Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Renoir
...Ici samo u teretanu nije toliko zdravo ...

Prvi put cujem za tako nesto!
Mala, s tobom je najgore objasnjavati se :plavuso:
Elem, rekoh da je dobro da teretana bude povezana uz neki sport...
By жњ
Originally posted by Euro31
Fire Gox,

Ne krivi prijatelje sto ne zele da idu u teretanu, mozda za razliku od vecine njima se u stvari svidja sport koji se ne odnosi na estetiku. Ja zaista ne kontam dosta vas, teretana je estetika i nista vise, bio sam sa tipovima teretana-shima i niti su bili zdravi, niti su isli zbog tzv. sporta...nego jednostavno da izgledaju kao neko do njih koji jeste mozda sportas. znate ono plivanje, fudbal, kosha, i tako to, malo trcanja, disanja, dodavanja, razvijanja prijateljstva...SPORT

prdnuo i ostao zhiv :tepih:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ama, ne idem... :neto:

(Pre)zadovoljna svojim izgledom :icequeen:
Korisnikov avatar
By lav
a koja teretana ima grupne tuseve ?
Korisnikov avatar
By delfinmne
Originally posted by Euro31
Fire Gox,

Ne krivi prijatelje sto ne zele da idu u teretanu, mozda za razliku od vecine njima se u stvari svidja sport koji se ne odnosi na estetiku. Ja zaista ne kontam dosta vas, teretana je estetika i nista vise, bio sam sa tipovima teretana-shima i niti su bili zdravi, niti su isli zbog tzv. sporta...nego jednostavno da izgledaju kao neko do njih koji jeste mozda sportas. znate ono plivanje, fudbal, kosha, i tako to, malo trcanja, disanja, dodavanja, razvijanja prijateljstva...SPORT
Kako mozes da kazes da je teretana estetika!? Pa tamo mozes da radis vjezbe za sve misice, i da trcis ,vozis biciklo i sta vec... Aerobni + anaerobni trening= perfection :)
By Shoplifter
da li neko zna ima li jos teretana po Zemunu osim teshke socijale Pinkija? (ali da nisu mnogo daleko od centra Zemuna)
Korisnikov avatar
By Chris
Originally posted by lav
a koja teretana ima grupne tuseve ?
Na NBGD-u kod fontane....kad se zavrsi trening basketasima, bude . . . wooow!
Korisnikov avatar
By lav
pa koja ? reci naziv teretane !!!
Korisnikov avatar
By lav
istice mi clanstvo u ovoj kojoj ja idem :)
By mikka
lave, otkud tolka opsesija tim grupnim tusiranjem
pa to ste samo svi goli, i ako nema prostora malo se samarate spolovilima, i nista posebno :D
idem u najblizu
i nije zdravo ici samo u teretanu :neto:
preporucljivo+ odrzavati gipkost (npr jogom ili nekom gimnastikom)+ kardio trebing :yes:
Korisnikov avatar
By broX
ja sam napravio neku pauzu sto se teretane tice, sad sam ponovo krenuo i malo sam se preforsirao
inace uvek imam problem sa tim zagrevanjem, mrzi me da cekam i onda cesto najebem, al dobro vazno je da se radi :tegovi:
Korisnikov avatar
By Das Ich
Iako bi mi u okolini Fontane najvise odgovaralo, ni jedna mi se nije svidela...Isla sam u onu kod Studenjaka prosle godine ali je skucen prostor, sprave zastarele i nema vazduha...Sada sam nasla jednu u bloku 70, ogromna teretana kod skole Uzicka republika, odlicni uslovi, ali naravno mnogo skupa... clanarina se uplacuje na tri meseca pa nema mrdanja :D
Korisnikov avatar
By mmiki
Idem u neku divlju teretanu ovde u Borci. 1200 mesecno a guzve nema, puno sprava i prijatna atmnosfera.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by mmiki
Idem u neku divlju teretanu ovde u Borci. 1200 mesecno a guzve nema, puno sprava i prijatna atmnosfera.
divlja?

sounds sexy!
By ~ Le Saint X ~
Jbg...upadoh u sex fazu...
pa samo na sex mislim...

:)

elem, :up: za teretanu...

ti bi mogao d abudes mica na kub sa malo misica
:)

:fuckbed:

U know what I mean...
Korisnikov avatar
By mmiki
imam i ovako ja misica, samo su sakriveni :D
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by MirisnaTravica
Teretana je tako GAY! :)
:kakodane:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by LordOfSex
U jednu finu teretanu. :giggle:
Sa jako finim radnikom :D
Korisnikov avatar
By lana-bg
Kao sto rece dunk27,najbolja je TERETANA kod Telekoma,na Novom beogradu. Za svichy: iz Zemuna ides autobusima 18,88 i sidjes cim se spuste na autoput ili busem 17 do novog Merkatora. Teretana se nalazi preko puta zgrade Telekoma u ul Bulevar umetnosti.Do nje vozi autobus 71,samo sto se ona ne vidi jer je okrenuta ka autoputu.

Teretana ima 12 traka za trcanje,10 biciklova od kojih je 5 onih niskih (sedi se kao u fotelji sa nogama ispred i bas su udobni),zatim 5 stepera i 5 orbitekova ili kako se vec zovu oni imitatori skijaskog trcanja.Ima bezbroj tegova,sipki,klupa i raznoraznih sprava za vezbanje. Kolika god da je guzva,uvek ima mesta za sve i nema cekanja. Prostrano je ,cisto,klimatizovano,ima koliko se secam ima po 5-6 tus kabina... Za mesecnu clanarinu ( mislim daje 2200 z/3000m) mozete ici tamo svakim danom od 09-22 h,neograniceno. Mislim da ne rade samo dva dana u godini.

Mozda ima i neka bolja teretana,ali ja za nju ne znam..

E,da moze se desiti da sretnete neku poznatu licnost,(dolazila je npr. Natasa Miljkovic),ali svi clanovi su bas ok..Tamo vas niko nece gledati kako ste se obukli, koliko ste utegnuti,kako radite i sl.
Bas je ok mesto...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne idem u teretanu! Sve covek moze da uradi samo sa svoje dve ruke i noge ako ima disciplinu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by antibiotic
Ne idem u teretanu! Sve covek moze da uradi samo sa svoje dve ruke i noge ako ima disciplinu.

Naravno, ali ako si profi sportista - moras dodatno da se izivljavas nad svojim telom...;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!