Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
To ti je komp koji nosiš sa sobom

npr imaš flash od 4 GB

instaliraš ovo čudo i pojavi ti se kao posebni XP koji se diže kao aplikacija u tvom XPu sa flasha

u tom XPu možeš da instaliraš sve što možeš i na običnom XPu (čak i igrice, licencirane programe)

i gde god ubodeš taj flash diže ti se taj XP sa svim tim programima .... to ti je kao neki portable XP :D

mnogo fina stvar

A inače može i da se instalira na prenosivi hard (probao sam) i onda ga koristiš kao drugi računar ...

Taj XP nema nikakve veze sa tvojim XPom, tako da i u jednom i u drugom npr. možeš da imaš otvoren Skype sa dva različita naloga ....

MojoPac ne ostavlja nikakve tragove na računaru koji se koristi ... ideano ako uvek surfujete sa drugog mesta, uvek vam svi programi, dodaci za Firefox, bookmarksi rade kao da ste kod kuće ...

takođe idealno i za ljude koji nisu out i dele računar sa bratom npr. pa ne žele da on vidi koje su sajtove posetili, šta skidaju sa neta i sve slično ...

jako fin program
Korisnikov avatar
By mish_beli
skidam :) pa da vidimo :)
kiwisha ako navuchem nekog gospodina Virusa :kija: , ti cesh da mi dash XP disk
:bic:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mish_beli
skidam :) pa da vidimo :)
kiwisha ako navuchem nekog gospodina Virusa :kija: , ti cesh da mi dash XP disk
:bic:
srećo, ako ovim programom navučeš virus, lično dolazim u montenegrino da ti ga instaliram
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!