Originally posted by deran
Originally posted by čovek
...već si nastrana unutar nastranih...
Smaug,ovo ide u najgluplje postove 2009.
Jeste spektakularno je.
Al ja ne znam zasto ti njemu umanjujes sansu da pobedi.
Iskakio se on na jos nekolikim mestima.
Evo, ja cu da doprinesem pobedi covekovoj.
Moji komentari su, da prostis, u kurzivu (nesto sam komentarisala, ostalo je self-expanatory); sve ostalo je Covekovo:
• Moli se nadležni organ da prevede naziv GAY-SERBIA, na srpski jezik naroda i narodnosti.
• Što se tiče istopolnih brakova,razmislite sami,da li je malo onom detetu (rođenom od majke,a oplođenom od oca)
- Jebote on ne zna sta znaci rec oplodjen. Deca oplodjena? I sad mi treba da mu prevodimo na srpski jezik. Ne vidim zasto da mu prevodimo na srpski. Pa ni srpski ne zna.
• Klonirani ljudi imaju diskutabilno poreklo samim tim i diskutabilnu dušu
– Koliko u svetu ima kloniranih ljudi i koliko kloniranih ljudi covek poznaje .
• Sve što naučni radnici danas mogu,bilo da su nastrani ili ne, sve je poteklo od Muškarca i Žene.
• Muškarac je seme a Žena plodno tle,tako se seje seme dobrote i rađaju deca,a vi nastrani posle sa naučnicima pravite kombinacije
– Sram da nas bude urotnicki i nas i naucnike a narocito nas koji s naucnicima pravimo kombinacije.
• Da bi osoba bila nastrana (gey,različita) mora da se rodi iz svoje suprotnosti u bilo kojoj kombinaciji.
• Probaću retardirano da ti pojasnim
– Ja cenim iskrenost.
• Nastran čovek može da voli osobu istog pola,ali bez fizičkog kontakta.
• Isus Hristos u čiju reč verujem nije imao nikad polni čin sa ženom,ali ni sa muškarcem, i zato je mogao da voli i da bude voljen.
• Deca koju nazivaš mojom su Božija jer je Bog stvorio sve pa i mene ja sam samo pomogao ženi da ih rodi
– Iz ovoga smo saznali Covekovo zanimanje. Covek je – babica.
• Gledao sam na tv-ekranu razgovor sa pripadnicima KKK (kju-kluks-klan)
- Ja sam mislila da Covek na svom tv-ekranu moze u najboljem slucaju da vidi (kako se zove ono iskukicano...a znam) milje i gondolu.
• Nekada dok su progonili Hrišćane,progonitelji su ih nazivali sektašima
– Odakle mu ovakvi izlivi i napadi stupidnosti i neznanja. Pa bar su ove stvari lako ’gugljive’ pa se daju proveriti....
• Ja sam filozof.
• Izbegnut filosofiranjem ti odgovaram.
• (prim.prev)
– E ovo je upotrebio, mislim, dva puta. Ja sam oba puta umrla od smeha..On nama prevodi...Jebote...Primedba prevodioca...Pa jebote.....