Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
:misli:
prvo porodicno na Ohrid, malopre uplacen Zakintos, a posle Zakintosa opet porodicno Turska, posle toga verovatno jos nesto, samo jos da odlucim gde i sta
By Swanheart
Originally posted by elektron84

Prvo Subotica, onda Cacak (cisto da se promeni klima)

:dancing:
Cacak je lep samo na slici i u prolazu :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
Ne mozes tako nesto da kazes.
Elektron84, Cacak nekako i jeste mesto za menjanje klime. Ako hoces, preporucicu ti nekoliko finih odredista.

Ont: Moje leto van Beograda ce biti krace nego ikad, ali za sada imam nekoliko stvari u vidu:

Cacak- manastiri oko Cacka- Ohrid :astral2: - vrh planine---Beograd
Korisnikov avatar
By nev
posle 2006. konacno mogu reci da i ja negde putujem.... sziget, budimpesta :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Swanheart
:klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Val
Bali
:placko:

take me with you! :rida:
By жњ
prvo malo na hrvatsko primorje, onda i do slovenije i italije... pa u egipat

doslo vreme i da znj vidi te piramide i zajase kamilu! :arapin:
Korisnikov avatar
By Dina
I Loni i ja cemo verovatno u Egipat... Ja sam vec bila ali se radujem da cu ponovo ici, bicu vodickinja Loniju :klap: Mada jos nije sigurno, razmisljamo jos o Spaniji, Italiiji, Grckoj i Francuskoj - ali nas mrzi da se maltretiramo oko vadjenja vize, ako ce to biti uskoro ukinuto bolje da odlozimo za sledecu godinu. I Turska nam je u opticaju, posto ne treba viza, ali ipak nam se vise ide u Egipat pa mislim da ce biti najpre to...

:arapin: :duh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Dina
I Loni i ja cemo verovatno u Egipat... Ja sam vec bila ali se radujem da cu ponovo ici, bicu vodickinja Loniju :klap: Mada jos nije sigurno, razmisljamo jos o Spaniji, Italiiji, Grckoj i Francuskoj - ali nas mrzi da se maltretiramo oko vadjenja vize, ako ce to biti uskoro ukinuto bolje da odlozimo za sledecu godinu. I Turska nam je u opticaju, posto ne treba viza, ali ipak nam se vise ide u Egipat pa mislim da ce biti najpre to...

:arapin: :duh:
Blago vama... :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
E propao nam je ipak taj Egipat :( Ja sam kasnila sa rezervacijom posto nisam na poslu mogla da se dogovorim kad idem na odmor i dok se to resilo taj aranzman rasprodat :rida:

Ali mozda ce nam biti i lepse, u smislu da bismo se u Egiptu uglavnom umorili - a ovako idemo na odmor bas, bas... dve nedelje u Turskoj... I to vrrrlo skooroooo....

:bye: :kupanje: :sunce:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Val
Bali... :camac:
Val, jel stvarno?

Ja zivim tu u komsiluku, tako da sam veoma cesto tamo. Zadnji put sam bio u Maju i idem ponovo u Avgustu.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Sing
Originally posted by Val
Bali... :camac:
Val, jel stvarno?

Ja zivim tu u komsiluku, tako da sam veoma cesto tamo. Zadnji put sam bio u Maju i idem ponovo u Avgustu.
joooooj meni je to jedna od zivotnih zelja :placko:

bali ftw
Korisnikov avatar
By Sing
Prvi put kad sam beio u Bali (pre 7 godina) nije mi se svidelo. Od tada zam bio jos desetak puta i sad je to jedna od mojih najomiljenijih destinacija u svetu.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam gledao neku reportazu i od tada kukam na sve strane kako moram da odem tamo
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Uh ja sutra krecem :putnik: u Becice s drugaricom i jednim drugom :D ...
Ostajemo 10 dana, a onda jos 5 moram da ostanem s mojima u Budvi :doh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Vec sam bila u Sarajevu i Skoplju, a Sarajevo ce me mozda opet videti u naredna dva meseca (iz nekog razloga, jako volim taj grad).
Ne idem na primorje, ali se nadam da ce se obistiniti plan da s jeseni kada dunje zamirisu odem malo do Beca.
Turneju po Vojvodini ne racunam, to je sve kuca....
Korisnikov avatar
By Mikili73
Namera mi je u Grčku (Skiatos, Krit ili neko drugo ostrvo) ili na Sardiniju. Početak septembra. Nadam se da će biti nešto od toga.
By Swanheart
Skiatos je prelep, bila pre 3 godine.
Crna Gora skoro pa prazna, cene iste kao pre, vreme lepo ( mene je bar ukacilo 10ak dana lepog vremena )
sledece mesto, Zakintos :yay:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Znači lep je Skiatos ? Pa eto onda sam dobro procenio preko nekih fotkica i neta. :)
By Swanheart
super je, plaze lepe, hrana ok, cene su bile malo jace nego na ostalim ostrvima, ali vredi otici
Korisnikov avatar
By Mikili73
Aha, pa ok. Npr. Mikonos znam da je papren, pa nešto nemam "vremena" za tamo :blenta: , mada bi mi prijala tamošnja "klima" :cool:
By cumpig
upravo se zavrsila operacija zakintos. pobegli na vreme od pozara- bas na plazama gde smo cesto visili :/ :(
Korisnikov avatar
By VANGEL
Icicu na Ohrid...I uzicacu u svojoj kucici mawoj swatkoj:kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Septembar - Mauricijus
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by cumpig
upravo se zavrsila operacija zakintos. pobegli na vreme od pozara- bas na plazama gde smo cesto visili :/ :(

I jel vredi Zakintos? Možda odem i tamo, ako ne budem našao nešto na Skiatosu ili Kritu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!