipicni u odnosu na ostale ljude i pojave.
By ~ Le Saint X ~
hmm... ako te np. zanima kreativnost, karakter itd. te osobe zasto ne bi kliknuo nekog za friends?
pa... mozda jer je to malo nemoguce tamo

ne trazi elaboraciju
:D
Korisnikov avatar
By boy89
Pa na romeu mi najvise smeta to sto lazu o tome sta vole, koju muziku slusaju,i tako te stvari, ne volim i kad stavljaju slike modela, a ne svoje. Mislim ako ves stavljas slike , stavi svoje. Zar ne? Najvise cenim iskrenost, i to mi je bitno. Sa jednim sam se dopisivao preko Romea i dok smo se dopisivali bilo je super. A kad smo se upoznali sledelo je razocarenje. Tako da sto se tice romea, i nemam prevelika ocekivanja, bar ne vise.
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Romeo je kao i svi drugi sajtovi, ima gomila njih koji lazu za razne stvari. Ali, ono sto
meni nije jasno jeste sta misle da ce se dogoditi kad se upoznamo, da cu i dalje da se lozim na njihov opis, a ne na ono sto vidim!? Za kitu, koji cm visine gore dole, da se oprostiti, cak ne mora da bude ni namerno,
ali slagati za bodytype, ili za 10cm visine i 5 cm kite, e to mo nije jasno. Sa takvima je lako,
okrenes se uz pozdrav i odes bez krivice, ali tesko je protiv onih koji lazu u tome sta traze
samo sex, ili su otvoreni i za nesto vise eventualno. To je teze provaliti.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Michael Jackson
i 5 cm kite
brate, to je citav jedan japanski kurac!!!!
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Izvinjavam se forumasima koji su obdareni japanskim kurcem. Nisam hteo da prozivam nikoga,
samo kazem. Meni licno, velicina nije mnogo bitna, ali ako ga osetis, a 5 cm mozes
da osetis samo ako te ubode u oko. :smilegrin:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Michael Jackson
Izvinjavam se forumasima koji su obdareni japanskim kurcem. Nisam hteo da prozivam nikoga,
samo kazem. Meni licno, velicina nije mnogo bitna, ali ako ga osetis, a 5 cm mozes
da osetis samo ako te ubode u oko. :smilegrin:
Cek,cek,znaci ti si dobio u kurac u oko, cim znas kako je to osetiti?

Mmmmm... Vala, sto ljudi, sto cudi

Mislim da na forumu neka kineza i japanaca, te se niko nije osetio uvredjenim
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by boy89
nemam prevelika ocekivanja, bar ne vise.
ali treba ocekivati...
zabavu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!