Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By pipinveliki
Da li neko sa foruma mozda poznaje muskog biseksualca i devojku biseksualnu da su u vezi duze od 6 meseci i da imaju redovni sexualni zivot ( jedno sa drugim )? Ili mozda ovde ima takvih?

da li ste videli nekad takav primer?

tema je naravno otvorena za bilo kakvu diskusiju o biseksualnim vezama ovo je ono sto je mene interesovalo
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ima par ovakvih tema i ja sam se ubijao od pisanja u njima. nemam zaista snage da ponavljam. Ali ti mogu odgovoriti na pitanja nekako. :shmi:

Ja nisam video tako nesto. I zaista bih voleo da se upustim u tu pricu. Mislim da bi to moglo funkcionisati uz raznorazna prilagodjenja i veliku toleranciju. :shmi:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Kasno je sad, ja se vec odazvala na isti :giggle:

Iskreno vasa,

Promiskuitetnabiseksualkabeograd.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by pipinveliki
ti mački, nisu ti ovo oglasi :oklagija:

:sweet:
Kada sam shvatio da zvuci kao oglas udica je bila zategnuta :smeh:

Pa nemoj da se ljutis na mene ja sam samo jedan mali, bezopasni machak :sweet:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by jovanabeograd
Kasno je sad, ja se vec odazvala na isti :giggle:

Iskreno vasa,

Promiskuitetnabiseksualkabeograd.
Jao kul sada bi mogli da napravimo biseksualni krug i da pravimo biseksualne zurke i dasaljemo mirisljava pisma nasim clanovima i da koristimo sve uniseks parfeme! :wow:

Promiskuitetnibiseksualnigradjanin :giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
Hm.... sada bas razmisljam... da znam, jednu biseksualku koja je funkcionisala kao "naveden" biseksualac, zajedno sa istim momkom i imala redovan sex.. doduse ne znam vise takvih primera... mozda jos jednog mogu da se setim...
A posto sam i ja nesto priblizno tome... ili pak ne... :misli:
Mislim da je moguce funkcionisati na taj nacin sasvim sasvim normalno, iako to drugi negoduju... btw ima takvih forumasa, u to sam sigurna..
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je to super situacija, narocito za poliamoriju, ali ne znam nijedan takav primer iz realnog zivota...
Korisnikov avatar
By m..
Da li neko sa foruma mozda poznaje muskog biseksualca i devojku biseksualnu da su u vezi duze od 6 meseci i da imaju redovni sexualni zivot ( jedno sa drugim )? Ili mozda ovde ima takvih?

tema je naravno otvorena za bilo kakvu diskusiju o biseksualnim vezama ovo je ono sto je mene interesovalo
Mislim da bi ovo onda bila heterosexualna veza, pod uslovom da se postuju heteronormativne uloge i to, inace je neki queer. lol.

Ja sam bila u vezi s gay deckom 6 meseci, al nismo imali sex (oh, cudnog li cuda).

Ne znam, sto ne bi moglo? Mislim, ja ne poznajem nijedan takav par, ali ja ne poznajem bas nneke tamo biseksualne decake.
By ...Sitnicava...
Ja znam za neke bisex veze, ali sve to kratko traje;
obično muškarce više privlače muškarci, a devojke devojke.
Nepisano pravilo. Retko kad da je ravnopravno, pa valjda zato i ne može da opstane.

:shrug:
Korisnikov avatar
By Delete
LOS i ja smo u vezi, a on ima decka...jos samo da ja nadjem devojku i...bice svega. :lol:
By Hans
Znam da sam bi, ali, uvek kada bih sebe zamishljao u vezi sa devojkom, imam osecaj da bi me vise zanimali njeni bivsi momci od nje same...Bolest.
By Ulix
Originally posted by Hans_87
Znam da sam bi, ali, uvek kada bih sebe zamishljao u vezi sa devojkom, imam osecaj da bi me vise zanimali njeni bivsi momci od nje same...Bolest.
Pa ti sve pucaš od biseksualnosti. :P
By Hans
Originally posted by Ulix
Pazi se jer prska na sve strane. :alexis:
By Ulix
Pazi se jer prska na sve strane. :alexis:
:lol:

Fuj. :lol:
By Hans
Ma nije valjda? :shok2:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Delete
LOS i ja smo u vezi, a on ima decka...jos samo da ja nadjem devojku i...bice svega. :lol:
:smug:
By Kragi
Da, da bas je bi :smeh:
Korisnikov avatar
By SabotagE
KgCS3,ajde lepo da mi budemo prvi par koji ce izdrzati vise od 6 meseci... :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by ...Sitnicava...
Nepisano pravilo. Retko kad da je ravnopravno, pa valjda zato i ne može da opstane.

:up:

Ne moze veza da opstane ali zato brak moze :lol:
By Kragi
Originally posted by SabotagE
KgCS3,ajde lepo da mi budemo prvi par koji ce izdrzati vise od 6 meseci... :D
:smeh: :smeh:

Imas strap on? :D

btw KgCS3 je derpe :D
By pipinveliki
Originally posted by Blond Brat
Originally posted by ...Sitnicava...

:up:

Ne moze veza da opstane ali zato brak moze :lol:

:yes:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

Mislim da bi ovo onda bila heterosexualna veza, pod uslovom da se postuju heteronormativne uloge i to, inace je neki queer. lol.

Ja sam bila u vezi s gay deckom 6 meseci, al nismo imali sex (oh, cudnog li cuda).

Ne znam, sto ne bi moglo? Mislim, ja ne poznajem nijedan takav par, ali ja ne poznajem bas nneke tamo biseksualne decake.
Jao kako lazem. Kad sam imala 16 god, tripovala sam da sam bisexualna, te sam nasla decka i bila s njim 6 meseci (i on je tada bio bisexualan, dok nije jos skroz skontao da je gay). I bili smo mi tako zajedno, zajedno smo izlazili, blejali, voleli se, ali nismo imali sex.

Ajme, pa vec sam rekla.
Korisnikov avatar
By Dina
Ali pitanje je bas za biseksualnu zenu biseksualnog muskarca... Znam ja druge kombinacije i kad krenem od sopstvene kuce :smeh: Kad je jedno gay a drugo kvir, pa onda gay-str8, biseks-strejt, biseks-gay, sve atipicne kombinacije ali traju... Ali ne znam nijedan musko zenski par biseksualaca.
Korisnikov avatar
By Torry
mozda ja budem prvi, ako nadjem istog
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!