Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Primeval
Ko voli da kuva i sprema? :) Ja baš volim kuhinju i stalno se nešto
motam po njoj. Uskoro ću da pravim veliki vegetarijanski ručak za
neke bliže prijatelje i jedva čekam! :) Kuhinja all day!

Ajde dajte neke recepte. Neka bude zdrava hrana u pitanju. :)
By alexandermagic
Bez obzira što znam pripraviti dosta toga, nisam neki ljubitelj kuvanja i praktikujem ga samo vikendom, pošto hvala Univerzumu, postoje restorani.
Radnim danima eventualno nešto ispečem partneru za večeru.
Ništa ljepše od čiste kuhinje koja se rijetko koristi. :D

Ako sam dobro razumio, ti si vegetarijanac, tako da nema smisla da dajem recepte za jela koja ne bi ni konzumirao.
Korisnikov avatar
By jukie
Postoji folder Queer varjača ovde na forumu pa pogledaj šta tu sve ima
Korisnikov avatar
By Dina
Slicno kao Alexandermagic, hvala bogu da postoje restorani! Mada mi je kuvanje mozda najmanje crn posao od kucevnih i to mi je gubljenje vremena. Skoro sam pronasla jela u konzervi i to je fenomenalno otkrice. Tako da sam pre neki dan spremala grasak za Lonija i mene. Loni otvori konzervu a ja prokuvam taj grasak i eto rucka za par minuta :klap: Malo se zalio da nije kao sto njegova mama sprema, ali nije los ipak, moze da se jede... :D Zapazila sam da ima i raznog povrca tako u konzervama tako da eto nama spasa kad ne idemo u restorane. Inace i mi planiramo da predjemo u vegetarijance, jos od zimus... ali za sad to nismo izveli. Ali bar cemo biti na pola - kod kuce povrca iz konzerve a kad smo u restoranima mozemo i meso :zvizdi: dok ne postanemo vegetarijanci sasvim...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dina
Skoro sam pronasla jela u konzervi ...Tako da sam pre neki dan spremala grasak za Lonija i mene. Loni otvori konzervu a ja prokuvam taj grasak i eto rucka za par minuta ... Zapazila sam da ima i raznog povrca tako u konzervama ... kod kuce povrca iz konzerve
Jeste li probali da koristite zamrznuto povrće? Njega dobijete mnogo za istu cenu (i možete da dodajete začine po želji). Ja sam isto probao neke konzerve (kad sam imao platu pa sam istraživao) ali mi je najviše smetala nikakva količina. U konzervi je navodno 400 grama a kad se uspe u tanjir ne bude pun tanjir. I onda sedim i gledam u taj tanjir i pitam se gde mi je ostatak obroka.
Korisnikov avatar
By Dina
Jukie,
zasad nismo. Ali kad je majka pokusala da me ogovara kod jedne rodjake kako sam nikakva domacica, ona je rekla da sprema sebi zamrznuto povrce i da mi je to isto jednostavno i brzo. I podrzala me u nepetljanju po kuhinji, tako da su majci propali planovi :lol: Tako da kad isprobamo ove konzerve preci cemo i na zamrznuto povrce. Nisam videla gramazu ali ove su nesto vece cini mi se, bilo je bar za cetiri tanjira. Od skoro sam ih primetila u prodavnici... mada moguce da ih je bilo i ranije...
Korisnikov avatar
By Sunce
Mene privlace vockice, semencice, testa i slatkisi, tako da to posecuje moju kuhinju. Ne volim hranu koja se previse obradjuje, npr. sa zaprskom, draze mi je da pojedem salatu, kuvano povrce, gljive i sveze voce.

Ovde se nalazi link sa super informacijama i receptima:

http://www.coolinarika.com/

Prijatno! :sunce:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Ni ja. Da sam str8 oženio bih prvu koja pristaje da mi kuva svaki dan i to je to od kriterijuma.
Korisnikov avatar
By Dina
Baboonbaba,
pa posto nisi strejt postavi isti uslov muskarcu. Nije kuvanje nikakvo specijalno umece koje mogu da savladaju samo zene ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!