Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mytoa jao jao jao.
Komsinica se obraca Deletici na hodniku recima "mogli biste biti malo tisi dok radite one stvari preko noci". Deletica crveni i da bi prekinula tisinu u neprijatnoj situaciji u koju ju je starija gospodja stavila, obraca se decku i meni i govori "jesam li vam rekla da budete tisi?", a komsinica: "zar sa dvojicom?"...
Originally posted by m..Ovo me jos radiOriginally posted by Mytoa jao jao jao.
Komsinica se obraca Deletici na hodniku recima "mogli biste biti malo tisi dok radite one stvari preko noci". Deletica crveni i da bi prekinula tisinu u neprijatnoj situaciji u koju ju je starija gospodja stavila, obraca se decku i meni i govori "jesam li vam rekla da budete tisi?", a komsinica: "zar sa dvojicom?"...![]()
Originally posted by ...Sitnicava...
Početak usmenog dela ispita.
Osoba A osobi B: "Je l' dobijamo ista pitanja?"
Osoba B: "Da, dok jedan odgovara drugima su zapušene uši."
![]()
Originally posted by Superstar!Hahahaha. Mama ti je genijalac.
Boze kako neki ljudi ovde misle da su zabavni a totalno su promasaj....
Razgovor izmedju mene i keve:
- A jel si ikada razmisljao da spavas sa devojkom?
- NE!!!
- Ali one imaju mnogo prednosti
- (da skratim razgovor, pokusam da iskoristim shok terapiju pa kazem) Ali nemaju Kitu
- Ali imaju prste! Dugacke i lepe!!!
- MAMA!!!
- A tek kad ih spojeeee...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!