Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by zboONaravno da se stavovi razlikuju i ne vidim da se iko nervira zbog mimoilaženja mišljenja. Ja samo naglasih da smo poslednji pozvani da se incesta gnušamo jer moraju postojati neke granice. Kao što rekoh, sami ih pomeramo.
.. zasto se neki ljudi ovde nerviraju oko tudjeg misljenja i zasto ih nerviraju odgovori koji se kose sa njihovim.
Normalno je da svako ima svoj stav i da smo svi razlichiti...manje ili vise konzervativni...manje ili vise tolerantni...manje ili vise otvoreni...
Originally posted by Mytoeh, sad...mislim da to nema veze sa tolerancijom! ni meni to ne izgleda bas "prikladno"Originally posted by sleepingsunA ti si bolesno netolerantna.
mucno mi je i od same pomisli na to,Mislim da neke norme moraju da postoje i zaista ne shvatam kome to moze da bude ok.Po toj logici,ako je osoba odrasla i zerla,moze da se jeeb i sa simpanzom,pa je to ok..svasta.Licno me zabole,nikog ne osudjujem,samo ne verujem da bi iko mogao ad spava ili da razmislja o familiji na taj nacin.To mi je bolesno
Originally posted by elektron84Ne svidja mi se ova recenica. Upravo tako razmisljaju homofobi kada kazu "sta bi bilo da smo svi homoseksualci", kao da se plase rusenja nekih ustaljenih normi, promene i sl. A taj strah im potpuno nije opravdan jer niti su svi ljudi gay (a nikad nece ni biti) a isto tako ni incest nije neka posebno masovna pojava tako da nema mesta ovakvim strahovima. Ipak postoje neki tabui koji su stari koliko i ljudska civilizacija i ne mogu preko noci nestati. Da li su dobri ili ne bi mogla biti posebna tema a pojedinci mogu u manjoj ili vecoj meri a i ne moraju da se zgrazavaju nad njima.
zamisli da se ceo svet tako ponasa!?
Originally posted by Blond BratА иначе секс служи чему, тачно?
Po meni ljudi koji se upuste u tako nesto zele samo da budu fizicki zadovoljeni.
Jednostavno mislim da imaju zivotinjski poriv da budu zadovoljeni.Док ти, са друге стране, док се јебеш имаш порив да останеш незадовољена?
Originally posted by the1whowished
*incestuozan
Ont, dalje: Imam razumevanje, sve dok se ne radjaju dvoglave jedinke.
Originally posted by Blond BratПа не верујем, некад вероватно морају и да иду на посао или да плате рачун за струју.
Htela sam da kazem da im je samo to u glavi-ZADOVOLJSTVO. Da ne gledaju na vreme, mesto...Nije im bitno da li im je taj neko rod ili ne.
Originally posted by elektron84Zato taj tabu i postoji.
Ta recenica "zamisli da se ceo svet tako ponasa" odnosila se na to da ako bi to bilo nesto sasvim ok (govorim o incestu do 3. kolena, posle toga ne znam ni da li je incest, no dobro) tu bi bilo jako puno parova, a neki od njih bi se i zaljubili i sigurno pozeleli decu. Onda bi nastao problem.
Originally posted by UlixPa valjda da vas oboje prožme i bude kruna neke ljubavi? Pa se onda krunišete gde stigneteOriginally posted by Blond BratА иначе секс служи чему, тачно?
Po meni ljudi koji se upuste u tako nesto zele samo da budu fizicki zadovoljeni.
Originally posted by UlixJednostavno mislim da imaju zivotinjski poriv da budu zadovoljeni.Док ти, са друге стране, док се јебеш имаш порив да останеш незадовољена?
![]()
Originally posted by sleepingsunPod uslovom da je i Simpanza (licno ime
.Po toj logici,ako je osoba odrasla i zerla,moze da se jeeb i sa simpanzom,pa je to ok..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!