Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By cybermikan
Isceljenje na delu:

DRAGANA RISTIC
JE UGANULA NOGU! :P .5 hours ago
Clear Chat History
Couldn't retrieve chat history
9:37pmDragana

cao

sta se radi
9:37pmMikan

pozzz

sta ti bi sa tom nogom?

jel te boli?
9:38pmDragana

uganula sam

nogu

sada

je fiksirana

spremam

se da idem

na kafu

napolje

:) :)

stala sam nezgodno
9:38pmMikan

cek sek

aj

ajde ovako da uradis sta ti kazem

ok?

aj

ok
9:39pmMikan

stavi ruku na bolno mesto sad
9:39pmDragana

ok

jesi ?

da

drmni sada nogu i reci mi kako je
9:40pmDragana

ovako

ja mogu da pomeram

nogu

u krug
9:40pmMikan

znam to

levo desno

sve

ali me

boli

od zgloba

na gore

prema listu

urdi nesto sto nisi mogla

*uradi

ja sve mogu

da radim

samo me

boli

kad hodam
9:41pmMikan

ok

ajde malo prosetaj pa mi javi jel bolje

samo par koraka
9:42pmDragana

ovako

boli me

kad se popnem

na prste
9:42pmMikan

ok

tj

na jagodice

boli me gore

jel ti je malo bolje nego sto je bilo pre?

da
9:43pmMikan

ok

ajde sada se popni polako na jagodice
9:43pmDragana

jesam

i

bolje je ne bolu me

ok

odlicno

hvala

cime

se ti bavis

9:44pmMikan

recics mi kada se vratis kako je bilo
9:44pmDragana

vazi hocu

sungazingom ili solarnom jogom

mmmm

ja ne jedem vec skoro 5 dana

joj

zivim samo od energije sunca i slarne vode koja je bila na suncu
9:45pmDragana

uuuuuuu

svaka cast

ja hocu
9:45pmMikan

da, da

da se bavim

jogom

to mi

zelja

ali ovde nema

lepo

niko adekvatan

to da radi

ali

steta
9:46pmMikan

ali ova joga sto ja radim je najbolji nacin da dovedes svoje telo u normalu i besplatna je

i svako je moze raditi

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/

ovo je moj sungazing sajt

sungazing= solarna joga

pogledaj, registruj se tamo, obavesti se pitaj slobodno kako se ovo radi i pocni i ti da je radis
9:47pmDragana

hvala ti puno

ovo su tvoje

slike
9:47pmMikan

ok

svaka

cast

kao izgledas

uzivaj...

nemam

reci

thnx ;) ;)
9:48pmDragana

cime se bavis

inace

osim toga
9:48pmMikan

kompjuterima

mmm

lepo
Korisnikov avatar
By cybermikan
103. dan (vece) 13. jun 2009. god.
17 minuta i 20 sekundi. Uradjen sungazing u siguran vecernji sat. Nakon sungazinga kada sam zatvorio oci video sam mali zeleni krug po prvi put tako svetlo zelene boje. Nakon toga odmah sam na neki nacin osetio fizicku glad, ali pojeo sam samo jednu pecenu papriku i dva kruga cvekle sa pola kriske dijetlanog hleba i to mi je bilo potpuno dosta nakon tri dana ne jela. Zapazio sam da sam za samo sat vremena posle tog nekog jela bio pospan i legao sam da spavam tako da sam razumeo, posto je sungazing potpuno prirodan proces "naterao" me je da jedem kako bi mi mozak bio zauzet (cirkadijski ritam) ucestvovanju u varenju, kako bih mogao da legnem i odspavam (da se restartujem). Kada sam ujutro ustao u 5:30 upalio sam televizor i odmah zapazio da mi se vid poboljsao i da sam mogao da vidim ona mala slova sto idu trakom u dnu ekrana, a koja inace nisam mogao videti jel su mi bila potpuno mutna. Mali zakljucak: Nakon gledanja sam ogladneo, pojeo minimum hrane kako bi mi mozak bio zauzet ucestvovanjem u varenju i kako bih legao ubrzo nakon toga, da sungazing procesom se nesto "uradi" na mom umu i celokupnom telu sto je rezultovalo jutrosnjim boljim vidom, i moja poruka svima koji citaju ovo i rade siguran sungazing je da slusaju svoje telo i jedu samo koliko im telo to zahteva, jel sve ima svoje razloge.

:mjuza: :crta: :B
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by RACABG
neuspeli restart
Potpuno uspeli jel je rezultovalo samo mojim mnogo boljim vidom!!!
Korisnikov avatar
By cybermikan
104. dan (jutro) 14. jun 2009. god.
10 minuta za prvi deo dana. Uradjen prvi deo sungazinga malo posle sigurnog sata, radi zgrada i krovova. Kada sam zavrsio sungazing video sam samo na momenat crvenu mrlju i neke nepoznate imidze.

104. dan (vece) 14. jun 2009. god.
Nastavak 7 minuta i 30 sekundi. Odlican sungazing i energija svemira koja me je ispunila u potpunosti! Nakon uradjenog sungazinga kada sam zatvorio oci, pozvao sam mali plavi kruzic jel se prvo nije pojavljivao, onda kada se pojavio zapovedio sam mu da bude zelene boje, sto se i desilo.... Nakon 2-3h od tog momenta, posto mi je cimer sa cijeg prozora gledam zalazak sunca pao sa skele i sav se izlomio me je zamolio da stavim ruke na njega kako bi ozdravio, rekao sam mu da zamisli ogromno i jako sunce koje bije u njega i da zatvori svoje oci. Nakon sto sam stavio ruke na njega, rekao je da oseca neverovatnu toplotu u telu i kada sam zapovedio bolima da nestanu iz njegovog tela, to se i desilo, kada sam zavrsio sto sam imao u tom smislu, on je ostao u cudu da ga vise nista ne boli, zahvalio mi je, ali sam ja rekao da zahvali Bogu kojem se moli jel sam ja samo kanal kroz kogji tece Bozanska energija, i rekao sam mu da je sungazingom moja moc ozdravljenja drasticno povecana i da je jos jaca nego ranije. I da zakljucim: kada sam drzao ruke na njemu probijao me je neverovatan znoj i jako sam se preznojavao.

:bouncy:
By RACABG
Originally posted by cybermikan
Isceljenje na delu:

DRAGANA RISTIC
Clear Chat History

cao

sta se radi

pozzz

sta ti bi sa tom nogom?

jel te boli?

uganula sam

nogu

sada

je fiksirana

spremam

se da idem

na kafu

napolje

stala sam nezgodno

cek sek

aj

ok?

aj

ok

ok

jesi ?

da

ovako

ja mogu da pomeram

nogu

u krug

znam to

levo desno

sve

ali me

boli

od zgloba

na gore

prema listu

*uradi

ja sve mogu

da radim

samo me

boli

kad hodam

ok

samo par koraka

ovako

boli me

kad se popnem

na prste

ok

tj

na jagodice

boli me gore

da

ok

jesam

i

bolje je ne bolu me

ok

odlicno

hvala

cime

se ti bavis

vazi hocu

mmmm

joj

uuuuuuu

svaka cast

ja hocu

da, da

da se bavim

jogom

to mi

zelja

ali ovde nema

lepo

niko adekvatan

to da radi

ali

steta

ali ova joga sto ja radim je najbolji nacin da dovedes svoje telo u normalu i besplatna je

i svako je moze raditi

sungazing= solarna joga

pogledaj, registruj se tamo, obavesti se pitaj slobodno kako se ovo radi i pocni i ti da je radis

hvala ti puno

ovo su tvoje

slike

ok

svaka

cast

kao izgledas

uzivaj...

nemam

reci

thnx ;) ;)

cime se bavis

inace

osim toga

kompjuterima

mmm

lepo
kleopatra trgovcevic zorka vava gersman ..... 5 u 1 mashala
By alexandermagic
Mikane, je l' ovo Draganica trznula na tebe nakon volšebnog iscjeljenja? A, vragolane?Slika

*gigglZ*
Korisnikov avatar
By cybermikan
Isceljenje na delu:

DRAGANA RISTIC
Clear Chat History

cao

sta se radi

pozzz

sta ti bi sa tom nogom?

jel te boli?

uganula sam

nogu

sada

je fiksirana

spremam

se da idem

na kafu

napolje

stala sam nezgodno

cek sek

aj

ok?

aj

ok

ok

jesi ?

da

ovako

ja mogu da pomeram

nogu

u krug

znam to

levo desno

sve

ali me

boli

od zgloba

na gore

prema listu

*uradi

ja sve mogu

da radim

samo me

boli

kad hodam

ok

samo par koraka

ovako

boli me

kad se popnem

na prste

ok

tj

na jagodice

boli me gore

da

ok

jesam

i

bolje je ne bolu me

ok

odlicno

hvala

cime

se ti bavis

vazi hocu

mmmm

joj

uuuuuuu

svaka cast

ja hocu

da, da

da se bavim

jogom

to mi

zelja

ali ovde nema

lepo

niko adekvatan

to da radi

ali

steta

i svako je moze raditi

sungazing= solarna joga

hvala ti puno

ovo su tvoje

slike

ok

svaka

cast

kao izgledas

uzivaj...

nemam

reci

thnx ;) ;)

cime se bavis

inace

osim toga

kompjuterima

mmm

lepo
kleopatra trgovcevic zorka vava gersman ..... 5 u 1 mashala
Zar te nisu obavestilli, brate da zemlja vise nije ravna ploca?
Inace ja radim sa energijama, i sve ali bas sve bolesti dolaze zato sto energija (zivotna ili zivotni napon) ne moze ne ometano da funkcionise telom. Cim se desi "zacepljanje" ti obolevas

:zacepi: :invalid:

^^
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by alexandermagic
Mikane, je l' ovo Draganica trznula na tebe nakon volšebnog iscjeljenja? A, vragolane?Slika

*gigglZ*
Pa, koliko vidim napalila se kada je stavila svoju ruku, misleci da je moja...

:mag:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Taman mislim da sam sve pročitao i da će sve do kraja da zvuči ovako (u beskonačnim varijacijama):
-pio sam solarnu vodu
-gledao sam u sunce toliko i toliko minuta
-osećam se ekstra, super, fenomenalno, fantastično, osećam energiju i kundalini i bla-bla kako kruži kroz pojma-nemam-šta
-neke mrlje mi igraju pred očima posle gledanja u sunce
-jeo sam nešto malkice, iako nisam morao, dovoljno sam se na'ranio od sunca :lol:

stiže pričica sa Draganom, pravi isceliteljsko-muvački poduhvat.
Uh, slatko se nasmejah.
To sajberMiki, to :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By cybermikan
105. dan (jutro) 15. jun 2009. god.
17 minuta i 40 sekundi. Poprilicno dobro i ukusno sunca kao i uvek! U gledanju sam stavio ruke na oci ia zatrazio od PRASTVORITELJA da mi izleci oci njegovom energijom kako bih se oslobodio naocara dalje.... Kada sam zavrsio sa sungazingom i drzao zatvorene oci, pojavila se ona uobicajena kuglica i kako sam joj zapovedio da se ponasa, tako se i ponasala. Nista ne jedem apsolutno, poruckam podosta sunca, pijem po ceo dan solarne ili suncane vode, i poneakd malo caja. Bio sam sa dva druga kod mama u Beocinu, nakon nekog razgovora o svemu po malo, onako sa teme na temu, pozalila se da je bole rame i da ne moze da pokrece ruku kako treba i da podize ruku, uzeo sam malo njene solarne vode iz flase, namazao njome ruke i polozio ruku na njeno rame i na glavu. Tacno sam znao gde se energija zaglavila, i taj deo sam tapkao jabucicama na prstima kako bi joj energija ponovo krenula da tece telom i kako bi ozdravila. Rekla je da je osetila jaku vrucinu na delu gde ima bol, i preznojavala se jako kao i ja. Nakon toga rekla je i bila sva radosna jel joj je bol potpuno nestala. Moj drugar koji je vozio auto kada je cuo i video da mi mama normalno podize ruku i da je rame vise ne boli, je zatrazio takodje da stavim ruke na njegovu nogu jel ima bolove u kolenima. Uradio sam to sto je trazio i on je rekao da oseca jaku vrucinu i on se preznojavao kao i ja. Kada sam sklonio ruku, pomerio je nogu i sav odusevljen rekao da ne oseca vise bol, i da ce me zvati kod njegove mame da stavim ruke na nju jel ima problema sa secerom i bolove u nogama. No, kada sam zavrsio sa njim, rekao sam mu da zahvali Bogu kojem se moli za njegovo ozdravljenje.
Zaklucak: Kada se telo mani materijalnosti onda se podizu duhovne sposobnosti i Bozanska energija. (Isus je rekao ucenicima da se poseban demonski rod izgoni samo postom i molitvom...) znaci kada se sta? suzdrzavaju od hrane, jel onda moze neometano Bozanska energija (neki je zovu KI ili Kundalini energija) da tece telom i oslobadja ga od svih boli i bolesti.

:dance:
By alexandermagic
...izgoni samo postom i molitvom...) znaci kada se sta? suzdrzavaju od hrane...

Post se ne sastoji samo od uzdržavanja od (određene vrste) hrane.

Edit/Add: Nego, javljaj nam da li te Draganica i dalje muva. Slika
By RACABG
Vidim ja da ce za par dana ovde da se postavi cenovnik lecenje "JABUCICAMA" na prstima toliko i toliko evri.

ili su to jagodice naprstima ?????
mada ko zna kolka mu je shaka kada ih naziva jabucicama

a sad idi gledaj u sunce ili tako nesto
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

Zaklucak: Kada se telo mani materijalnosti onda se podizu duhovne sposobnosti i Bozanska energija. (Isus je rekao ucenicima da se poseban demonski rod izgoni samo postom i molitvom...) znaci kada se sta? suzdrzavaju od hrane, jel onda moze neometano Bozanska energija (neki je zovu KI ili Kundalini energija) da tece telom i oslobadja ga od svih boli i bolesti.

Isto se govori o postu, da nema potrebe da bude planiran, od navike ili primoran jer nece imati efekta.
Post u tvom sluchaju bi bio, da kada bi krenuo da gricnesh tu "polovinu od polovine paradajza" jednostavno iskulirash nagon za jelom.

Inache sasvim su dve stvari kundalini i ono shto ti zovesh "Bozanska energija."
Kundalini je direktan produkt ovog tela, kojoj su potrebni putevi (nervi) dok bozanska energije nisu vezane za telo vec za dushu.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by V I V I S E C T

Isto se govori o postu, da nema potrebe da bude planiran, od navike ili primoran jer nece imati efekta. Post u tvom sluchaju bi bio, da kada bi krenuo da gricnesh tu "polovinu od polovine paradajza" jednostavno iskulirash nagon za jelom.

Inache sasvim su dve stvari kundalini i ono shto ti zovesh "Bozanska energija."
Kundalini je direktan produkt ovog tela, kojoj su potrebni putevi (nervi) dok bozanska energije nisu vezane za telo vec za dushu.
Brate, meni se desava da nemam zelju za jelom, nemam potrebu (kako to, ne znam, zasto to? znam.... jel radim solarnu jogu redovno)

Upravo tako! Kundalini je tvoja pokretacka energija (napon(duse)) ako tako hoces koja se budi, i podize lagano, ali kada dospe u 7. chakru na temenu glave, ona (kundalini shakti) se spaja sa shivom (Bozanskom energijom).... dok se to u potpunosti ne dogodi, mislim dok se kundalini penje... i dok je u procesu penjanja, moze se ocekivati i duhovne manifestacije pa i to da ne jedes cvrsu hranu, lecenje rukama, telepatija... Ja sam primer toga.... Inace kada se dogodi taj spoj, onda osetis ceo svemir, osecas svo znanje, ljubav univerzuma... nesto ovako:

http://www.youtube.com/watch?v=1O8oE5RHinA

:eureka:
Korisnikov avatar
By cybermikan
106. dan (vece) 16. jun 2009. god.
17 minuta i 50 sekundi. Za danas na meniju: Sunce + Solarna Voda i malo caja na dan.

107. dan (jutro) 18. jun 2009. god.
10 minuta za prvi deo dana i 8 minuta uvece sa plaze. Danas smo dobili donaciju za sajt od mog prijetelja Zorana koja vredi 250€ potpuno nova tehnoligija, koju je razvio nas covek, naj bolji sajt bilder :D do sada ikada napravljen. Tako da cu ovih dana biti malo zauzet prebacivanjem stranice sa naseg sadasnjeg sungazing sajta. Meni: Sunce + Solarna Voda + 2 solje caja na dan.

108. dan (vece) 19. jun 2009. god.
18 minuta i 10 sekundi sa cimerovog prozora. Predivan zalazak sunca. Danasnji meni: Sunce + Solarna Voda, malo caja i soka od visanja na dan

109. dan (jutro) 20. jun 2009. god
18 minuta i 20 sekundi sa terase! Sa moje terase... posto mi se mladji cimer odselio sa cije sam terase gledao u sunce ujutro, ja sam presao u tu sobu i od sada je to moje sungazing mesto, no smekam za sada mesto u blizini na kojem je uzorana zemlja, i koje ce mi po svemu sudeci biti najbolje mesto za pravi sungazing na zemlji. Danas na trpezi: Sunce + Solarna Voda + 3 puta na dan caj.

110. dan (vece) 23. jun 2009. god.
18 minuta i 30 sekundi. Sungazing sa cimerovog prozora. Nakon 3 dana oblacnog i kisnog vremena danas na trpezi: Sunce (KONACNO) + Solarna Voda + 3 solje caja i 2 solje razblazenog jogurta i malo soka od visanja.

111. dan (jutro) 24. jun 2009. god.
18 minuta i 40 sekundi. Super odradjen sungazing sa moje terase :D Super se osecam ceo dan mada je napolju dosta oblacno, meni energije ne nedostaje. Akumulirao sam dosta energije za ove dane te teram i dalje bez cvrste hrane!!! Oblacno vreme sa jako malo sunca... Danas na suncanoj trpezi: Sunce (jedva ga ima ) + Solarna Voda (jedva skupljena) + malo caja, jogurta i soka od visanja.

Ostatak dnevnika na nasem sungazing sajtu ovde: http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... kustva.htm

:sunny: :gatara: :harmonika: :vegi:
By alexandermagic
Još malo, pa ćeš ti postati i pravi biznismen. A, vragolane? :lol:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by alexandermagic
Još malo, pa ćeš ti postati i pravi biznismen. A, vragolane? :lol:
lol

Posto su majice samo 790 dinara i to jos americke a ne one kineske... slab sam ti ja biznismen... ali nije sve u novcu, vise nam je u uzivanju da nosimo takve majice.

:rock:

btw. ja sam sam uplatio 35€ reklame na facebook-u za sajt tako da o nekom novcanom dobitku iz svega ovoga nema ni govora!!!

:klap:
Korisnikov avatar
By cybermikan
112. dan (jutro) 25. dan 2009. god.
18 minuta i 50 sekundi. Osecam se fantasticno nista ne jedem, samo zivim od energije sunca, vode koja je bila na suncu ceo dan i malo caja

113. dan (vece) 26. jun 2009. god.
19 minuta tacno! Uradjen sungazing u blizini okolnih zgrada, bos na zemlji. Moram naglasiti kada sam radio svoj sungazing da su me neki ljudi bas jako cudno gledali, ali nije me bilo puno briga za njih. Eh, sad da sam imao nasu novu sungazing majicu (o tome mozete naci na home page naseg sajta) ljudi bi mnogo bolje shvatili o cemu se radi i verovatno me ne bi gledali tako dugo sa cudjenjem. Ali posto sam odlucio da se posadim na to mesto za jutarnji i vecernji sungazing, bolje im je da se naviknu sto pre. LOL E, sad mnogo ce mi biti jace i bolje kada mi od nedelje stigne sungazing majica. Jedva cekam!!!! Dakle... osecam se super i savrseno i dalje zivim samo od energije sunca i vode koja je bila na suncu ceo dan sa malo caja na dan. Nikakvu hranu, voce niti povrce ne uzimam jel nemam zelje niti potrebe za tim.

:astral2:
Korisnikov avatar
By Madonna
Nikakvu hranu, voce niti povrce ne uzimam jel
jer
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by shut
Nikakvu hranu, voce niti povrce ne uzimam jel
jer
Hvala na ispravci :hyper:
Korisnikov avatar
By cybermikan
114. dan (jutro) 27. jun 2009. god.

19 minuta i 10 sekundi. Ekstra dobar sungazing (sunčarenje) uradjeno u blizini kuce na zemlji, potpuno bos. Danas nije bilo ljudi tako da sam na miru mogao u potpunoj koncentraciji da uradim svoj sungazing. Osecaj je bio mnogo jaci kada sam stajao bos na zemlji, osetio sam energiju iz svemira, unutar sebe i energiju zemlje na kojoj stojim. Danas takodje nista nisam jeo samo jutarnje sunce, solarne vode i malo caja. Zelim ovde da budem jasan, mogu da pojedem sta god pozelim i to u jako malim kolicina, ali ja to NE ZELIM jel hocu u potpunosti da zavisim od energije sunca i svemira. To je moj izbor.

:ccol:
Korisnikov avatar
By cybermikan
115. dan (jutro) 28. jun 2009. god.
19 minuta i 20 sekundi. Uradjen sungazing i osecam se fenomenalno ceo dan, samo uz energiju sunca, malo vode i caja

116. dan (vece) 29. jun 2009. god.
19 minuta i 30 sekundi. Predivno crvenkasto sunce. Zaista ovaj sungazing mi je bio toliko snazan da ce mi biti i ostati kao jedan od najjacih utisaka ikada. Osecam takvu snagu u rukama da bih mogao bez problema da savijem najjacu gvozdenu sipku iako ne jedem nista vec poduze vreme. Dakle, uzivam na energiji sunca, malo vode i caja i dalje!

:angel:
By RuznaGlupaZla
cybermikan ocekujemo zeljno da promenis username u SASA MATIC
ovo mora da se ponovi :smeh:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by RuznaGlupaZla...
cybermikan ocekujemo zeljno da promenis username u SASA MATIC
ovo mora da se ponovi :smeh:
Eeeeeeeeeeeeee.... to mozete cekati celu vecnost, ali ni u ovom niti u bilo kojem zivotu se tako nesto nece desiti- i stvarno nema razloga da se sprdate sa tim covekom i njegovim nedostatkom!

Btw. radeci sungazing ja sam potpuno zasticen 1 0000000% od ovog novog- svinjskog i ko zna kojeg jos gripa i bolesti- a ti?

:cheer:
Korisnikov avatar
By cybermikan
117. dan (jutro) 30. jun 2009. god.
19 minuta i 40 sekundi. Predivan sunagzing uradjen na zemlji u blizini zgrade. Svaki sungazing i svaki dan je ne ponovljiv dozivljaj, sto god duze napredujem u sungazingu to je sve bolje i bolje... nekako uvek nesto novo ni jedan dozivljaj nije isti, ni jedan dan nije isti svaki momenat gledanja u sunce je neponovljiv. I tako... i dalje sam bez hrane, nemam potrebu da jedem bilo sta (a mogu sta pozelim samo da hocu), no moja odluka je za sada da ne jedem kako bi kosmicka energija mogla da tece kroz moje telo ne ometano. Samo sam na suncu, solarnoj vodi koja je bila na suncu svo vreme, i malo caja na dan.

:paki:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!