Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Scorpion king 2 :hypno:
Onaj glumac vise lici na Prince of Persia, da kazem glumac..
The Rock (Dwayne Johnson) je bio :bale:

Pre toga sam iz treceg puta odgledala Batman-a, svaki put zaspim... Da nije bilo Heath Ledger-a, ni bih ga ni odgledala..
Korisnikov avatar
By Primeval
Sve od Tarantina ali preporučujem Death Proof! Remek delo! Film koji ostavlja bez daha! :) Grozan film koji sam gledao skorije je Wickar Man - mrzim kad bacim vreme na onakve promašaje! Onaj novac je mogao da bude utrošen na nešto dobro, korisno.

Da li neko voli horrore?
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by tamanoir
A koji je drugi od ta dva najbolja filma? :D
May
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Armand
Originally posted by tamanoir
A koji je drugi od ta dva najbolja filma? :D
May
E to je vec jos jedan classic :D

May :love:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Mislim da imam to negde na nekom disku.. Neki horor, ako se ne varam? Nisam gledala, ali planiram da to ucinim prvom prilikom.. :D
Korisnikov avatar
By KiWi
City Of Ember

Nije loš ... ali sam očekivao bolje (nahvalili su ga svi živi, očekivao sam da ću zanemeti od uzbuđenja)

Onako .. dobar filmić ...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Witless protection - majko moja, kakvo sranje od filma, čekao sam nešto da se skine, a ovo imao u kompu...nemojte se zajebati...

A skidao se film Salo, or 120 days of Sodoma - iskreno, očekivao sam više...
Korisnikov avatar
By KiWi
The Shining (1980)

Slika

Prvi put od početka do kraja ...

Oduševljen!

mada ... ja se generalno ložim na Kjubrika :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Burn after reading...

Nisam odgledao do kraja, besmislen mi je film i ni malo smesan. (ako je to uopste bio cilj?)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Superstar!
Burn after reading...

Nisam odgledao do kraja, besmislen mi je film i ni malo smesan. (ako je to uopste bio cilj?)
:potapsava:

Ja sam trazila smisao u celokupnom besmislu i nisam ga nasla. Zakonom treba zabraniti takve filmove.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Delete
Burn after reading...

Ja sam trazila smisao u celokupnom besmislu i nisam ga nasla. Zakonom treba zabraniti takve filmove.
I agree...
Pri tom sam mogao lepo da se drzim onog "sto vise poznatih glumaca to losiji film" pravila ali neeeee, Zonche bi da gleda...Tako mi i treba.
Mrzim kada uzalud potrosim vreme na glupost.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Oba po vise puta i svaki put se iznova odusevim...

Slika

Slika

:love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Dr.M: Rules of attraction je meni jedan od omiljenih filmova, i tako je savrseno izreziran...
Dobro me podseti da ga odgledam ponovo (po 34 put)...

OnT:

Star Trek

Slika

Zachary Quinto :love:

Filmic je ok...nije za padanje u nesvest ali ko voli star trek volece i film
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by impressive_instant
uvek sam zeleo da gledam Rules of Attraction... :D
Pa, sto nisi ?

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By decko
Moram i ja da se ubacim dok se vodi prica o filmu posto mi je ubedljivo u top 5 listi ako ne i prvi :love:

Definitivno classic i film koji svako treba odgledati bar jednom :D
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Delete
Burn after reading...

I agree...
Pri tom sam mogao lepo da se drzim onog "sto vise poznatih glumaca to losiji film" pravila ali neeeee, Zonche bi da gleda...Tako mi i treba.
Mrzim kada uzalud potrosim vreme na glupost.
:doh:

i volim ove sto se loze na Kjubrika.
______________________________________________________________________________________________________

poslednje sto sam odgledala je "Equus" - Sidney Lumet
Slika

Martin Dysart : "Passion, you see, can be destroyed by a doctor. It cannot be created. "

Martin Dysart: "That's what his stare has been saying to me all this time: 'At least I galloped - when did you?"

Martin Dysart: "All right! The normal is the good smile in a child's eyes. There's also the dead stare in a million adults. It both sustains and kills, like a god. It is the ordinary made beautiful, it is also the average made lethal. Normal is the indispensable murderous god of health and I am his priest."
Korisnikov avatar
By impressive_instant
Aaaaaaaaa, Equus. To sam jednom skinuo i nije radilo. Hteo sam da razbijem nesto. Moram,MORAM to naci.
Korisnikov avatar
By Madonna
Slika

:eya: strasno se lozim ne sve te gluposti :hypno: :mini:
Korisnikov avatar
By Madonna
jao kakav je dasa mmmm :bale: ... a ima jedna totalno urnebesna scena gde on go pretrcava neku poljanu ahahahahaha

sta cu kad nista pametnije ne stigoh da pogledam :katemoss:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Film je, očekivano, la-di-da-di-da-samo-što-nisam-zaspo, ali je čika Aussie, like, totally fuck&suck material :D

Kaže da njegova žena 'appreciates his enhanced new body' :drka: Ma ne seeeeri! I ja ću da ga aprišijejtujem kad ga dofatim :saanja:
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Nije me toliko oduševio film koliko je ostavio utisak na mene.

Do sada sam samo okvirno znao šta je zapravo feminizam i zašto je nekim ženama toliko bitan.
Ako ga je nekako moguće nabaviti na nekom disku, voleo bih da ga imam u kolekciji.

:)
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!