Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Slika

Novinarka nadasve uglednog nedeljnika (k)NiN Ljiljana Ljilja Liki Smajlović Ugrica postala je predsednica još uglednijeg Udruženja novinara Srbija (UNS).

Sonja Liht(ity) je nije 'tela za glodura Politike, Boris Tadić(ity) je nije hteo za ambasadorku u Kanadi, ali su je veterani hteli za predsednicu UNS-a.

Ko je rekao da su stvari u Srbiji besperspektivne?

:fuckbed:
Korisnikov avatar
By KiWi
ja bih ovu temu nazvao "svako svoje mesto nadje"
Korisnikov avatar
By Tot
Ok stvari su jasne; UNS i NUNS su dve stvari; UNS je od države kontrolisano udruženje; nije li logično da Ugrica bude na braniku državnih medija, na braniku države i Kosova i Metohije? Tačnije, da poduči isti drevnim veštinama državno - partijskog ulizištva i konjunkturnog patriotizma za šta su njenom naročitom zaslugom ove vrline dobile epski epitet smajlovićity.

:fancyklap:
Korisnikov avatar
By .L O S T
kako je ta zena premazana svim bojama......
Korisnikov avatar
By unic0rn
ovo je super za vic... nesto tipa Ugrica pobedila Chaka NOrisa u rvanju grcko-rimskim stilom :) )
Korisnikov avatar
By Vel boy
i ja sam se prenerazio kada videh tu vest na B92....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
čestitke ljiljani i u zdravlju da nam vodi renomiranu udrugu za promovisanje kritičkog i slobodnog novinarstva.
nego, krenem ja da izguglam malo više o ovoj radosnoj vesti i nađem se tako na english wiki stranici o liku i delu dotične novinarke.

...a naaaaa njoj piše:
Personal
She was married to a man of Bosniak ethnicity with whom she has a son.
što je lepo kad se naši ljudi angažuju na uređivanju wikipedije. kakvo neupućeno stvorenje iz stranjskog sveta, ako bi se uopšte pozabavilo pisanjem o ljiljani smailović, sigurno, ama sigurno bi zaboravilo da se raspita o etnicitetu bivšeg joj muža. :zid:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!