Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dušan MaljkovićO cemu ti pricas?! Kakve veze ima sve ovo sa biti single i prevarama?! Nemoj da shvatis ovo kao pravdanje, ali sam ja single zato sto nisam nasao pravog. Ako pravi treba da mi se jebe sa drugima, radije cu ostati sam. Nemam nameru da budem s nekim samo iz razloga da bih bio s nekim i da cekam dok se ne pojavi sledeci mozda malo bolji od proslog. Ne pravim kompromise. Zao mi je sto nisam toliko bedan poput tebe pa da budem "daj sta das"Originally posted by Pending-For-A-BendingOvo podebljano će dosta objasniti. Od tvog nastupa do tvojih projekcija.
I nije mi jasno zasto stalno offtopikujes? Jel nemas negde drugde da se proseres, pa ti je ovo jedino mesto gde mozes na miru da vrsis nuzdu?
U svakom slucaju, zasto stalno potenciras te otvorene veze? Jel si toliko nesiguran u svoju pa ono kao da imas izgovor?
I taj sindrom zle isfrustrirane tetke?! Ajde razumem zasto sam ja takav jer sam single pa nisam dobio kurca vec par meseci, ali ti? Ti koji su u toj fenomenalnoj vezi?! Nije valjda da ne dobijas redovno pa si zato nedojebana zla debela i nesrecna tetka koja se skriva iza Vujaklije?!
Uopšte ne potenciram, samo ti savetujem kako da prevaziđeš svoj elementarni zaplet, svoju alfa traumu -- a to je da te svaki dečko na kraju "prevari". Lepo, kao Frida Kahlo, kada muž smota drugu, ona ga pita -- a kakva je bila? Jel si uživao? Jesi? Super!
E tako i ti BBB, kad tvoj tip, kao razlepšana 'čelica u proleće, skoči sa tvoje orhideje na nečiju lalu, a ti ga priupitaj o kvalitetu polena tog drugog, jel lepo ručkao i sl. I da vidiš uživancije.
Ne razujmem zašto me vređaš s obzirom da sam vrlo pristojno komunicirao sa tobom, ali biće da je i to zbog nedostatka fiksa koji opisuješ. Mada me malo zbunjuje -- alfa mužjak, a nivo seksa na omegi.* Nešto tu ne štima.
Stoga, BBB, umesto da kontempliraš na temu šta ljudi rade na romeu a imaju dečka i tvrde da im je super, ti porazmisli zašto te je svaki dečko na kraju prevario tj. zašto završiše na tuđim kitama kao turski kažnjenici na kolcima ako su imali dobar seksualni život. Mislim da se odgovor sam nameće -- you are a lousy fuck.
P.S. Drago mi je da publika uživa koliko i ja u ovom našem malom pepucavanju. It's my duty and my pleasure to keep you smiling!
*Kako je omega poslednje slovo grčkog alfabeta, hoću da kažem da je to najniži nivo.
Originally posted by ns.happy
laki, ti taj video svugde ubacujes, da ti nije homepage kad pokrenes browser?![]()
Originally posted by Dušan MaljkovićDa, da... bla, bla... homogeno.... tra la la... buc
Kakva romantična duša ovaj Pending! Nije našao pravog -- baš srceparajuće, moram priznati. A da li si ti bio pravi, to se ne pitaš? Očigledno nisi, jer su na kraju svi našli utehu u 'lebu preko tvoje pogače, da se tako izrazim.
Meni se dopada tvoja beskompormisnost, ali ne razumem zašto sam ja na meti. Tako ni je neću nikakvu monogamiju i nemam nameru ni sa kim da je pravim, ali nekako ti sa tim imaš problem, a ja sa tvojim modelom nemama, sve dok ne počneš da morališeš kako su svi pederi promiskuitetni i širiš svoje homofobične bedastoće po forumu... Biti u otvorenoj vezi za mene je jedini mogući model emotivne slobode, koji opšte ne isključuje ljubav i posvećenost partneru, već samo odbacuje ograničenja krutih, patrijarhalnih modela koji usotalom sami po sebi vode "prevari".
Hvala što me činiš srećnim, fališ mi kao tri rupe u glavi.
Btw, BBB, dosta smo se preganjali, vreme je da se malo družimo -- kad ćemo u neko zezanje?
Originally posted by Pending-For-A-Bendingsamo da primetim kako dusan nigde u citiranom nije pomenuo sex.Originally posted by Dušan MaljkovićDa, da... bla, bla... homogeno.... tra la la... buc
Kakva romantična duša ovaj Pending! Nije našao pravog -- baš srceparajuće, moram priznati. A da li si ti bio pravi, to se ne pitaš? Očigledno nisi, jer su na kraju svi našli utehu u 'lebu preko tvoje pogače, da se tako izrazim.
Meni se dopada tvoja beskompormisnost, ali ne razumem zašto sam ja na meti. Tako ni je neću nikakvu monogamiju i nemam nameru ni sa kim da je pravim, ali nekako ti sa tim imaš problem, a ja sa tvojim modelom nemama, sve dok ne počneš da morališeš kako su svi pederi promiskuitetni i širiš svoje homofobične bedastoće po forumu... Biti u otvorenoj vezi za mene je jedini mogući model emotivne slobode, koji opšte ne isključuje ljubav i posvećenost partneru, već samo odbacuje ograničenja krutih, patrijarhalnih modela koji usotalom sami po sebi vode "prevari".
Btw, BBB, dosta smo se preganjali, vreme je da se malo družimo -- kad ćemo u neko zezanje?
Nego... Odakle ti uopste ideja da sam los u krevetu?! Sex sa mnom je sve, samo ne los.
Vidim ja kako si ti definisao vezu- sve se zasniva na sexu (ni jednom nisu bile u pitanju emocije). Drago mi je sto tako ne funkcionisem. Medjutim, sad si mi i ti mnogo jasniji sa svojim stavom. Posto znas da ljubav ne mozes da dobijes, pa ono cime popunjavas tvoju prazninu je sex. OK, shvatio sam te sada i potpuno mi je razumljivo zasto trazis "odnos" kakav trazis.
PS. Rupa u glavi ti ociglendo ne fali
Originally posted by Mr DeeProcitaj prethodne postoveOriginally posted by Pending-For-A-Bendingsamo da primetim kako dusan nigde u citiranom nije pomenuo sex.Originally posted by Dušan MaljkovićDa, da... bla, bla... homogeno.... tra la la... buc
Nego... Odakle ti uopste ideja da sam los u krevetu?! Sex sa mnom je sve, samo ne los.
Vidim ja kako si ti definisao vezu- sve se zasniva na sexu (ni jednom nisu bile u pitanju emocije). Drago mi je sto tako ne funkcionisem. Medjutim, sad si mi i ti mnogo jasniji sa svojim stavom. Posto znas da ljubav ne mozes da dobijes, pa ono cime popunjavas tvoju prazninu je sex. OK, shvatio sam te sada i potpuno mi je razumljivo zasto trazis "odnos" kakav trazis.
PS. Rupa u glavi ti ociglendo ne fali![]()
mora da si procitao/ucitao nesto izmedju redova....
Originally posted by Pending-For-A-BendingZbilja, oklen mi takva ideja? Pa da znaš da si u pravu -- ja ne mislim tako, ali izgleda da svi tvoji bivši misle. Inače, zašto bi te SVAKI na kraju prevario? I kakve je to ljubav bila, a tek kakav seks, kad se tako završilo? Ako su bili srećni i zadovoljeni, što su svog ata pojili na tuđem potoku? To se nije desilo zato što su svi pederi promisluitetni, nego su oni naterani u promiskitet kao kompenzaciju za traumu lošeg seksualnog života.
PS. Rupa u glavi ti ociglendo ne fali
Originally posted by Dušan MaljkovićMa nemam ja ništa protiv da zauzeti bezbrižno surfuju po Romeu, ali neka ne šalju slike i traže tuđe nazad i onda posle nedelju dana odugovlačenja shvatiš da on još eventualno želi da te pogleda putem webcama i time završi svoj cyber flert ... ili ako su u slobodnoj vezi, neka se u startu tako predstave i neće biti problema ...
Možda se i oni nečemu nadaju -- usputnom flertu, zanimljivim poznanstvima, užitku u posmatranju (bez pipanja) i sl. I kad nađu dečka, i zadovoljni su, što ne bi mogli da zadrže profil -- možda im dođe nešto još bolje, zar ne?
Originally posted by Dušan MaljkovićPrvi put čujem za ovo
Meni su najsmešniji pak slučajevi kada se dvojica smuvaju preko Romea, pa onda kao deo ugovorne bračne obaveze ukinu svoje profile, da bi osigurali vernost onog drugog. Da, kao da ne može da se "vara" na drugi način, kao i da profil ne može ponovo da se otvori. Tužno je šta sve ljudi rade ne bi li zadržali partnere, kao ih nadziru i ograničavaju, ne znajući da je tako ponašanej najčešće ono što vodi raskidu, sem kod najpatološkijih slučajeva koji uživaju da im se dečko prikači kao pantljičara za debelo crevo i ne da im da mrdnu nigde bez njega.
Originally posted by haemoglobin87Lazes, lazes ...
a sto se romeo smatra samo za sajt na kome se ljudi muvaju i traze sex?![]()
Originally posted by KgCS3Slazem se.Originally posted by haemoglobin87Lazes, lazes ...
a sto se romeo smatra samo za sajt na kome se ljudi muvaju i traze sex?![]()
Salim se
Ovaj da, romeo nije iskljucivo site za muvanje i sexdate, poput nekih slicnih (ili ga ja bar ne dozivljavam tako iako nemam profile there).
Mogucnost formiranja klubova, foruma i sta sve vec nema daje mu status virtuelne socijalen zajednice namenjene gay ljudima (nesto poput ovog foruma recimo), samim tim ne vidim zasto neko ne bi mogao da ima decka i da bude deo gayromeo "zajednice", odnosno ovog foruma npr (prosto ne vidim razliku) .... Ako bilo kome smeta to sto mu decko visi na romeu, preporucujem da odmah raskine![]()
![]()
Originally posted by Beogradjanin18Da, nije ovo tipicno samo za Srbiju, belive me.
Ih, ovo ti je Srbija. Bitno je da imaš sigurnu varijantu koju koristiš kao baterije, a sa strane izigravaš velikog zavodnika i jebača. Sasvim uobičajena pojava.
Originally posted by Beogradjanin18Ti si jedini za kog znam da je uspeo na Romeu, ekšli, da se smuva sa Romeom.
Originally posted by just_meMa da. Gejevi su inače poznati po ne-sex prijateljstvima.
Zbog novih poznanstava? Ja imam tamo profil i zaista mi je ok da se sa nekim skontam i kuckam bez obaveza i muvanja... jer, ima čak i tamo po koja normalna osoba... nije sve u dejtovanju (mada je to bitno)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!