Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Ok...Predpostavljam da vecina nas pedera ima profil na Romeu (ili negde)...Da li trazimo friends, relationship, sex...Sve jedno...Tamo smo jer nesto trazimo i nadamo se da cemo naci...
ALI...

Naravno

WHAT YOU SEE IS NOT ALWAYS WHAT YOU'LL GET!!!!

Laze se za mnoge stvari... Kurac, visina, tezina, da li je gay ili bi...cak grad...body type...

Neke stvari su mi mozda i razumljive da se laze...velicina kurca (ne znaju ljudi da drze lenjir, sta ces?)
visina od 178 ili tako nesto (uglavnom su moje visine, ali, ajde, nemaju dobru vagu or whatever)
da su sportisti (a samo prosetaju pored teretane na putu ka stanici)
i td...
Za one koji su tamo, pitanje:

KOLIKO VAM SMETA STO LJUDI LAZU O SVOJIM PODACIMA?
i
STA VAS NAJVISE NERVIRA KADA UTVRDITE DA NEKO LAZE?
ili
STA VAM JE NAJCUDNIJE/NAJJADNIJE DA LJUDI LAZU?
.
.
.
Jeste li imali neki primer (verujem da jesmo svi-ili vecina) da je neko 'ispao' totalno suprotno od onog sto se predstavljao?

Podelite VAse 'impesije' sa Romea
Hvala...Merci...Thanx
:snob:
et toq!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mene jako zabavlja kada izadjem sa drugarima pa mi ogovaraju druge likove u gradu...

na primer - "njemu pise da je visok toliko i toliko" i te stvari :D

los sam covek, znam
By ~ Le Saint X ~
Pa, da ja odgovorim na temu
:)

Ja npr 'idem' tamo za decacima koji su athletic :) i ne visi od 180/182

:D

sto se tice visine...to uvek ispada ok, jer svako doda koji cm...pa jos bolje
ali, WHAT THE FUCK????
jel ljudi uopste znaju sta znaci athletic????
??????

Znaci, mene to tako iznervira kada se neko 'pokaze' da je slim ili average ili whatever...
Okej, nije presudno toliko, ali, ipak...to je ono sto ja zelim

eto...

p.s.
Ja npr uvek pitam jel ide u teretanu i koja mu je omiljena vezba
I onda dobijem odgovor...Pa, ne idem u teretanu dugo, pravim pauzu, ili...tek sam poceo...ili nesto deseto...
Mislim...Athletic se ne postaje tek tako
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by hlaefdige
mene jako zabavlja kada izadjem sa drugarima pa mi ogovaraju druge likove u gradu...

los sam covek, znam
:lol: :roflmao:

:jumphug:

izvinte za off, morala sam :shrug: :grin:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by hlaefdige

te stvari...
pise mu da je XL
a on M

ili pise mu da je akt
a ne moze kurac da mu se digne?

hahaha
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by ~anAMORphOsé~
ili pise mu da je akt
a ne moze kurac da mu se digne?
...al mu se zato dizu noge brzinom munje ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nismo bas zagledali u kite, doduse :D ...

medjutim...tih athletic likova, koliko hoces!!!

e daaaaaa.....ne-fem!!
NIKO NIJE FEM!!! mozes da budes sta god hoces, samo ne fem!!
tom logikom, ljudi to tamo pisu...a kao.....vise su fem nego ja.....(doduse, to nije nesto jako tesko)....
stalno mi objasnjavaju zasto je to toliko strasno i jezivo biti fem.....ja nikad ne ukapiram...meni to lepo, sta cu..

poslagali se mi jednom kod drugara sa flasom vodke...pa treskali shot svaki put kad nekome pise tamo da je "normalan" ili trazi "normalnog"......raspucali se kao pacici.....rekordnom brzinom....

sve u svemu, mene romeo odusevljava kao fenomen!
Korisnikov avatar
By Boshko
ok za ok
normalan za normalnog
sport za sport
model za sport
model za istog
normalan za istog....

ali mene ubedljivo najvise nervira "ne znam sta da napisem" ili "moram da ispunim 50 karaktera" :)
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
STA VAM JE NAJIJE DA LJUDI LAZU?
Šta ti znači ovo "najije"? Ne mogu da dešifrujem nikako :lol:

Elem, kad lažu veličinu kite, to me ne uzbuđuje toliko. Al' da mi JESTE smešno kad neko svoju kitu od 17cm obeleži sa XXL i još i KAŽE da je 17cm, smešno mi je.
Ne smeta mi čak ni kad variraju težinu. Visina mi malo smeta, pošto nisam lud za nižim osobama.
Godine mi ne smetaju, al' takve ljude ne razumem. Meni uvek govore kako sigurno lažem godine, jer izgledam starije (a i izgledam), al' mi nikad nije palo na pamet da slažem godine. Mislim, ako neko dobro izgleda i privlačan mi je, ne vidim kakvu ulogu godine tu mogu da igraju.
Apsolutno prezirem kad neko laže odakle je - piše da je iz Beograda, a on iz Surdulice. I kad hoće desetodnevne sesije preko cama pre nego što razmenimo brojeve il' se ne daj bože vidimo.
Takođe ne volim kad nekome piše da je uni, a on je zapravo apsolutno pasivan, pa se vadi na to kako eto JESTE uni, ali eto više voli da bude pasivan.
Ne volim kad ljudi kače tuđe slike i napišu - "Ovo sam ja", a sasvim je jasno da nema šanse da je to taj neko, ili "ja jako ličim na ovog", što mi dođe još gore... a obično takvi ljudi pišu "ne odgovaram na poruke bez slike" i slično.

Kad se setim još nečeg, dodaću.

EDIT:
Da, setih se. I videh u prethodnim postovima.
Sporty, normalan, ok,...
Ili kad nekog pitaš šta traži, on napiše "nekog ok"... lol... šta to znači uopšte?
A o nickovima s atributima "extra", "simpa", "sladak", "PREsladak" itsl. da ne govorim... ko normalan za sebe kaže da je sladak i presladak? Koliki paćenik moraš biti?
I zašto takve stvari obično pišu totalni akrepi?

A da, kod aktivnih me jako lako odbije kad su fem (a kao totalni muškarci)... ili kad imaju piskave glasove... ajoj...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne razmišljam o tome.

Ja sam o sebi sve napisao iskreno, i polazim od toga da svako ko je stvarno zainteresovan napiše isto. Nema nikakve koristi od laganja ..

čak mi je nekad slatko kad neki frajer postavi sliku gde je mlad i turbo zgodan, a sad već ima stomačić :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by KiWi
. Nema nikakve koristi od laganja ..
Pa, mislim da ima...
privucesh one koje inace ne bi mogao da privuchesh

ja neke ljude nikada ne bih 'kliknuo' da im odredjene stvari ne stoje u profilu

kad...ispada da oni te 'meni zanimljive atribute' nemaju

npr 6 pack
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Pa to što ćeš s nekim razmeniti par poruka nije "korist". Korist bi bila kad biste se smuvali/kresnuli/štavećtražite... ovako, kad se vidite, laž se oktrije, kite se spuste i gotovo...
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Originally posted by spliff
u lazi su kratke noge
Ili nešto drugo :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by spliff
u lazi su kratke noge
:roflmao:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Jake Chambers
Pa to što ćeš s nekim razmeniti par poruka nije "korist". Korist bi bila kad biste se smuvali/kresnuli/štavećtražite... ovako, kad se vidite, laž se oktrije, kite se spuste i gotovo...
Kapiram sta zelis da kazes, ali...

tom nekom je korist is to si ga kliknuo
jer inace, mozda, bez te neke lazi ne bi
Korisnikov avatar
By Rei
Shta znam, ja to vec dozhivljavam kao neshto normalno i ne uzbudjujem se oko toga.
I ja sam lagao za kilazhu :D
Korisnikov avatar
By experiment
Naj gori od svih su oni koji ugovore sastanak i ne pojave se,pa jos ugase broj...:klux:
By Kragi

KOLIKO VAM SMETA STO LJUDI LAZU O SVOJIM PODACIMA?

Ne smeta mi, to kapiram kao njihov problem a ne svoj ....

STA VAS NAJVISE NERVIRA KADA UTVRDITE DA NEKO LAZE?
ili
STA VAM JE NAJCUDNIJE/NAJJADNIJE DA LJUDI LAZU?

Najcudnije mi je kad ljudi lazu za godine, ne znam zasto mislim da nikada necu imati komlex od istih pa mi uvek bude cudno to kad neko sebi oduzme 5 god recimo. Kao da ce time nesto dobiti .....

I da za vreme svog bitisanja na romeu shvatio sam da gomila ljudi ima bar po 2 profila sto mi je isto cudno, kao i to sto su mnogi tu samo da bi videli po koju xxl sliku, sto je naravno njihovo pravo ali mi nisu jasni .....
Korisnikov avatar
By Insorcer
Nervira me samo svet koji ne prihvata "nisam zainteresovan" kao odgovor... ostalo je pijaca k'o i svaka druga, nemam problem sa time shto tamo ne predstavljaju pravog sebe... da su pametni ili ne se vidi iz jedne poruke , ostalo je ionako za chatanje malo vazhno.
:mucka:
Korisnikov avatar
By m..
Ja cu sad da priznam svoje grehe:

Pre jedno par godina, gledajuci Beoviziju sa nekom muskom gay ekipom, ulogovala sam se na Mesaru (muski gay-serbia chat) - zapravo, oterala ortaka koji je u tom trenutku chatovao, tako da sam isla pod njegovim nickom, gde su me muvala 3 gay lika. Lagala sam sve- od pola, do toga da sam aktivan (tada sam i saznala za tu podelu), da bih nakon 10-ak minuta komunikacije uredno priznavala da sam zensko, da sam tu iz ciste dosade (gleda se Beovizija) i izvinjenje na izgubljenom vremenu. Ali jbt - ti ljudi su se siti nacavrljali sa mnom, lmao, i prica se nije svodila samo na dimenzije - zapravo me niko nije ni pitao koliki mi je.
By ~ Le Saint X ~
A o nickovima s atributima "extra", "simpa", "sladak", "PREsladak" itsl. da ne govorim... ko normalan za sebe kaže da je sladak i presladak? Koliki paćenik moraš biti?
UPRAVO!

Znaci... JA ne mogu da se nacudim ko sve sebi stavlja atribut sladak!!!!!Ili slatkish ili zgodan ili sporty...
:drama:

Get a mirror!
Or tell your mother to stop bullshiting about your sweetness/cuteness!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by m..
Ja cu sad da priznam svoje grehe:

Pre jedno par godina... tako da sam isla pod njegovim nickom, gde su me ...tu iz ciste dosade
Hahaha...a mnoge devojke znam koje iz dosade idu na chat i pale pedere tamo
Korisnikov avatar
By ns.happy
UPRAVO!

Znaci... JA ne mogu da se nacudim ko sve sebi stavlja atribut sladak!!!!!Ili slatkish ili zgodan ili sporty...
:drama:

Get a mirror!
Or tell your mother to stop bullshiting about your sweetness/cuteness!
tacno. od reci do reci. :up:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne znam gde ovo da metnem pa cu METNUTI Renoir-u u temu :D

Tri homoseksualca umru i njihovi ljubavnici se igrom slučaja nađu zajedno u krematoriju. Raspravljaju što će učiniti sa pepelom svojih pokojnih supružnika.

Prvi kaže:

- "Moj Darko je volio pecati ribe, pa ću prosuti njegov pepeo u njegovo omiljeno jezero."

Drugi:

- "Eugen je obožavao letjeti, pa ću ja prosuti njegov pepeo u zrak kada idući put budem bio u avionu."

Treći na to kaže:

- "Moj Grgur je bio izvrstan ljubavnik. Ja ću prosuti njegov pepeo u zdjelu kada idući put budem radio čili, da mi može rasturiti guzicu još jedan, posljednji put."

:lol:
By Pending-For-A-Bending
Evo recimo... odem da se vidim s nekim likom- naravno razmenili smo slike. Kad tamo... neko skroz 15ti

I on prilazi i pruza ruku i kao "ja sam taj i taj...", a ja ga iskuliram, ne pruzim mu ni ruku i kazem da je pogresio...

Posle salje SMS i kaze mi da sam stoka i sta god vec, na sta mu ja odgovaram "Sto si slao slike na kojima nisi ti?", a on ni manje-ni vise "Pa da sam ti poslao moje slike ne bi ni hteo da se vidis sa mnom"

well, duuuuh!

Stvarno ima ludaka
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Pending-For-A-Bending
"Pa da sam ti poslao moje slike ne bi ni hteo da se vidis sa mnom"
Kakav kralj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!