Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Ma to su neki village people kojima je jako dosadno i dobro poznaju geometriju, pa okace dasku na kanapa i gaze u krug.

Ja sam totalno htela da pravim crop circles negde kod bataje pre koju godinu, al niko nie hteo da mi pomogne.
Korisnikov avatar
By m..
E, da cak sam i temu neku kacila (ili je neko drugi), secam e da sam kacila hello kitty crop circle.
By жњ
Originally posted by m..

Ja sam totalno htela da pravim crop circles negde kod bataje pre koju godinu, al niko nie hteo da mi pomogne.

ja bih dosla!! :lol:

Slika

^^
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Btw, to uopshte nisu "blueprints", nema informacija o dimenzijama, korishcenjim materijalima...nema podataka koji su potrebni za pravljanje istog. Kada se neko potrudi malo bolje da me uveri, mozhda i zagrizem.

Inache verujem u vanzemaljce, ali sumnjam da su retardirani da im je zabavno igranje s zhitom ili dlakama.
Korisnikov avatar
By Egmont
Btw, je l' ste primetili u snimku da je glas sintetizovan? :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by жњ
Originally posted by m..

ja bih dosla!! :lol:

Slika

^^
I ja.
Korisnikov avatar
By m..
ajmo da napravimo ogromni peace znak :D

to je poprilicno lako da se konstruise. komplikovanije bi bilo da se uradi neciji lik, mada ni to nije nemoguce, napravis mrezu od kanapa pa ides po pixelima.

a sto se izvodjenja tice:

''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e7c5x5SC ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By boy89
U blicu sam procitao da su za jedan circle u Australiji odgovorni drogirani kenguri, he he. Doduse krugovi su u poljima maka al sve je to isto. :)
Korisnikov avatar
By boy89
tek sad videh, da je Vivisect dao link za tu vest. Al kenguri kako da ne, he he. Pre cu poverovati da to rade vanzemaljci nego kenguri i jos nadrogirani, hahahah. m. je dao dobar predlog. Neko bi stvarno mogao da kod nas napravi neki krug, zezancije radi. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by boy89
m. je dao
Originally posted by m..
cak sam i temu neku kacila... da sam kacila ...
dala :kafa:

( znam, znam, ali dosadno mi je :kesa: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!