Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Ne ne justmene, ja sam pravio analogiju sa pijacom mesa REI pak prica o povrcu :P
to ti je apsolutno unrelated !
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by Pending-For-A-Bending
I nije mi jasno zasto stalno offtopikujes? Jel nemas negde drugde da se proseres, pa ti je ovo jedino mesto gde mozes na miru da vrsis nuzdu?
U svakom slucaju, zasto stalno potenciras te otvorene veze? Jel si toliko nesiguran u svoju pa ono kao da imas izgovor?
I taj sindrom zle isfrustrirane tetke?! Ajde razumem zasto sam ja takav jer sam single pa nisam dobio kurca vec par meseci, ali ti? Ti koji su u toj fenomenalnoj vezi?! Nije valjda da ne dobijas redovno pa si zato nedojebana zla debela i nesrecna tetka koja se skriva iza Vujaklije?!
Ovo podebljano će dosta objasniti. Od tvog nastupa do tvojih projekcija.

Uopšte ne potenciram, samo ti savetujem kako da prevaziđeš svoj elementarni zaplet, svoju alfa traumu -- a to je da te svaki dečko na kraju "prevari". Lepo, kao Frida Kahlo, kada muž smota drugu, ona ga pita -- a kakva je bila? Jel si uživao? Jesi? Super!

E tako i ti BBB, kad tvoj tip, kao razlepšana 'čelica u proleće, skoči sa tvoje orhideje na nečiju lalu, a ti ga priupitaj o kvalitetu polena tog drugog, jel lepo ručkao i sl. I da vidiš uživancije.

Ne razujmem zašto me vređaš s obzirom da sam vrlo pristojno komunicirao sa tobom, ali biće da je i to zbog nedostatka fiksa koji opisuješ. Mada me malo zbunjuje -- alfa mužjak, a nivo seksa na omegi.* Nešto tu ne štima.

Stoga, BBB, umesto da kontempliraš na temu šta ljudi rade na romeu a imaju dečka i tvrde da im je super, ti porazmisli zašto te je svaki dečko na kraju prevario tj. zašto završiše na tuđim kitama kao turski kažnjenici na kolcima ako su imali dobar seksualni život. Mislim da se odgovor sam nameće -- you are a lousy fuck.

P.S. Drago mi je da publika uživa koliko i ja u ovom našem malom pepucavanju. It's my duty and my pleasure to keep you smiling!

*Kako je omega poslednje slovo grčkog alfabeta, hoću da kažem da je to najniži nivo.
O cemu ti pricas?! Kakve veze ima sve ovo sa biti single i prevarama?! Nemoj da shvatis ovo kao pravdanje, ali sam ja single zato sto nisam nasao pravog. Ako pravi treba da mi se jebe sa drugima, radije cu ostati sam. Nemam nameru da budem s nekim samo iz razloga da bih bio s nekim i da cekam dok se ne pojavi sledeci mozda malo bolji od proslog. Ne pravim kompromise. Zao mi je sto nisam toliko bedan poput tebe pa da budem "daj sta das"

Ja ti stvarno zelim sve najbolje u zivotu, ali shvati da to sto ti furas fazon otvorene veze nije zato sto ti se moze, nego zato sto drugacije ni ne mozes.

PS. Dragi mracni gospodaru Saurone, ocigledno je da nisi ni shvatio ono "alfa muzjak".
PS2. Ne smatram ovo prepucavanjem, vec Dusanovom jedinom prilikom da se pokaze. Tako da cu ja vrlo rado nastaviti sa ovim da bih toj tuznoj osobi uneo makar malo radosti u zivotu.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Kakva romantična duša ovaj Pending! Nije našao pravog -- baš srceparajuće, moram priznati. A da li si ti bio pravi, to se ne pitaš? Očigledno nisi, jer su na kraju svi našli utehu u 'lebu preko tvoje pogače, da se tako izrazim.

Meni se dopada tvoja beskompormisnost, ali ne razumem zašto sam ja na meti. Tako ni je neću nikakvu monogamiju i nemam nameru ni sa kim da je pravim, ali nekako ti sa tim imaš problem, a ja sa tvojim modelom nemama, sve dok ne počneš da morališeš kako su svi pederi promiskuitetni i širiš svoje homofobične bedastoće po forumu... Biti u otvorenoj vezi za mene je jedini mogući model emotivne slobode, koji opšte ne isključuje ljubav i posvećenost partneru, već samo odbacuje ograničenja krutih, patrijarhalnih modela koji usotalom sami po sebi vode "prevari".

Hvala što me činiš srećnim, fališ mi kao tri rupe u glavi.

Btw, BBB, dosta smo se preganjali, vreme je da se malo družimo -- kad ćemo u neko zezanje?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dosta je svadje bre...SRAMOTA :cupakosu:
Ajd malo se relaksirajte :teletabisi:

''
Korisnikov avatar
By ns.happy
laki, ti taj video svugde ubacujes, da ti nije homepage kad pokrenes browser? :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^ Nije :lol:

Nisam taj video vec mesecima postavljao a ni gledao malopre nabasah na njega pa mi se ucinilo adekvatnim za ovu temu :D
Mene taj klip uvek nekako relaksira a ovoj temi je relaksacija nepohodna :angel:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by ns.happy
laki, ti taj video svugde ubacujes, da ti nije homepage kad pokrenes browser? :lol:

:rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Lakiboy_ns
Dosta je svadje bre...SRAMOTA :cupakosu:
Ajd malo se relaksirajte :teletabisi:

''
Ova stvar mi je baš genijalna, baš sam ju u subotu bio stavio na profil na FBu :yes: . A i spot je puno bolji od ovog tu momka
By Pending-For-A-Bending
Kakva romantična duša ovaj Pending! Nije našao pravog -- baš srceparajuće, moram priznati. A da li si ti bio pravi, to se ne pitaš? Očigledno nisi, jer su na kraju svi našli utehu u 'lebu preko tvoje pogače, da se tako izrazim.

Meni se dopada tvoja beskompormisnost, ali ne razumem zašto sam ja na meti. Tako ni je neću nikakvu monogamiju i nemam nameru ni sa kim da je pravim, ali nekako ti sa tim imaš problem, a ja sa tvojim modelom nemama, sve dok ne počneš da morališeš kako su svi pederi promiskuitetni i širiš svoje homofobične bedastoće po forumu... Biti u otvorenoj vezi za mene je jedini mogući model emotivne slobode, koji opšte ne isključuje ljubav i posvećenost partneru, već samo odbacuje ograničenja krutih, patrijarhalnih modela koji usotalom sami po sebi vode "prevari".

Btw, BBB, dosta smo se preganjali, vreme je da se malo družimo -- kad ćemo u neko zezanje?
Da, da... bla, bla... homogeno.... tra la la... buc

Nego... Odakle ti uopste ideja da sam los u krevetu?! Sex sa mnom je sve, samo ne los.

Vidim ja kako si ti definisao vezu- sve se zasniva na sexu (ni jednom nisu bile u pitanju emocije). Drago mi je sto tako ne funkcionisem. Medjutim, sad si mi i ti mnogo jasniji sa svojim stavom. Posto znas da ljubav ne mozes da dobijes, pa ono cime popunjavas tvoju prazninu je sex. OK, shvatio sam te sada i potpuno mi je razumljivo zasto trazis "odnos" kakav trazis.

PS. Rupa u glavi ti ociglendo ne fali
Korisnikov avatar
By Mr Dee

Nego... Odakle ti uopste ideja da sam los u krevetu?! Sex sa mnom je sve, samo ne los.

Vidim ja kako si ti definisao vezu- sve se zasniva na sexu (ni jednom nisu bile u pitanju emocije). Drago mi je sto tako ne funkcionisem. Medjutim, sad si mi i ti mnogo jasniji sa svojim stavom. Posto znas da ljubav ne mozes da dobijes, pa ono cime popunjavas tvoju prazninu je sex. OK, shvatio sam te sada i potpuno mi je razumljivo zasto trazis "odnos" kakav trazis.

samo da primetim kako dusan nigde u citiranom nije pomenuo sex. :lol:
mora da si procitao/ucitao nesto izmedju redova....
Korisnikov avatar
By m..
jbt, letnja oluja. iz vedra neba.

kad ce Daliborka i Ruza da se smuvaju?
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Mr Dee

samo da primetim kako dusan nigde u citiranom nije pomenuo sex. :lol:
mora da si procitao/ucitao nesto izmedju redova....
Procitaj prethodne postove
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković

Zbilja, oklen mi takva ideja? Pa da znaš da si u pravu -- ja ne mislim tako, ali izgleda da svi tvoji bivši misle. Inače, zašto bi te SVAKI na kraju prevario? I kakve je to ljubav bila, a tek kakav seks, kad se tako završilo? Ako su bili srećni i zadovoljeni, što su svog ata pojili na tuđem potoku? To se nije desilo zato što su svi pederi promisluitetni, nego su oni naterani u promiskitet kao kompenzaciju za traumu lošeg seksualnog života.

Tako je, ljubav ne mogu da dobijem, jer se ona ne dobija, ona nije materijalna stvar koju ti neko poloni, kao u tvojoj optici. Biće da si ti, kao single, taj koji nema ni seksa ni ljubavi, pa od te praznine počinješ polako da haluciniraš -- ah taj horror vacui! -- kako su drugi nevoljeni, nezadovoljni i sl. I onda još počinješ da naklapaš kako čekaš onog pravog i sl. Kao nije da oni tebe neće, nego ti nećeš njih. Da, da, kiselo je grožđe, a sladak limun.

P.S. Ti si moja rupa u glavi koji, na svu sreću, nemam.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Dugo mi ni jedna tema nije bila ovako hiticna...

Nadam se da sledi nastavak...

:vijaca:
By RACABG
I'm still, I'm still
Duda from the mahala
sada gonim virtuelnog decka
nekada sam opipljive jahala
moram ic', zurim
nisam rucak skuhala
bila na forumu
malo sam balahala

Eto moja, hajde
vid' cemo se
cao i pozdravi
kod kuce sve
Korisnikov avatar
By KiWi
Možda se i oni nečemu nadaju -- usputnom flertu, zanimljivim poznanstvima, užitku u posmatranju (bez pipanja) i sl. I kad nađu dečka, i zadovoljni su, što ne bi mogli da zadrže profil -- možda im dođe nešto još bolje, zar ne?
Ma nemam ja ništa protiv da zauzeti bezbrižno surfuju po Romeu, ali neka ne šalju slike i traže tuđe nazad i onda posle nedelju dana odugovlačenja shvatiš da on još eventualno želi da te pogleda putem webcama i time završi svoj cyber flert ... ili ako su u slobodnoj vezi, neka se u startu tako predstave i neće biti problema ...

Imaju Facebook, MySpace i desetine drugih social networking sajtova pa neka surfuju od jutra do sutra!

Meni su najsmešniji pak slučajevi kada se dvojica smuvaju preko Romea, pa onda kao deo ugovorne bračne obaveze ukinu svoje profile, da bi osigurali vernost onog drugog. Da, kao da ne može da se "vara" na drugi način, kao i da profil ne može ponovo da se otvori. Tužno je šta sve ljudi rade ne bi li zadržali partnere, kao ih nadziru i ograničavaju, ne znajući da je tako ponašanej najčešće ono što vodi raskidu, sem kod najpatološkijih slučajeva koji uživaju da im se dečko prikači kao pantljičara za debelo crevo i ne da im da mrdnu nigde bez njega.
Prvi put čujem za ovo :lol: Ako dečko hoće da te prevari, uvešće nekog u vaš WC i oralno se poigravati sa njim, dok ti mirno sediš u sobi pored i ispijaš kaficu ...

Šta je onda sledeće? Brisanje MSN naloga, Yahoo! naloga, Facebook, Gmail, i svih drugih vidova internet komunikacije? :) Na sreću (ili nesreću) novi možeš da otvoriš za 20tak sekundi :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja ne kapiram poentu veze, a kamoli zasto vezani muskarci vise po gay dating sajtovima... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
a sto se romeo smatra samo za sajt na kome se ljudi muvaju i traze sex? :puzzle:

evo ja na romeu caskam sa par drugara koji ne koriste msn, skype i ostala 'instant message' sredstva komunikacije, i ne znam sta je tu lose
By ~ Le Saint X ~
ah...danas saznah...decko ima decka i na romeu je da ga 'motri'
posto su kao u - citiram nekoj vrsti veze

:blenta: :neznam: :blenta: :neznam:
By pipinveliki
da ima pametnija posla ne bi visio nigde nego bi radio :klavir:
By Kragi
Originally posted by haemoglobin87
a sto se romeo smatra samo za sajt na kome se ljudi muvaju i traze sex? :puzzle:
Lazes, lazes ... :D Salim se

Ovaj da, romeo nije iskljucivo site za muvanje i sexdate, poput nekih slicnih (ili ga ja bar ne dozivljavam tako iako nemam profile there).
Mogucnost formiranja klubova, foruma i sta sve vec nema daje mu status virtuelne socijalen zajednice namenjene gay ljudima (nesto poput ovog foruma recimo), samim tim ne vidim zasto neko ne bi mogao da ima decka i da bude deo gayromeo "zajednice", odnosno ovog foruma npr (prosto ne vidim razliku) .... Ako bilo kome smeta to sto mu decko visi na romeu, preporucujem da odmah raskine :D :wink2:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by KgCS3
Originally posted by haemoglobin87
Lazes, lazes ... :D Salim se

Ovaj da, romeo nije iskljucivo site za muvanje i sexdate, poput nekih slicnih (ili ga ja bar ne dozivljavam tako iako nemam profile there).
Mogucnost formiranja klubova, foruma i sta sve vec nema daje mu status virtuelne socijalen zajednice namenjene gay ljudima (nesto poput ovog foruma recimo), samim tim ne vidim zasto neko ne bi mogao da ima decka i da bude deo gayromeo "zajednice", odnosno ovog foruma npr (prosto ne vidim razliku) .... Ako bilo kome smeta to sto mu decko visi na romeu, preporucujem da odmah raskine :D :wink2:
Slazem se.
Romea vidim kao nesto sto je prevazislo mesto za muvanje. Ili tek treba da prevazidje, s obzirom da vecina tamo komunicira na muvatorski nacin, bez obzira na status. Neki traze iskljucivo seks, a neki zaista samo socijalizaciju sa drugim "cool" gay ljudima. Problem je u sinhronizaciji svih tih razlicitih potreba i cudi ljudi i da...

...bez obzira sto je neko u vezi, prija kad se dobiju komplimenti malo i od drugih ljudi kao potvrda da se nisi ubudjavio u vezi, zdravo je to ;)
Korisnikov avatar
By V25
Ih, ovo ti je Srbija. Bitno je da imaš sigurnu varijantu koju koristiš kao baterije, a sa strane izigravaš velikog zavodnika i jebača. Sasvim uobičajena pojava.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Beogradjanin18
Ih, ovo ti je Srbija. Bitno je da imaš sigurnu varijantu koju koristiš kao baterije, a sa strane izigravaš velikog zavodnika i jebača. Sasvim uobičajena pojava.
Da, nije ovo tipicno samo za Srbiju, belive me.
Korisnikov avatar
By V25
Za Srbiju naročito, jer su pederi ovde kao u toru. Moraš da iskažeš sopstvenu dominaciju i u tom krugu izgradiš status prejebavajući okolo. To su kompleksi koji postoje svuda, ali su ovde posebno zastupljeni. Ok mi je to za klince, još se formiraju, ali za ostale mi je nekako bljak.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ti si jedini za kog znam da je uspeo na Romeu, ekšli, da se smuva sa Romeom. :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ti si jedini za kog znam da je uspeo na Romeu, ekšli, da se smuva sa Romeom. :lol:
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dzelajza Rouz
:rotflmao:
:oskar: Julija?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by just_me
Zbog novih poznanstava? Ja imam tamo profil i zaista mi je ok da se sa nekim skontam i kuckam bez obaveza i muvanja... jer, ima čak i tamo po koja normalna osoba... nije sve u dejtovanju (mada je to bitno)
Ma da. Gejevi su inače poznati po ne-sex prijateljstvima. :hypno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!