Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Inace, zvanicno su objavili da Libina prica nece imati kraj jer ne yeli da se pojavi ponovo u LOSTu. Tako da,... Bas mi je zao jer sam stvarno zeleo da znam o cemu se tu radi.
Ta opustenost u nedovrsenosti me stvarno plasi jer ko zna kako ce zavrsiti ovaj serijal onda :S

PS. NE verujem da ce sleteti u LA, jer kao sto je Miles rekao verovatno je incident zapravo nuklearka (Eloiz je u buducnosti znala da je ubila svog sina)
Korisnikov avatar
By boomich.xy
Super mi je ova poslednja epizoda... ko ce docekati sledecu sezonu?!
Taj Jack me toliko iritira - bas je morao da baca bombu?! :eevil:
Super mi je sto su poceli da daju odgovore na sva ta pitanja...
P.S. Drago mi je da je Vincent dobro! :D
Korisnikov avatar
By bothways
Pa poceli su da daju, ali uvodjenjem Jacoba, otvorilo se 10 pitanja, a odgovorilo se na mozda 2.

Ali i glumci i execprod-ovi govore da ce se na kraju 6. sezone sve (iole vece) price zavrsiti, tj. sve ce biti razjasnjeno i svaki deo slagalice ce da padne na svoje mesto. Neke stvari prosto vise nisu bitne za celu pricu, generalno. Pa tako se Darltonu cini da je Libina prica zavrsena i da je nece vise posecivati.

Edit: peta sezona ima 17 epizoda, mada su poslednje dve (sat i po ukupno) spojene i pustene zajedno.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja cu mozda u decembru da pogledam opet ovaj peti serijal :D :B

Ko ce da se priseti svake sitnice?!....a ima ih dosta i sve su bitne :B

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooo ne mogu da docheka januar!! :rida:

Dzulijet!!! Kraljica!!!

I da... Vinsent je ziv :giggle:
Korisnikov avatar
By gorilica
Odlichan zavrshetak sezone.
Skidam kapu za ovu petu, najbolja do sada.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mene ova sezona smorila...bas su ispreterivali.
No kraj je zaista dobar.
Daj vise neka objasne sve pa da idemo kuci... :)

Juliet :(
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Gledam seriju skoro religiozno (mada ne kao amerikanci)... kad krene šesta sezona, komentarisaću (tj kopiraću svoje komentare s drugih foruma :lol: )... do tad, možda nešto prozborim (i pročitam temu), dok budem gledao celu seriju oko leta/jeseni opet :D
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Inace, zvanicno su objavili da Libina prica nece imati kraj jer ne yeli da se pojavi ponovo u LOSTu. Tako da,... Bas mi je zao jer sam stvarno zeleo da znam o cemu se tu radi.
Ta opustenost u nedovrsenosti me stvarno plasi jer ko zna kako ce zavrsiti ovaj serijal onda :S
Nisu to rekli. Rekli su (više puta, uključujući skorije podcastove) da neće njenu priču dovršiti jer je smatraju završenom i kao tu nema više šta da se kaže, jer eto moraju da se bave glavnom pričom serije :ubise:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by H_Potter
Nisu to rekli. Rekli su (više puta, uključujući skorije podcastove) da neće njenu priču dovršiti jer je smatraju završenom i kao tu nema više šta da se kaže, jer eto moraju da se bave glavnom pričom serije :ubise:
Zapravo jesu...

05/08
There will be questions left unanswered after the show ends." Libby's story will not be wrapped up on the show", said Damon, "I have learned that if you kill someone off the show, they are less likely to cooperate with you." Basically, Cynthia Watros is busy until further notice, and they can't explain Libby without her, at least not in any way that shows her story rather than annoyingly tells her story. What's the takeaway for us fans? Next time you've got Damon cornered, don't waste your breath asking about Libby.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by tinkerbell

Dzulijet!!! Kraljica!!!

Nadam se da ce je biti i u sledecem serijalu.
Korisnikov avatar
By bothways
U LOST-u, nijedan lik ne moze 100% da ode (osim Libby... i mozda Mr Ekoa). Osim toga, epizoda je ostala nedorecena (tipicni cliffhanger), tako da ko zna sta moze da se desi u januaru.
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Originally posted by H_Potter
Zapravo jesu...

05/08
There will be questions left unanswered after the show ends." Libby's story will not be wrapped up on the show", said Damon, "I have learned that if you kill someone off the show, they are less likely to cooperate with you." Basically, Cynthia Watros is busy until further notice, and they can't explain Libby without her, at least not in any way that shows her story rather than annoyingly tells her story. What's the takeaway for us fans? Next time you've got Damon cornered, don't waste your breath asking about Libby.
Jao da, izvini, zaboravio sam na tu izjavu (al' to je bilo onako usput na nekom dešavanju) - to je bila zapravo prva zadovoljavajuća izjava povodom toga. Pre toga su u dva intervjua i jedno dva podcasta rekli ovo što sam napisao.
A i ta izjava im je totalni BS. Zašto?
Prvo su rekli da ima jaaaaaako bitan deo njene priče, al' da to mora naravno biti objašnjeno kroz flešbek nekog novog likova. Dođoše novi likovi, ništa o Libby. Onda tu kažu kad nekog ubiješ, neće da sarađuju tek tako - um... a zašto se pojavila onda na pola kadra u Michaelovoj epizodi u 4. sezoni? Ono, pristala je da dođe na deset sekundi (u dve scene), al' ne bi na duže? Ma daaaaaaj.
U jednom navratu su rekli da ne mogu bez nje da objasne priču, u drugom navratu da ne mogu s njom.
Što će reći - logika:
Onaj flashback na kraju epizode Dave, gde je vidimo u Santa Rosi - služio je samo da vidimo odakle se Hurley nje zapravo seća, i da napravi woooow-momenat. Mislim da će mnogo woooow-momenata u seriji na kraju ispasti upravo to, i iako mi je žao, jer volim seriju i voleo bih da ispadne dobro organizovana i ispričana, jer ne hajpuju samo fanovi te misterije i sitne detalje, već i sami producenti, ali će se na kraju ispostaviti da je to ipak serija kao i sve druge, sa sve manama i nedostacima i nedorečenostima, a to će bar već pomenutim opsednutim fanovima koji od serije prave religiju biti lep šamar. :D
Korisnikov avatar
By castor
@bothways: tome se i nadam, ona mi je bas super lik
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
@castor: Kirstin sa E!Online je isto potvrdila da će Elisabeth Mitchell biti u S6, al' ne znamo u kom obliku. Mnogi njeno učešće u re-invenciji serije "V" gledaju kao malu šansu da bude u LOST, al' to ne bi trebalo da bude problem, pošto i "V" radi abc - lakše je pozajmljivati glumce sa iste mreže nego s druge :D

Mene inače više od Juliet (iako sam plakao za njom :lol: ) boli to što je Locke definitivno mrtav :(
Korisnikov avatar
By castor
A sta sad da gledamo?

Gotov LOST i PB :(

Ja sad skidam The Big Bang Theory
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Ja gledam na preskok Friends, Simpsonove bih mogao da obnavljam (danas se završi 20. sezona)... Domaćice bih mogao napokon ispočetka, čeka me ST DS9 i ST Voyager, čeka me treća sezona Eureke... Firefly... Jericho bih voleo opet... :lol: Imaaa materijala... a i LOST ispočetka :D

EDIT:
Evo i 10sekundni tizer za 6. sezonu... nema u njemu skoro pa ništa, ali pogledajte :D

http://spoilerslost.blogspot.com/2009/0 ... video.html

Ima i analiza :D
Korisnikov avatar
By bothways
Ja cu bogme ER da dovrsim konacno i da odgledam 'Allo 'Allo po n-ti put. :D

A mozda tokom avgusta, u trenucima dosade (mada sumnjam da ce ih biti), uzmem da odgledam ponovo neke epizode Losta.
Korisnikov avatar
By boomich.xy
Originally posted by Superstar!
No kraj je zaista dobar.
Daj vise neka objasne sve pa da idemo kuci... :)

Juliet :(
Slazem se... prve epizode su bile smornina teska! Ali je kraj odlican! :D

I meni je zao Juliet... :(
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Inače su fanovi nagađali da će nju da offiraju, jer je poslednjih nekoliko epizoda nosila crvenu bluzu.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by castor
A sta sad da gledamo?

Gotov LOST i PB :(

Ja danas zavrshavam i domacice..... :sigh:

A inache pochela sam Heroje da gledam..... Tek sam kod 6. epizode :giggle:
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Ajoj... ne daj samo da te smore... ja sam morao da ih prekinem na pola treće sezone, al onda prevaziđoh to što su sve više i više kopirali X-Mene, pa mi ispadoše i tu ipak ok :D
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Evo vesti o Juliet :D

Predsednik ABC o Elisabeth Mitchell (Juliet):

McPherson re Elizabeth Mitchell: "Fantastic actress and thrilled to be able to have her do both...You'll see her on Lost, but V is her next piece."

:)
Korisnikov avatar
By Road Runner
jbt, koliko sam voleo ovu seriju, a posle ove debilne 5. sezone, jos debilnije poslednje epizode i najdebilnijeg kraja, uopste nemam zelju da gledam sestu, tj. svejedno mi je da li ce je pustiti za 2 meseca, 2 godine ili nikad :drama:
Korisnikov avatar
By Primeval
Originally posted by Superstar!
Slažem se! Baš je bila neukusna i u nekim trenucima predvidljiva što je bilo nemoguće u prethodnim sezonama. Ubedljivo mi je najgora priča Ruso. Baš sam očekivao više od svega toga i mislio sam da uopšte i nije Francuskinja. Oh well, sada su je se otarasili i ne moraju više da se cimaju oko njene priče. Imam utisak kao da su sve zbrzali i nagurali u ovoj sezoni.

A inače serija razbija! Pogotovo prve tri sezone! Ubica! Chapeau! :)

Koja vam je omiljena epizoda u 5oj sezoni?
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Road Runner
jbt, koliko sam voleo ovu seriju, a posle ove debilne 5. sezone, jos debilnije poslednje epizode i najdebilnijeg kraja, uopste nemam zelju da gledam sestu, tj. svejedno mi je da li ce je pustiti za 2 meseca, 2 godine ili nikad :drama:
Bas to htedoh reci...

:mete:
Korisnikov avatar
By colorado
Ne da sam zaboravio sta se sve izdogadjalo, vec se ni ne secam vise ko je u igri od likova.
Korisnikov avatar
By Marvin
I red bi bio da više završavaju...

Sve je to lepo i zabavno, i nepredvidljivo... ali kraj!
Molim kraj!!! :cupakosu:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!