Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Kragi
Slika

Nesumnjivo jako bitan modni detalj, za konzervativnije (muskarce) mozda i jedini.
Volite li rucne satove ili ih smatrate suvisnim i beskorisnim?
Dizajn, matrijali, brojcanici, funkcionalnost??
Sta posedujete ili bi eventualno voleli da posedujete?
Postujte slike slobodno ......
Korisnikov avatar
By ns.happy
uh. ja ne ... ali volim da vidim lep sat na necijoj ruci.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
da da...volim rucne satove...bitno je da imaju dobar dizajn

preporucujem armand basi i skagen marke
Korisnikov avatar
By bothways
Sat mi nikako nije estetski predmet, vec iskljucio funkcionalni. Nosim ga da ne bih stalno gledao u mobilni da vidim vreme.

Moj prvi sat je bio neki dechji, analogni, ali sam onda za Novu 1996. dobio digitalni Fosil, koga sam nosio nesto vise od 10 godina (uz 2-3 promene kaisa). I onda sam kupio u Grckoj moderan analogni Casio Edifice (model na slici ispod), koji me odlicno sluzi.

Slika
Korisnikov avatar
By scout_finch
uvek na ruci imam sat,prvi sam pocela da nosim u prvom osnovne,neki Q&Q,a posle tog sam promenila desetak swatch satova. sad najcesce nosim dva koja mi je mama kupila,mada,meni je sve satove mama kupila:lol:
ovaj mi je kupila za rodjendan:
Slika

a ovaj mi je kupila bez razloga:D
Slika
Korisnikov avatar
By erkondisn
po tom pitanju predlazem savjetovanje s rvackim premijerom Sanaderom :kosa:
Korisnikov avatar
By KiWi
imam malu šaku i uzak zglob (idealno za fist), pa mi većina satova spada ... Imam par komada kvalitetnih i manje-više skupocenih, ali na kraju mislim da ću ih nekom pokloniti ... šta će mi lep sat kada ga izgubim čim malo jače zama'nem rukom??
Korisnikov avatar
By MARQUE
Obozavam rucne satove. Prosle godine sam u USA uzeo jedan od Festine i super sam zadovoljan sa njime. Isplati(o) se svaki ulozeni dolar, a bome sam dosta pljunuo.. :misli:

Slika
By Swanheart
obozavam rucne satove
2 moja omiljena, mrzi em da trazim slike ostalih na netu

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne volim ih. do sada nisam našao nijedan koji mi se svideo, a da mi pristaje.
By J...
Volim i uvek nosim. Navika jos iz osnovne skole.

Medjutim volim one na kojima se jasno vide brojevi, potpuno su mi nefunkcionalni ako brojeva nema. Uvek sam se pitala ko ima toliko vremena da pogadja koliko je sati prema kazaljkama. :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Meni su satovi malo detinjasti. I kao shto kazhesh /implicirash/ 'konzervativni', ne svidja mi se to. (ako prichamo o mushkarcima, druga pricha je za zhenske satove, oni imaju vishe dizajnerske slobode)
Korisnikov avatar
By m..
ah, taj bespotrebni deo nakita (?).

Meni malo nema smisla da vukljam to na ruci, posto nekako nema svrhe ni potrebe - imam sat na mobilnom, ipodu i ko zna gde sve ne. Posedujem jedan sasvim lep primerak citizenovog zenskog sata, malo je previse zenskast za moj ukus, ali ej i lepo. medjutim, stvarno me smara da mi nesto landara oko ruke, i nikako da se naviknem, i nosim ga iskljucivo kao nakit kad se nesto vanredno zenskasto sredjujem.

Inace imam citavu kolekciju satova iz doba srednje/osnovne skole negde po stanu. Omiljeni mi je bio neki ruski vojnicki sa sve petokrakom, koji se nije navijao, nego je radio na cimanje (mislim, ti se kreces - on se sam navija), imao je i datum i sve, bas je bio drazesan, a onda mi je za rukom poslo da ga pokvarim (pokvatrila bih ja ocigledno i nakovanj kad sam pokvarila ruski vojnicki sat).

Inace, prva asocijacija na rucni sat su mi razni japiji sa kojima sam poslovno sastancila. Dodju u skupim kolima i odelima, i sa tim skupim satovima na sastanak, i onda se svi nekako veoma suptilno namestaju da im se vidi sat - valjda mu dodje kao statusni simbol. Ne znam da li oni time pokusavaju medjusobno da se impresioniraju, mene svakako nisu - ja ne bih razlikovala rolex od kineskog sa buvljaka,a impresionirao bi me eventualno neki sa miki mausom, lol.
Korisnikov avatar
By pazzaz
nisam neki ljubitelj satova ali ovaj vec bih rado nosio
Slika
Korisnikov avatar
By Delete
KgCS3, odlicna tema!

Ne mogu sebe da zamislim bez rucnog sata. Ako izadjem iz kuce bez sata, imam osecaj kao da sam izasla gola, pa se obicno vratim.
Obozavam satove, imam ih mnoooogo i imala sam obicaj da za svaki polozeni ispit kupim sebi po neki sat.
Omiljeni su mi Fossil, neki limited edition, koji sam dobila na poklon (fotkacu ga ovih dana, jer na netu ne mogu da nadjem njegovu fotku), Bvlgari (na moju nesrecu, za Srbiju i Bosnu nema distributera, pa sat stoji neiskoriscen jer sam unistila narukvicu, a ne zelim da stavim bilo kakvu, osim originalnu), a sluzio mi je, uglavnom za sastancenja o kakvim m.. govori, jer sam primetila da kojekakvi menadzeri isticu satove, pa reko` da se i ja pohvalim :lol: I moj drag, ali ne bas omiljen Tag Heuer Autavia:
Slika
Volim i Gucci satove, jer su manje-vise, neobicnog izgleda, ali kad na svakom koraku vidim cicu sa buvljackim Guccijem oblepljenim laznim dijamantima, digne mi se kosa na glavi, pa i oni cekaju bolje dane.
Imam i nekoliko satova sa providnim casebackom, na to sam se jedno vreme lozila, ali sad mi to deluje tako...prevazidjeno.

Trenutno odmeravam jedan Tissot sa safirnim staklom, jer mi je dopizdelo da unistavam satove zbog mini-nestasluka, i jedan Pierre Lannier, kao na slici u uvodnom postu, ali o tome cemo tek posto mi stigne Cartier, kojeg sam narucila preko e-baya (ako ikad stigne). :)

Rekoh li ve u uvodu da obozavam satove? :D
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
auuu, ja sam ranije stalno nosila sat i kad se kupam i kad spavam i staaalno, i jedne godine sam resila da vise necu da imam belu straftu od sata (nije pocrnelo) i skinem sat i vise ga nisam stavila. tj imam jedan, boze moj kao fensi, neki zenski, za prilike kad bas i ne mogu da stalno gledam na mob. inace sam vise za one sportske, i vise volim one digitalne. sta ja znam, volim satove, ali sam se bas bas odvikla ^^
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by erkondisn
...uz superstručnu asistenciju crnogorskog predsednika Mila:eviltrep:

(ako sam lupio Milovu funkciju,ne izvinjavam se :P )

ont:

Pa ja bih se trebao ubrajati u konzervativnije,al' ga zdravo ne volem :hmm:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bljak. Mushkarci sa satom mi deluju zauzeti i u stalnom shkripcu s vremenom, tako da ih izbegavam (satove i mushkarce sa satovima.)
By Ulix
Originally posted by pazzaz
Slika
I ja bih. Vrlo rado. :snob:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Ulix
Originally posted by pazzaz
Slika
I ja bih. Vrlo rado. :snob:
I ja bih taj vrlo rado videla na NEKOME ali nikako na meni.

Ne nosim satove uopste, mislim da ich ne idu uz mene, ali mislim da moze da bude jako lep detalj na nekome kome "ide".
Poslednji put sam nosila sWocH u srednjoj, onaj sa nekom trakom sto nekako nabacis pa se sam "sveze" :wtf: bio je drecav i skroz blesav.

Volim svoje zglobice na rukama, izuzetno su tanki, i mislim da nema potrebe da ih "krijem" satom :D :P
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ni ja nešto nisam lud za satovima, što rečeKiwi - tanki zglobovi i to :D ali mi nije loše da vidim na nekome, možda čak i ja uzmem neki...videću...
By alexandermagic
Originally posted by erkondisn
LOL.

OnT: Obožavam ručne satove i nezamislivo mi je izaći van , a nemati sat na ruci. Posjedujem zavidnu kolekciju istih i ne žalim dati novac za model koji mi se dopada.
Slatko rasipništvo. :)
Korisnikov avatar
By Delete
@alexandermagic

Jos na nekoj starijoj temi si spomenuo svoju ljubav prema satovima, pa sam msa nestrpljenjem ocekivala tvoj post ovde. Mozes li, molim te, da spomenes bar neke satove koje imas u svojoj kolekciji?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by V I V I S E C T
Bljak. Mushkarci sa satom mi deluju zauzeti i u stalnom shkripcu s vremenom, tako da ih izbegavam (satove i mushkarce sa satovima.)
:lol:

možeš li, molim te, da zvučiš malo površnije?

:smeh:

Tema je o satu kao modnom detalju, ne uređaju za merenje vremena.

:pucaodsmeha:
By alexandermagic
Originally posted by Delete
@alexandermagic

Jos na nekoj starijoj temi si spomenuo svoju ljubav prema satovima, pa sam msa nestrpljenjem ocekivala tvoj post ovde. Mozes li, molim te, da spomenes bar neke satove koje imas u svojoj kolekciji?
Ti si zaista mudra. Da sam mislio da na to pitanje odgovorim uradio bih to u svom prethodnom postu. ;)

No praviću se i ja blesav i djelimično ću ti odgovoriti: kad su ručni satovi u pitanju volim brendove Guess, Sector, Fendi, Cerruti ( :love: ), Emporio Armani etc. Najskuplji sat koji posjedujem je Bvlgari Rettangolo.

Sve je to daleko od ultra luksuznih brendova tipa Vacheron Constantin, Piaget, Rolex...
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by alexandermagic
Bvlgari Rettangolo
Ona ima takav! To je onaj za koji je pisala da mu je oskrnavila narukvicu (kais).
Je li mu zaista cena 3.000e?!
By alexandermagic
Otprilike, a i ovisi kako i preko koga je došla do njega. ;)

Sada je malo "jeftiniji".
Korisnikov avatar
By Myto
Hvala. :)
Dugujem joj izvinjenje. Ovako javno. Nisam verovao da TAJ, TAKAV sat kosta toliko.
Korisnikov avatar
By deran
(Myto je hteo reći "TAJ TAKAV NIKAKAV SAT",samo pssssst :D )

:rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!