Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena je prethodne dve sezone pustila jake teniserke da se izduvaju u Berlinu, a onda je ona kajmak pokupila u Rimu. Sad je pustila da se izduvaju u Stuttgartu i Rimu, pa se nadam da ce Madrid biti njen. A mozda ce da se cuva, kao Ana, za RG.

Mozda Jelena i Ana ne zele da igraju sa jakim terniserkama, poput Safine, da ne bi otkrivale sve sto imaju u igri. Mozda se cuvaju za RG.
Korisnikov avatar
By Sunce
Safina u 2. kolu igra protiv Line! :colorado: Da li je Lina spremna za linc? :testerica:

Sada ce da pocne mec Robredo - Kiefer, a posle njih igra Jelena. :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
I drugi 6:1... Uprkos ubedljivom rezultatu, igra baš i nije bila ubedljiva... Al nema veze, pobeda je pobeda :)

Uzgred, pročitao sam da Jeca ipak ostaje četvrta... Crna Venera je treća, a Čaplja pada na peto mesto...
Korisnikov avatar
By Sunce
Zato sto caplja brani finale Berlina i finale Istanbula.

:yay: za Jelenu.

:yay: za Novaka. Serbia open me je smorio samo tako. Jedva sam odgledao finale. Da li sam jedini kome se slatko prispavalo?

:hyper: sam samo kad igraju zene, posebno Jelena. :peder:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sava_Savanovic
Svaka čast Safinoj... Kuznjecova definitivno ne može dugo da ostane u seriji... Nekako mi se sve čini da JJ neće odbraniti polufinale... A to definitivno nije zdravo za moje nerve... Pod hitno moram da tražim rame za plakanje... Ima l' dobrovoljaca? :smeh:
:sunce: je uvek tu za tebe, kad je Jelena u pitanju.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Ulix
A pazite Drazinu fotografiju u pozadini na trecoj fotki. Povraca mi se. :katemoss:
That makes the two of us :barf:

Covek je pretio ambasadoru Australije zato sto novine tamo prenose izjave njegove cerke o zlostavljanju.
Kao da njihova ambasadorka u Srbiji ima uticaja na pisanje medija tamo.
:indijanac:
By Ulix
Originally posted by Sunce

:yay: za Novaka. Serbia open me je smorio samo tako. Jedva sam odgledao finale. Da li sam jedini kome se slatko prispavalo?
Mene je odusevio ovaj Kubot. Na stranu sto ima fenomenalnu frizuru :kosa: igrao je veoma dobro, narocito u drugom setu.
Korisnikov avatar
By Sunce
1 (1) SAFINA, DINARA RUS
9011 18
2 (2) WILLIAMS, SERENA USA
8053 17
3 (5) WILLIAMS, VENUS USA
7452 16
4 (4) JANKOVIC, JELENA SRB
7330 21
5 (3) DEMENTIEVA, ELENA RUS
6991 21
6 (6) ZVONAREVA, VERA RUS
5890 24
7 (8) KUZNETSOVA, SVETLANA RUS
5206 19
8 (7) IVANOVIC, ANA SRB
4894 17
9 (9) AZARENKA, VICTORIA BLR
4506 18
10 (10) PETROVA, NADIA RUS
3840 26
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix

Mene je odusevio ovaj Kubot. Na stranu sto ima fenomenalnu frizuru :kosa: igrao je veoma dobro, narocito u drugom setu.
Na dodeli pehara je bio bas :sweet: .
Korisnikov avatar
By Darling
Jeste bio je :sweet:

Prvi put cula za njega sada na Open-u..
Korisnikov avatar
By spliff
jeca igra u 4
jel ima prenos?
ako nema bio bih veoma zahvalan za neki link za pogledati
hvala unapred
By Ulix
Sad sam gledao K. Voznjacki na Eurosportu i oni rekose da do sutra u podne nema prenosa, a tada ce biti V. Vilijams - K. Voznjacki. I ja bih voleo da vidim Jelenu, da vidim sta se to promenilo, kad je vec najvila da ce da osvoji RG. :invalid:
Korisnikov avatar
By spliff
Three-time Grand Slam winner and former world No.1 Maria Sharapova has announced she'll return to the Sony Ericsson WTA Tour in Warsaw next week. She hasn't played a singles tournament in almost nine months.

WTA
Korisnikov avatar
By spliff
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

:kolo:

7/5 6/2

jeco mi te volimo!!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
Jupi, Jelena pobedila kozu 7/5 6/2! :eya:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
Three-time Grand Slam winner and former world No.1 Maria Sharapova has announced she'll return to the Sony Ericsson WTA Tour in Warsaw next week. She hasn't played a singles tournament in almost nine months.

WTA
:B
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Lunja
Originally posted by spliff

WTA
:B
ja ne verujem dok je ne vidim na terenu....toliko je najavljivana i ranije pa nista
a bas bih voleo da je vidim :D
By cumpig

:hyper: sam samo kad igraju zene, posebno Jelena. :peder:
that makes 2 of us :D

(ok, samo kad igraju nasi)

jel gledao neko jelenu danas, kako mi se cini nigde nijo bilo strima, zanima me kako je igrala? zreb joj je ludo naklonjen ove godina, a ona nista, cenim da bi ovde mogao i pehar da padne!
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ako sam ja dobro razumeo, biće prenos sutra u podne na RTS1 (možda i nisam dobro razumeo :D )
Korisnikov avatar
By Sunce
:kiss: za Royala. Kakav prenos je sutra na rts-u. Ono sto nas interesuje igra se u cetvrtak. :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
svima koji tvrde da jelena nije zasluzeno doshla do pozicije br 1 na wta listi preporuchujem da pogledaju ove snimke
  • 1
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!