Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
priča se da su ti snimci pre 2000te ...

pošto je čovek živ i zdrav, nije ništa neobično da ga je neko u skorije vreme snimio ...

mada ja verujem da on, poput Karadžića, uopšte ne liči na sebe ... ne bi me čudilo da je žena :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
snimci su stari, čak su iz Haškog suda izjavili da su im ti snimci poznati od ranije.
Korisnikov avatar
By Creative
...i tako...
za pet ili šes godina, pojaviće se novi snimci, na kojima ćemo 'exkluzivno' videti Ratkov kraul, gitarske bravure, strategiju popunjavanja tiketa itd itd

Ako se ovako nastavi, ovaj Topic pretenduje da bude Stayin` Alive. Forever.

I to je to. Čovek se ponaša kao da se ništa nije desilo....Bo`na Maro daj još vina rujna... đuska na kecu...smeh, radost, tuga...pa opet Mara.
Kojim elektrošokovima su to uspeli, nije mi jasno. Koji je to Mentalni Software...pa svi ti ljudi oko njega. Pa to kao da je snimljeno '80 i neke (rekao bih po mini valu, koji je bio apsolutni šiz svih beogradskih čistačica osamdesetih) ili je vremenski točak šlajfovao do yaya.

:dominion:
By Simor
Nemam komentar. Prosto, muka mi je da razmišljam o Ratku Mladiću, o tome da li je na svadbi, na slavi ili pod Amfilohijevom bradom. Želim samo da naša politička elita prelomi, da odluči da vladajući sistem vrednosti u ovoj zemlji ne može da bude eksplicitno ili implicitno slavljenje ratnog zločinca, da u skladu sa tim transformiše institucije koje su ostale okamenjene još od Miloševićevog vremena i koje su generisale a sada štite ološ svake vrste, i da se Mladić konačno nađe u Haškom tribunalu i odgovara za sva sranja.

:andjela:
Korisnikov avatar
By Burak
Drago mi je radi snimaka - nadam se da su novi jer bi to značilo da je on dobro i zdravo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: a shta bi drugo pisac iznad rekao....

LM, Ontopic, mislim da su ti snimci stari, mozda chak stariji i od koshtunichinove mrtvovlade....
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by burak-BL
Drago mi je radi snimaka - nadam se da su novi jer bi to značilo da je on dobro i zdravo.
:up: ucinilo mi se pre par godina da sam ga video na vma. drago mi je da se josh drzi :hail:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Vel boy

LM, Ontopic, mislim da su ti snimci stari, mozda chak stariji i od koshtunichinove mrtvovlade....

yap, neki od tih snimaka su evidentno matori, a za neke je teško reći kad su snimljeni, ali meni je mnogo zanimljivija činjenica da su došli do medija, i to bosanskih. jedan mogući (preferable) scenario je i taj da su ovi papci konačno rešili da ga uhapse, pa pustili snimke da šatro procure, ne bi li se "patriotska" javnost suptilno i zaobilaznim putem pripremila na ideju da (ni) mladić nije u hajdučiji i da je na dohvat ruke. s druge strane, veće su šanse da je to samo my wishfull thinking.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

a kakva su ti nadanja glede pokolja koji je počinio? voleo bi da se radi o "antisrpskoj propagandi" ili ti je milija pomisao da jeste uradio sve za šta je optužen?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Dominion
:up: ucinilo mi se pre par godina da sam ga video na vma. drago mi je da se josh drzi :hail:
Ali zato mu se cerka ne drzi, vec se jadna ubila.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by Wilhelmina
U bre Wilhemina, al' si... ponosna vlasnica naokrutnijeg komentara.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Vel boy

yap, neki od tih snimaka su evidentno matori, a za neke je teško reći kad su snimljeni, ali meni je mnogo zanimljivija činjenica da su došli do medija, i to bosanskih. jedan mogući (preferable) scenario je i taj da su ovi papci konačno rešili da ga uhapse, pa pustili snimke da šatro procure, ne bi li se "patriotska" javnost suptilno i zaobilaznim putem pripremila na ideju da (ni) mladić nije u hajdučiji i da je na dohvat ruke. s druge strane, veće su šanse da je to samo my wishfull thinking.
da. samo je vrlo moguce i da boshnjachki desnichari (jer nisu ni oni nevini) u kivnji shto ce Srbiji biti ukinute vize a BiH ne te shto je BiH zaista i dalje i opet u velikim problemima, hoce da narastajuce nezadovoljstvo naroda (u bilo kom entitetu pa i u vecinski njihovom) preusmere na "vlasti u Beogradu".....

samo se nadam da ce zlochinac mladic i njegovi jataci biti uhapsheni od strane Srbije ponajvishe zbog pravde i Medjunarodne Zajednice.
Korisnikov avatar
By Dominion
yup, nikad se nije rascistilo do kraja sta je tu bilo.

mene moze uvek da usvoji :happy:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by E.c.h.o...
U bre Wilhemina, al' si... ponosna vlasnica naokrutnijeg komentara.

Okrutno je pobiti ili narediti pobijanje hiljada ljudi, a moj komentar nikoga nije ubio. Za sada.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
To se slazem, nego mi je preterano spominjanje mrtve devojke koja nije ucestvovala u tim nedelima.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
E, show, necija poruka 'Ratko Mladic je car...' se nije svidzala pa je zaFrljacena u dyr. . :drama:
By Simor
Jeste, E.c.h.o..., to sam i ja primetio. Zamisli, kakvi su to moderatori kada ne dozvoljavaju da se slavi ratni zločinac. 'ladno!

:catwoman:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Eh, da nam je vise moderacije ('de bi nam bio kraj). :sigh:
By Ulix
Originally posted by Simor
Jeste, E.c.h.o..., to sam i ja primetio. Zamisli, kakvi su to moderatori kada ne dozvoljavaju da se slavi ratni zločinac. 'ladno!

:catwoman:
Uze mi reč iz usta. Kuda ide ovaj svet?
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Lepa Krepa

a kakva su ti nadanja glede pokolja koji je počinio? voleo bi da se radi o "antisrpskoj propagandi" ili ti je milija pomisao da jeste uradio sve za šta je optužen?
Nije mu još suđeno, a dok se neko ne proglasi krivim - nevin je.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
znači, samo treba da beži dovoljno dugo i ostaće nevin vo vjeki vjekov. mirakul!
sigurna sam da isti širokogrudi stav imaš, recimo, i prema neosuđenim hrvatskim ratnim zločincima, jelde? :trep:

edit:
nisi mi odgovorio.
pitanje je bilo - šta je tebi draže, da ih jeste ili da ih nije pobio?
Korisnikov avatar
By Delete
mene moze uvek da usvoji :happy:
И мене. Само се надам да ће то да учини пре хапшења, како бих могла да добијем оне паре које добијају породице ратних злочинаца који одлазе у Хаг. :pare:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!