Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by scout_finch
skoro sam upoznala jednu mnogo lepu andro seku,gradjena je kao decak a mnogo je lepa i ima tako dubok glas i pokrete koji nisu nimalo zensveni. mada meni takve devojke u principu nisu privlacne,vise mi se svidZa klasicna zenska gradja,ova mi je bas bila simpa.
Originally posted by Zwezdicazwezdice, mozete li pojasniti boldovani deo?
Ja volim devojke kojima je prirodno da budu andro i stoji im...
Ali, kada vidim ko se sve danas fura da bude andro povraca mi se.. To je, nazalost neka nova moda u svetu lezbejki, BITI ANDRO PO SVAKU CENU IAKO SI NAKAZA I STOJI TI KAO PILETU SISE..
Sto bi moja baba rekla: Vid`la zaba di se konji kuju pa i ona digla nogu..![]()
Originally posted by emo_haos_Nakaza u smislu da to sto si navukla na sebe, sto si se tako osisala, krenula da izlazis na odredjena mesta ne ide uz tebe i pravis budalu od sebe samo da bi bila IN lezbejka, a ljudi kada te vide ti se smeju koliko zalosno izgledas tako skockana, eto kao sto ne bi Emo uz tebe islo da obuches zlatnu haljinu i ljubicaste sandale..Originally posted by Zwezdicazwezdice, mozete li pojasniti boldovani deo?
Ali, kada vidim ko se sve danas fura da bude andro povraca mi se.. To je, nazalost neka nova moda u svetu lezbejki, BITI ANDRO PO SVAKU CENU IAKO SI NAKAZA I STOJI TI KAO PILETU SISE..
Originally posted by Zwezdicaa ukoliko bi me videla u nekom fem izdanju, ti bi, zwezdice, konstatovala da sam nakaza?Originally posted by emo_haos_Nakaza u smislu da to sto si navukla na sebe, sto si se tako osisala, krenula da izlazis na odredjena mesta ne ide uz tebe i pravis budalu od sebe samo da bi bila IN lezbejka, a ljudi kada te vide ti se smeju koliko zalosno izgledas tako skockana, eto kao sto ne bi Emo uz tebe islo da obuches zlatnu haljinu i ljubicaste sandale..Originally posted by Zwezdicazwezdice, mozete li pojasniti boldovani deo?
Kao da nikada niste videle takve promasaje.. Dajte..
Originally posted by emo_haos_Ne banalizuj..Originally posted by Zwezdicaa ukoliko bi me videla u nekom fem izdanju, ti bi, zwezdice, konstatovala da sam nakaza?Originally posted by emo_haos_Nakaza u smislu da to sto si navukla na sebe, sto si se tako osisala, krenula da izlazis na odredjena mesta ne ide uz tebe i pravis budalu od sebe samo da bi bila IN lezbejka, a ljudi kada te vide ti se smeju koliko zalosno izgledas tako skockana, eto kao sto ne bi Emo uz tebe islo da obuches zlatnu haljinu i ljubicaste sandale..Originally posted by Zwezdicazwezdice, mozete li pojasniti boldovani deo?
Kao da nikada niste videle takve promasaje.. Dajte..
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Zwezdica1. I ja.
Originally posted by DarlingHm i po mom ukusu jeste previse mrsava,ali ima nesto sto mi je tako slatko...ima neki sarm...okice,osmeh....
Ima nas raznih, ali ja i dalje ne kapiram zasto se toliko zena lozi na Shane...Ima simpaticnu facu, ali je sva anoreksicna...
Nije mi jasno da li im se dopada njena celokupna pojava u L Word-u ( licnost, stajling..) ili je nesto drugo u pitanju.![]()
Originally posted by Darlinghvala
Budalo!![]()
Originally posted by Titjarekoh moja slobodna procena!!!Originally posted by elektron84Xaxaxaxaxa
Tako je Darling!!![]()
Shane jeste cool ali lose se ljubi, moja slobodna procena![]()
ti znas da se lose ljubi :p
Originally posted by Darlingi ne saaaamo zato
@ elektron
A, zaaato ti imas koleciju mojih fotografija![]()
![]()
Originally posted by elektron84Pazi kad nisam obracala paznju na to sto ti mislis...ili je tebi lose ljubljenje nesto sto mozda meni nije...:p aaa pa mislim...Originally posted by Titjarekoh moja slobodna procena!!!Originally posted by elektron84Xaxaxaxaxa
Tako je Darling!!![]()
Shane jeste cool ali lose se ljubi, moja slobodna procena![]()
ti znas da se lose ljubi :p
analiziraj snimke pa ces videti neku pravilnost, no...tebi je nesto drugo u glavi kad je gledas![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!