Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by smoren
pa aj te samo pitam,kolike su sanse da se dobije hiv.
a to sto si ti gey a ja nisam,pa nisi ti nista drugaciji od mene ipak ljudi smo oboje:)
Originally posted by E. M. O.HIV se transmituje putem telesnih tečnosti, na primer tokom analnog, vaginalnog i oralnog seksa. HIV je poznat kao izazivač bolesti zvane Sida.
Sad cu poslati Li da vam na to odgovori.![]()
Originally posted by LiOriginally posted by E. M. O.HIV se transmituje putem telesnih tečnosti, na primer tokom analnog, vaginalnog i oralnog seksa. HIV je poznat kao izazivač bolesti zvane Sida.
Sad cu poslati Li da vam na to odgovori.![]()
Sada ti meni reci jel si ti zakljucio da je ona hiv pozitivna na osnovu toga sto je prostitutka, jer ako je to onda si ti budala. Ako imas pouzdanu informaciju da je zarazena onda si jos veca budala kada pitas nas sta mislimo o tome umesto da odes i da se testiras.
Originally posted by LiHajde Li,čoveku je zent,a ti tako...
HIV se transmituje putem telesnih tečnosti, na primer tokom analnog, vaginalnog i oralnog seksa. HIV je poznat kao izazivač bolesti zvane Sida.
Sada ti meni reci jel si ti zakljucio da je ona hiv pozitivna na osnovu toga sto je prostitutka, jer ako je to onda si ti budala. Ako imas pouzdanu informaciju da je zarazena onda si jos veca budala kada pitas nas sta mislimo o tome umesto da odes i da se testiras.
Originally posted by smorenznam ljude koji imaju taj zent, ali ga ne razumem ...
pa sve je bilo ok,nije pukao kondom,ali proslo je 3 godine:)
ali ipak mi je zent,i nesmem da odem da se testiram
Originally posted by Deleteslažem se ... poznajem na desetine žena koje se bukvalno gade kondoma (strašno, ali istinito) ... dok prostitutke skoro uvek koriste zaštitu i to od njih zahtevaju "poslodavci" da bi duže opstale u poslu ...Originally posted by smoren
pa zato sto je prostitutka
Pa sta?
Originally posted by KgCS3deran je altruista
meni samo nije jasno kako ti derane imas strpljenja za ovo![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!