- 28 Maj 2009, 05:15
Prostitucija je potpuno prirodna stvar. Vrlo je problematično da li ona sama po sebi ponižava ženski pol ili do toga dolazi zato jer neki makro zloupotrebljava radnice, kupi im kajmak i maltretira ih.
Kad je prostitucija legalna, onda nema žena, koje to rade van svoje volje.
Oni, koji misle da je prostitucija nešto fuj su ili previše romantični ili još uvek previše mladi ili još uvek previše privlačni, pa da niosu morali da koriste njene usluge.
(Usluge nisam koristio ni ja, niti bio ,,radnik-prostitutak'', ali znam neke, koji jesu).
Sama seksualnost, kao i ljubav često nije ništa drugo nego otvoreno tržište.
Razmena dobara.
Tako jedan moj prijatelj, koji sad ima preko 60 godina, ima novac, ali nema šansu da dođe do onog, šta on voli (bar duplo mlađe meso),
a neki od njegovih mušterija je u supturnoj poziciji. Nema posao, a ima poželjno telo.
Oni se nalaze na obostranu korist, ne ugrožavaju nikoga sa strane i uživaju.
U čemu je razlika između tog i trgovine proizvodima?
Ja ako sam vlasnik vinograda imam previše grožđa, koje ne mogu da pojedem sam, a nemam lovu. Berem grožđe odlazim na pijac i prodajem ga.
Nema ničeg lošeg u tome, osim ako ste drogirani hrišćanstvom il' idealizovanim melodramama.
Kad je prostitucija legalna, onda nema žena, koje to rade van svoje volje.
Oni, koji misle da je prostitucija nešto fuj su ili previše romantični ili još uvek previše mladi ili još uvek previše privlačni, pa da niosu morali da koriste njene usluge.
(Usluge nisam koristio ni ja, niti bio ,,radnik-prostitutak'', ali znam neke, koji jesu).
Sama seksualnost, kao i ljubav često nije ništa drugo nego otvoreno tržište.
Razmena dobara.
Tako jedan moj prijatelj, koji sad ima preko 60 godina, ima novac, ali nema šansu da dođe do onog, šta on voli (bar duplo mlađe meso),
a neki od njegovih mušterija je u supturnoj poziciji. Nema posao, a ima poželjno telo.
Oni se nalaze na obostranu korist, ne ugrožavaju nikoga sa strane i uživaju.
U čemu je razlika između tog i trgovine proizvodima?
Ja ako sam vlasnik vinograda imam previše grožđa, koje ne mogu da pojedem sam, a nemam lovu. Berem grožđe odlazim na pijac i prodajem ga.
Nema ničeg lošeg u tome, osim ako ste drogirani hrišćanstvom il' idealizovanim melodramama.