Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By superfly
gledao ja, uključio se tek u drugoj polovini emisije.

gorica je konačno u svom fazonu.
dok je kuvala onaj grašak i brbljala smejao
sam se na sav glas. verujem da su me i komšije čule.

:sladoled:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Jebote, preuzela je identitet Rejcel Rej! Sinoc je emisija bila cist plagijat emisije koju je R.R. vodila, sa Sandrom Bulok kao gostom (zenski rod - gosticom?) gde prica kako treba reciklirati kese i onda je vadila neke platnene, samo je umesto Sandre Bulok ovde bila neka gospodja iz Sense magazina.
Nish' mi se to ne svidja.
Korisnikov avatar
By spliff
slazem se da kopira rachel ray
nije mi gorica za tv
nekako je u grchu
da sam ja na njenom mestu, drzao bih se radio emisija...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by E.c.h.o...
Jebote, preuzela je identitet Rejcel Rej! Sinoc je emisija bila cist plagijat emisije koju je R.R. vodila, sa Sandrom Bulok kao gostom (zenski rod - gosticom?) gde prica kako treba reciklirati kese i onda je vadila neke platnene, samo je umesto Sandre Bulok ovde bila neka gospodja iz Sense magazina.
Nish' mi se to ne svidja.
Da slušaš njenu radio emisiju znala bi da ona već mesecima trubi o plastičnim kesama i kako u prodavnicama nikada ne uzima kese ... Zapravo, na to ju je navukao Dragan kada je u jednoj prodavnici čuo od neke prodavačice da su plastične kese otrovne ....

Rejčel Rej ... Na kom kanalu se daje ta ribica? Inače, insajderski info, Gorica uopšte nije imala želju da radi show u kome bi i kuvala (previše vuče na već postojeću emisiju Mikice Bobić na FOXu), ali su je spopali neki kreativni urednici (ili tako neki) kako je to dobro za njen show pošto je osnovna ideja emisije promocija zdravih navika (što ona hrana baš i nije), briga o životnoj okolini, filozofija u službi savremenog čoveka, oživljavanje starih zanata-hobija i umetnost življenja ...

Inače, trećina Goricine emisije je posvećena kuvanju ... ostatak je razgovor sa gostima (sve ih nekako potrpa u sat vremena)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma može ona sad da priča šta hoće... Ja sam RR pogledao prvi put tek posle Goricine emisije... i onakav plagijat se odavno nije desio kod nas!
Isto isto!
Čak i kuhinja u istom delu studija stoji!

Ajde da Rejčel ne ide na našim kanalima (RTV), pa da bruka bude manja.

Grozno.
Veeeliki BUUUU za Goricu i B92 :down:
Korisnikov avatar
By ns.happy
postoji li neki link ka gorici? znate, nemam tv :psiholog:
Korisnikov avatar
By Stanwik
RR je tesko njesra. Ni ona ni Gorica nisu izmislile takvu formu emisije. RR je za razliku od Gorice totalno nezanimljiva. PNK bi trebalo da traje najmanje dva sata. Ne svidja mi se trpanje tolikih tema u manje od 1h.
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Obožavam Goricu (ali samo u Dizanju i kada vodi sa Draganom)... Jako su mi zanimljiv spoj i emisija je najbolja na radiju u Srbiji... Uvek ih slušam kada sam prva smena, pa dok sam u busu, stavim slušalice i slušam...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by j::s
RR je tesko njesra. Ni ona ni Gorica nisu izmislile takvu formu emisije. RR je za razliku od Gorice totalno nezanimljiva. PNK bi trebalo da traje najmanje dva sata. Ne svidja mi se trpanje tolikih tema u manje od 1h.
Stvarno ... prosto je neprijatno koliko brzo tera goste. Ima tako zanimljive goste, a tako malo vremena ... ja bih joj dao termin subotom od 18 do 20 ... i to npr. svake druge subote (da nabije čežnju narodu i da stigne da pripremi) ... jer ona sada piše kolumnu za Lisu, vodi radio program radnim danima, ima TV emisiju i skuplja priče za novu knjigu ... pored svih obaveza mora da se posveti i porodici i kao samohrana majka reši sve probleme. Nije lako :) ali ipak, proglašena je za jednu od 28 najuspešnijih u srbiji po sajtu urbanoff (link)

[оprostite ako zvučim kao Chris Crocker]
Originally posted by Marvin
Ma može ona sad da priča šta hoće... Ja sam RR pogledao prvi put tek posle Goricine emisije... i onakav plagijat se odavno nije desio kod nas!
Isto isto!
Čak i kuhinja u istom delu studija stoji!

Ajde da Rejčel ne ide na našim kanalima (RTV), pa da bruka bude manja.

Grozno.
Veeeliki BUUUU za Goricu i B92 :down:
Scenografija jeste plagijat. Emisija nije. RR bazira svoje emisije na kuvanju , savetima pri kuvanju, dok Gorica kuva suljpa ... pa da vidimo koliko je to isto :) Kod RR studio deluje kao kafić, a kod Gorice kao namešten stan.... Gorica se trudi da svaka emisija bude svrsishodna i društveno korisna. A čak nije ni cela scenografija plagijat već samo kuhinja, dnevni boravak, trpezarija i raspored publike uopšte nisu isti ... Mada jeste jadno što nisu mogli nešto svoje da smisle kada su već uložili u produkciju.

Što se tiče plagijata, mnogo gori i totalno ne primećen je AmiG show koji je totalno pokrao AliG show ... Čak i intervjuje sa gostima bazira na originalnoj emisiji! To je, po meni, mnogo gore.
Korisnikov avatar
By KiWi
Da ne zaboravim, srećan 20. rođendan radiju B92 :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by KiWi
proglašena je za jednu od 28 najuspešnijih u srbiji po sajtu urbanoff (link)
:D
Korisnikov avatar
By ns.happy
ali g je snimio spot sa madonnom, a oskar sa slavicom. da li je to paralela srbije? :(
Korisnikov avatar
By KiWi
ne gledam to tako ... ovo naše je samo loš pagijat
Korisnikov avatar
By KiWi
Gorica nabavila periku ... uskoro eksluzivne fotke!
Korisnikov avatar
By KiWi
Totalno sam zaboravio na ove fotkice :)

Evo ih :)

Slika

Slika

Slika

Slika

P.S. Mrzelo me je da uključujem komp i snimam preko kartice ... pa sam snimao video-zapis fotoaparatom :)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Bio sam juce u B92 i upoznao sam Goricu i Dragana (i mnoge druge). Od 8-9 sam bio kod tonca ispred studija i u toku pauza kao i posle 9 sam pricao sa Draganom i Goricom. Dragan je uzivo mnogo drustveniji ali su oboje jako fini.
BTW, tonac je MEGA HOT!!! (i mislim da je nekoliko puta DJsao u Apartmanu)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Mislim da sam te video (jel' tvoja kancelarija ima one zdralove i LGBT zastavu?)?
Ma bio sam sa nekom drugaricom i nismo bas imali vremena ...
Sladeci put cu se najaviti(ako ga bude bilo), i promise ....
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
:trep: :trep: jeste, i te zdralove... i naravno zastavu nalepljenu na komp :D

:zastava:

(nije ti promaklo, jel da...)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Svidja mi se kancelarija.Ti si sedela i nesto radila (imas pirs na nosu, zar ne?) pa nisam hteo da te prekidam i da objasnjavam ko sam...
Ali sada mi je zao sto nisam...

Ali jako mi se svidja atmosfera u B92, nekako svi mogu svoj deo da ukrase, nisu one sterilne bezbojne prostorije ....
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by WhereIsTheLove
Bio sam juce u B92 i upoznao sam Goricu i Dragana (i mnoge druge). Od 8-9 sam bio kod tonca ispred studija i u toku pauza kao i posle 9 sam pricao sa Draganom i Goricom. Dragan je uzivo mnogo drustveniji ali su oboje jako fini.
Zavidim ti.

Ako bude prilike, voleo bih da nekad povedeš i mene :) Ako treba, ima i da platim :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
bili su nji' dvoje i na exitu :-D
ja sam kod njih jednom prilikom dobio Hello sokove, ali nisam otišao po njih (tog dana išao na more)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by KiWi
Zavidim ti.

Ako bude prilike, voleo bih da nekad povedeš i mene :) Ako treba, ima i da platim :D
Hahah, idem opet ovih dana :)
(Uglavnom zbog tonca :love: )
Korisnikov avatar
By KiWi
Hahah, idem opet ovih dana :)
(Uglavnom zbog tonca :love: )
Dragan je na hrvatskom primorju, a Gorica u Indiji :) Neki drugi put kada budeš išao, javi :)

Uostalom, bar Malinovića da vidim :) Strašno mi je da tako svestranog zanimljivog (i talentovanog) čoveka tamo troše kao kamermana ... da je pravde u ovom univerzumu, on bi imao svoj celovečernji šou :D

(Što se tiče tonaca, ako ideš zbog Gregovića, on ti je upravo otišao na letovanje)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!