Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8Ovo sam primetio na nekoliko naših foruma, ali čini mi se da su se žalili na AAKS modele od 160 i 320 GB...
meni je moj WD 3200AAJS kupljen pre cca godinu dana crk'o...
Originally posted by Vukodlaktaj WD od 640GB je odličan, ja sam skoro uzimala HDD, i mogu da ti preporučim Samsung-ov Spinpoint F1 od 640GB -HD642JJ, ima dve ploće 7200rpm, 16MB, a ako ćeš 1TB, već su ti rekli WD Black Caviar, ili malo jeftiniji Samsung-ov 1TB HD103UJ, kažu da je jako brz, i mislim da nije toliko osetljiv koliko iz tog
Pa ok, meni je bitan kapacitet, to što mi je pola ploče nedostupno mi nije neka mana, osim ako 1TB košta malo više od 750.
Sad sam ubacio u priču i 640GB, bacio sam oko na WD6400AAKS, svi ga hvale....
Meni je potreban hard za storage - DVD mi je nesiguran, jer lako može da propadne, posebno ako imate divnog bracu kao ja, koji ostavlja diskove gde mu se ćefne, a posle mu ne odgovara što je disk nečitljiv...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!