Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

U vezi sa bi personom

da
54
66%
ne
28
34%
Korisnikov avatar
By KiWi
Bio.

A zašto bih diskriminisao osobe koje nisu gay, ako već postoji obostrano dopadanje?
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by KiWi
Bio.

A zašto bih diskriminisao osobe koje nisu gay, ako već postoji obostrano dopadanje?
Pa ne znam, ja zato pitam. Video sam da neki gayevi isključivo traže druge gayeve (nikako bi), pa me zanima tačno zašto.
Korisnikov avatar
By Delete
Bila sam i bila bih opet.
Mislim da je posesivnim osobama veliki problem biti sa bisex osobom jer je "opasnost" koja preti dvostruka. :D
Korisnikov avatar
By sleepingsun
mene zanima zasto uopste postoji diskriminacija bi soba kod gay ljudi,al to je vec druga tema
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by sleepingsun
mene zanima zasto uopste postoji diskriminacija bi osoba kod gay ljudi,al to je vec druga tema
takodje!
Korisnikov avatar
By baboonbaba
mene zanima zasto uopste postoji diskriminacija bi soba kod gay ljudi,al to je vec druga tema
Nije, nije, na pravom si mestu
Korisnikov avatar
By svejedno
Bio.

Indeed.

Ja sam bio sa bisex osobam, imao i malo duze veze i to...

..

Ne vidim problem.
Korisnikov avatar
By greek_lover
NE! :djavo:

Nemam nista protiv bi muskaraca, prosto znam (na zalost iz sopstvenog iskustva) da su veze sa bi muskarcima sranje (pardoniram na izrazu)
Sex sa bi muskarcima ... da, zasto da ne! :kada:
Korisnikov avatar
By m..
jesam u vezi sa bi osobom, evo vec skoro godinu ipo. zasto? zaljubila se, skontala kako bi moglo da funkcionise, zavolela i lepo mi...

ne znam sto ne bih bila u vezi sa bi osobom, nije bas da se tripujem da ce da me neka bi zena ostavi zbog 1. kurca i izrodi mu copor dece.

vise se plasim gay zena za slucaj da hoce neku lejblovanu iz k-marta.
Korisnikov avatar
By Khons
bila sam i bila bih, sto da ne
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Bio.

kiwi, mislim da nismo "prozvani" da odgovaramo :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by hlaefdige
Bio.

Jeste, pise da je tema za one koji su iskljucivo gay :D Osecam da su i u anketi odgovarali ljudi raznih seksualnih orijentacija te da nije tacna :zvizdi:
Korisnikov avatar
By KiWi
Bio.

ja se izvinjavam :)

u ime svih nas marginalizovanih :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Bio.

ja se izvinjavam :)

u ime svih nas marginalizovanih :)
;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
bila, nisam ni razmisljala da se to preterano razlikuje od veze sa lebejkom, eto kad me neko bas pita, da li ti je ok sto ti je devojka biseksualna, naravno da mi ni najmanje ne smeta. pa jbt ja ako bih morala da je cuvam 24/7 da ne bi otisla sa prvim tipom koji se pojavi, dozivela bih nervni slom posle pet dana. i lezbejka moze da me ostavi zbog druge zene,ne vidim da je opasnost dvostruka kako je neko napisao,ako neko hoce da te ostavi to je obicno zato sto sam odnos ne stima a ne zato sto je zeljna druge pi*ke ili ku*ca.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Šta,ja sad kao diskriminišem, ovde,a? :machevi:

Marginalizovani, neka mnogo jako zamisle da ne vole suprotan spol.

P.S. Nisam glasao! ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Stavise, uvidela sam da mi biseksualne devojke daleko vise odgovaraju. :)
Korisnikov avatar
By horus.
nema razlike... bi osobe tastes like chicken...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by baboonbaba
Šta,ja sad kao diskriminišem, ovde,a? :machevi:

Marginalizovani, neka mnogo jako zamisle da ne vole suprotan spol.

P.S. Nisam glasao! ;)

hehehehehe....ja se evo trudim :D ....nesto nece :D

alava sam, jbg
By Kragi
Originally posted by shut
zavisi ko je ta persona :zvizdi:

da, ako pretpostavimo da osoba nije vec oženjena i da je pritom single tj. nema devojku i pritom ne smara pričom kako ce se jednom oženiti i sl. onda verovatno bih, u suprotnom nema šansi. Naravno da nemam nista protiv bi osoba, ali sebe bih uvek poštedeo veze u kojoj bih dečka delio sa nekim, ili pak ulaska u istu sa nekim ko planira da se oženi za godinu, dve, pet, dvadeset, nebitno ....
Jednostavno ne vidim sebe u toj priči ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by KgCS3
da, ako pretpostavimo da osoba nije vec oženjena i da je pritom single tj. nema devojku i pritom ne smara pričom kako ce se jednom oženiti i sl.
Али онда не говоримо о бисексуалности као проблему већ о неким ретардима.
Korisnikov avatar
By maka
Ne. Nikad ne bih planirala nista ozbiljnije sa bi osobom. Iz razloga st bih uvek u sebi znala da njoj moze nesto da fali pored mene,a ja to ne bih mogla da pruzim.. zajebancija i povatavanje ok,al veza ne.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Originally posted by maka
Ne. Nikad ne bih planirala nista ozbiljnije sa bi osobom. Iz razloga st bih uvek u sebi znala da njoj moze nesto da fali pored mene,a ja to ne bih mogla da pruzim.. zajebancija i povatavanje ok,al veza ne.

kako ti mozes da znas da li ce toj osobi nesto da fali pored tebe?To je vec tvoja nesigurnost ili nepoverenje ili predrasuda u vezi bi osobe...poenta osobe koja je bi nije da joj je potrebno da se jebe sa oba pola i da fali uvek 1 pol..vec da moze da se zaljubi i bude srecna sa osobom,bez obzira na pol:smokin:
Korisnikov avatar
By Madonna
jao bree
sad bih napisao svasta nesto ali necu

i nemam snage :drama:

:novine:
Korisnikov avatar
By maka

kako ti mozes da znas da li ce toj osobi nesot da fali opred tebe?To je vec tvoja nesigurnost ili nepoverenje ili predrasuda u vezi bi osobe...poenta osobe koja je bi nije da joj je potrebno da se jebe sa oba pola i da fali uvek 1 pol..bvec da moze da se zaljubi i bude srecna sa osobom,bez obzira na pol:smokin:
apsolutno se ne slazem.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
rece osoba koja je do pre par meseci tvrdila da je bi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!