Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

Trenutno jedna od popularnijih serija u USA...

Ima li fanova?
Misljenja?
Omiljeni likovi?

(Ne, ne daje se jos kod nas, zato nemojte pitati na kom kanalu i kada)

You know u love me!

xo xo
Korisnikov avatar
By erkondisn
navodno bi trebala doci na HRT i skroz me zanima :D
Korisnikov avatar
By decko
Ja sam kao pratio prvu sezonu i polovinu druge ali pocelo je da me smara. U pocetku mi se svidelo zbog cele te fore oko bloga na kom nepoznata devojka (a mozda i momak :lol: ) ogovara sve 'face' iz srednje skole ali kasnije vec se price vrte u krug i postaju dosadne, previse dramaticne i nekako suvise fake. Ne kazem da je vecina drugih serija bolja ali ova mi je bas bas over the top. :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni je bas nesto spora...

Decko, decko, nikada se necemo sloziti oko necega :lol:
Korisnikov avatar
By decko
:lol:

Paaaa dobro, nije sad bas da se nikad nismo slozili oko neceg ali da imamo totalno drugaciji ukus - imamo :giggle:
Korisnikov avatar
By MusicManiac
ja volEm seriju, jedva cekam nastavak druge sezone u aprilu :P

zanimljivo je to da su od citave glumacke ekipe (bar meni) lepi Dan, Blair i mozda Nate.....

ne znam zasto, ali me Dorota pomalo podseca na Rosario....... lol
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Prvi serijal mi je extra... Tu sam se i navukao na seriju... Sada ove nove epizode su mi smor, pogledam možda kada baš nemam šta drugo da radim...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Dan je presladak!

Inace u knjizi po kojoj se radi serija Dan postaje Gay, ali su rekli da je to malo heavy za seriju da urade...no razmisljaju...
Korisnikov avatar
By KiWi
skinuo sam prvu sezonu ...

gledao sam samo prvu epizodu i odpada mi se ....
Korisnikov avatar
By impressive_instant
Misljenja o finalu druge sezone? Meni je cela epizoda bila idiotska, osim samog kraja!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Malo su sjebali sa drugom sezonom, no kao ajde, desava se.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Pratila sam do negde pre sredine druge sezone.. Nastavljam posle ispitnog roka.. Inace, serija mi nije nesto sad posebno, da mi glava explodira od ushicenja, ali ono.. Entertaining je, ne moram da se udubljujem u pricu, i to je to.. Dan mi je onako, sladak, jel'.. Jenny me nervira.. Chuck je neprevazidjen lik.. A ostali su mi, eto, ok.. :D
Korisnikov avatar
By decko
Posto puno njih gleda sad neka mi neko kaze da li sam samo ja u pitanju ili jos nekog nervira onaj mali brat od Serene i ima zelju da ga zvizne kad god se pojavi? :lol:

Jes' da sam prestao da pratim al' me zanima posto me od starta zivcirao zajedno sa malom Jenny :sekirica:
Korisnikov avatar
By V25
Dugo sam odbijao da je gledam i pljuvao na sav glas, a onda sam odgledao sve tri sezone za manje od mesec dana i sada pratim četvrtu... Jeste malo trashy, ali ima i svojih dobrih momenata. Od svih tih teen serija je definitivno najzanimljivija trenutno :)
Korisnikov avatar
By Torry
evo ja sad pocela da gledam

sta znam...da nije ovoliko spora...mada bih ja vise to uradila kao Pravila privlacnosti, kad je vec rec o tinejdzerima bogatasima

onaj mali Nejt nije los, ali podseca na Iana Somerhaldena

mada ni Denov otac nije nimalo naivan ;)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
U pocetku bilo zanimljivo, ali vec pred kraj 1. sezone me smorilo, a 2. ne znam ni zasto sam gledao. Uzasno glupo!
Sta ocekivati od CW? :boxer:
By filipkum
Ja obozavan Chuck-a i Blair-a posebno u poslednjoj epizodi onaj njihov rastanak,a i sjajni su glumci u potpunosti su preuzeli seriju od Serene i Natea. Sto se tice knjiga nisu bas nesto lepo prevedene kod nas bolje je citati ih u originalu.
By Manboy
Pratim na Prvoj, i obozavam ih! Lik sa mog avatara je...ah sta reci...:D
By loreenche
xoxo

gossip girl

mada mi uzasno zvuci kad procitam tracara.

jel da? Traaacara. Tracara. spooky.

Chismosa.
By Ckoby
Ja se navukao na ovo. Uglavnom se trudim da pratim redovno na Prvoj, ali bih voleo da nadjem da procitam knjigu po kojoj se radi serija :smilegrin:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ne gledam tu seriju, pokušao sam, ali nije išlo. Jednostavno ju ne doživljavam. Nije mi niti guilty pleasure niti kvalitetna niti ništa. Booring.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kada čujem onaj užasan glas naratorke, dođe mi da nekom polupam pi*ku, ili makar TV, toliko me iritira.

Nisam ni pokušao da gledam, postoji izmet pop kulture koji je preveliko smeće čak i za mene.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!