Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by the1whowishedwe don't have homosexuals in iran
Ahmadinejad on the treatment of women and homosexuals
http://www.youtube.com/watch?v=xou92apNN4o
Originally posted by Loniyep, e, to je zalosno. samo bih umesto "mi Srbi smo..." rekao "zalosno mnogo Srba a mozda i josh zalosnije vecina Srba su...."
Čitao sam neke komentare, mi Srbi smo zaludeli u antiglobalizmu i antizapadnjaštvu.
Većina naših komentatora podržava Ahmadinedžada u stilu - Nek se ne da.
Nek neda da zavladaju prozapadne marionete? Nek se drži i naoružava.
O naše li tragedije...
Originally posted by Loni
Većina naših komentatora podržava Ahmadinedžada u stilu - Nek se ne da.
Originally posted by E. M. O.U Jagodini?Originally posted by LoniU Jagodini?
kad Palma kaže da u Jagodini (80 000) nema gejeva, pa i da mu poverujem, ali 71 miolion... e svaka čast...![]()
Originally posted by Red GuyAli ti mladi ljudi tamo imaju jednu foru- lakse mogu da ne-ostanu-zivi nego mi ovde. I to ne mozda ni zato sto smo se mi ulenjili ili rasteretili, vec sto je rec o jednom potpuno drugacijem kulturnom i politickom (a kulturno je politicko?) rezimu.
Pa sva sreca je sto je Iran pun mladih ljudi,koji verovatno hoce promene.Dok mi smo puni penzionera koji zive (mentalno) u proslom veku ,ako ne i dalje.Jos ako na to dodas budale,fasiste,radikale itd...eto ti sranja.
Originally posted by Red Guypa imamo i mi mlade ali i oni "zive (mentalno) u proslom veku ,ako ne i dalje."
Pa sva sreca je sto je Iran pun mladih ljudi,koji verovatno hoce promene.Dok mi smo puni penzionera koji zive (mentalno) u proslom veku ,ako ne i dalje.
Originally posted by spliffNe.
da li je ovo pochetak kraja?
![]()
Originally posted by LoniMa smesno mi sto on tvrdi da ih nema. A ti jos, aj i da mu poverujemo.
Ne razumem šta vam je smešno s Jagodinom?
Od 80 000 ljudi sigurno da ima bar 1500 deklarisanih gejeva.
Ja ih upoznao nekoliko.
Originally posted by V I V I S E C TS akcentom na podignem.
Moje grudi balkanske su uz nashu iransku bracu.
Nije da mi se ide u Iran samo zato jer ima puno mladica koji su ranjeni a krv je moj fetish, vec da im pripomognem u borbi sa svim resursima kojima raspolazhem. Te da im podignem i negujem moral na visokom nivou.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!