Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Ah... svadbe... narodno veselje i prilika da se sretnete sa dugo zaboravljenim rodjacima koje niste imali zelje da sretnete. Tu je klasicno drustvo: neki daleki rodjak super seljober za kojeg nemas pojam gde su ga izbunarili, rodjaka koja izgleda kao kurvetina, rodjaka koja je kurvetina, nadrkani brat od ujaka kojeg biste tako opleli da niste u krvnom srodstvu, tetka lezbejka, rodjak radikal sa suprotne strane koji ce te pola svadbe prozivati sto nisi usao u crkvu, ona dosadna deca koja igraju na podijumu cak i kad nikog nema, vas decko, vas bivsi decko koji je najcesce mladin ili mladozenjin brat i.... GOMILA SUMNJIVOG I PIJANOG STREJT MESA

Koliko vas loze likovi na svadbama, onako u odelcima, kosuljicama ili utegnutim majicicama iz kojih misici samo sto nisu eksplodirali? Koliko cesto ste imali seks/vatacine na svadbama? Smuvali se sa frajerima tamo i tako to?

Neka zanimljiva gay iskustva?
Korisnikov avatar
By Dr. M
Mrzim svadbe !!!

A, str8 meso mi nikad nije bilo zanimljivo...sem za videti....

:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nemam obichaj da se pojavim na svadbama...barem ne od kada sam uradio neshto sramotno na jednoj. Iako nisam hteo...bash sam se kontrolisao...ali rakija je kriva shto dozvolih da se to desi.

Mislim, nisam ja kriv shto je je zabranjeno meso najsladje, shto kada izbegavam da muvam budem jebozovniji nego shto inache jesam, i shto skontam da me neko muva tek kada mu je kurac u ustima deset minuta.
By ~ Le Saint X ~
Ne prisustvujem svadbama, krstenjima, slavama i ostalim 'narodnim veseljima' ...
Korisnikov avatar
By Mikili73
Hehehe, joj super tema:auto: :chilling: Ne volim svadbe, najvise zbog toga sto se obicno srece neka familija s kojom nemas skoro nikakve veze. A da ima raznolikih komada...ono ima :shtap:
Korisnikov avatar
By Stripi
ima jedan moj dallleeeeeeki rođak koji mi je fuckable ali nikad nismo uspjeli ostat nasamo tako da je sve ostalo na maštanju. Inače, nije baš neki izbor ili se to samo meni tako čini.
Korisnikov avatar
By KiWi
uglavnom se smorim na svadbama
Korisnikov avatar
By *deni*
Volim svadbe i veselja, uvek se na njima napijem i razigram, a o seksu i psiho analizama gostiju i ne razmišljam.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Takve proslave uglavnom propushtam, retke kojima sam prisustvovao su se svodile na chestitke (kome i shta vetj treba chestitati), predaju poklona,fotkanje sa slavljenicima,poneko pitje i hranu..i uglavnom odlazak sa proslave shto je pre mogutje.
Niti sam na nekoj video ishta privlachno, niti mi se desila vatachina/sex :bubbles:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Armand
Takve proslave uglavnom propushtam, :bubbles:
Ma i ti si sav poseban....
:roll:
Predlažem da takve proslave više ne propuštaš, no da na njima daš kukovima na volju

''
:cuddle:
Korisnikov avatar
By .L O S T
e da, tu me NAJvise nervira pitanje glupavih matoraca - kad ces ti ovako (da se ozenim, unesrecim) i tad odlepim.....sta ga briga, ko kad bih ja njega pitao na necijoj sahrani - kad ces ti ovako!
a moracu da pocnem tu taktiku! :mete: :mete: :mete:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by .L O S T
e da, tu me NAJvise nervira pitanje glupavih matoraca - kad ces ti ovako (da se ozenim, unesrecim) i tad odlepim.....
Sunce, istina je najbolje rešenje.
Kažeš im samo da ćeš se oženiti kad se u našoj državi ozakone istopolni brakovi.
Svako pitanje traži odgovor.
Kad već pitaju, daj im odgovor. Ili, ako nećeš tako, uputi ih u lokalnu biblioteku, pa neka potraže knjigu sa svim odgovorima.

:yes:
'':klap:
By Kragi
First of all - mrzim svadbe, ali sam skoro na jednoj bio dever i mnogo ali mi se mnogo svideo vozac i mnogo mi je nesto bio sumnjiv. Sicajem okolnosti smo mnogo vremena proveli zajedno tog dana i dotakli se najrazlicitijih tema od komentarisanja SPF odela do klubova u USA sa muskim striptizom :nerd: Al jbg nije bilo nista :( a mnogo je sladak decko :(
Korisnikov avatar
By Azdaja
da li moze i lezbejka ovde da odgovori? :P

volim svaBde, sledeci mesec smo moja zena i ja pozvane u svaBdu kod mog ex momka (ostali smo jako dobri i dugoo se znamo...) idemo :pirat:

zasto toliko hejtujete svaBde?

ok, mjuza je trash, milion baba koje te vuku za rukav "nasli" u ti bas sad pravog/u, uglavnom ispadne budibogsnama... :smeh: but, bude veselo :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by .L O S T
e da, tu me NAJvise nervira pitanje glupavih matoraca - kad ces ti ovako (da se ozenim, unesrecim) i tad odlepim.....sta ga briga, ko kad bih ja njega pitao na necijoj sahrani - kad ces ti ovako!
a moracu da pocnem tu taktiku! :mete: :mete: :mete:
:shok: :roflmao: Dis uoz k(R)ul!

Kao mala sam bila na par svadbi... Na jednoj od tih sam se zablenula u jednog preslatkog dugokosog decka.. Pitah sestru: Ko je ovaj? , ona ce: To ti je brat od tetke, ludo jedna! :doh: :lol:
ZajebaTo je kada ne poznajes pola familije! :shrug:
Korisnikov avatar
By Li
Izbegavam svadbe... uglavnom je moja sestra zaduzena za odazivanje iz familije...
Moram da se pohvalim... ne da imam tetke... majko mila... OCU...!!! :drama:
I da ispricam moje najzanimljivije iskustvo...
Pre 3godine na svadbi moga strica pobili se mladozenjini gosti sa mladinim... odnosno nasi protiv njenih... jer je navodno moj pijani brat (ne rodjeni) vatao za dupe neciju cerku... xaxaxaxaxa i otac te devojke krene da bije mog brata a moj cale tog coveka i na kraju su se svi potukli... jedva izvukosmo zivu glavu... ja prebila nekog coveka prvi put ga videla ... ko zna ciji je gost... i taman se smiri situacija a moja sestra zapocela tucu sa drugom svadbom koja je bila u nekoj sali iznad nase... i na kraju je dosla policija i jedva uspela da utera u maricu mog dedu, caleta i sestru pa smo jurili u sup da intervenisemo... a moja odeca skroz krvava... inace pre pocetka incidenta svadba je bila najbolja na kojoj sam prisustvovala jer je bilo rock i heavy metal muzike + narodno...
Jos mi bilo i drustvo... ma pijanka DO BOLA...

A sto se pitanja rodjaka tice najvise mrzim kada me pitaju kako ide fax i kada cu da se udam... grrrrrrrrrrr
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bila sam na jednoj svadbi do sada, onako ukupno...citava zajebancija...mama je terala mene i burazera na jos dve da dodjemo....brzo je bilo slikanje, pa kad je videla kako izgledamo na fotkama, rekla nam je da se gubimo kuci :D

elem, ta jedna sto sam je izdrzala je bila potpuno nekonvencionalna....vencavali su se dvoje iz mog starog huligansko/pankerskog drustva....jedan od boljih provoda koje sam dozivela...apsolutna anarhija...

on: uglavnom mi zene tamo deluju suvise namontirano...to me jako hladi, cak i kada mi se devojka dopada....
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Posle svake svadbe imam migrenu od dva dana...

Sestre i ja uvek izvlacimo shibicu koja ce ici sa mamom... :zid:

MRZIM svadbe iz dna dushe ! :barf:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja volem da idem na svadbe :D

Na prvu u zivotu sam isla za muzem (tada deckom) i bilo je super. Na moju zalost sam propustila dve prethodna dva leta :sigh:

Za sada sam bila na 4, od kojih je jedna bila pod satrom na selu :yay:

E da, na toj pod satrom sam pila deda Jovinu domacu shiru :mljac:

Mnogo mi drago sto muz ima rodjake na selu :D
Korisnikov avatar
By fica
Originally posted by KgCS3
First of all - mrzim svadbe, ali sam skoro na jednoj bio dever i mnogo ali mi se mnogo svideo vozac i mnogo mi je nesto bio sumnjiv. Sicajem okolnosti smo mnogo vremena proveli zajedno tog dana i dotakli se najrazlicitijih tema od komentarisanja SPF odela do klubova u USA sa muskim striptizom :nerd: Al jbg nije bilo nista :( a mnogo je sladak decko :(
Ee i ja sam pre oko nedelju dana bio dever na svadbi brata od tetke :D
Inace maksimalno izbegavam svadbe, al ova je bila bas cool.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne idem na svadbe dok ne budem mogao da zovem goste na sopstvenu. :durenje:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne idem na svadbe dok ne budem mogao da zovem goste na sopstvenu. :durenje:

kad se desi TO da mozes da zoves goste na sopstvenu, ti gosti u cije si trebao svaBde ici nece doci kod tebe.... ;)
Korisnikov avatar
By bothways
Bio sam pre nedelju dana na jednoj u NS. Bejashe OK - video sam dosta rodbine koju nisam video ihahaj (ili nikad), klopa je bila super (mada, preobilna), a muzika je bila dno dna.

Medjutim, jedna stvar mi je ostala upecatljiva. Kada je onaj svestenik vencao mladence, odrzao je neki mini-govor iz glave. U njemu je spomenuo da su mladenci upravo sklopili brak, jednu od hriscanskih svetih tajni (bla bla), ali da to nije demokratski brak. Demokratski brak je, kako je on definisao, brak sa zapada izmedju dve osobe istog pola i obecao je da Srpska pravoslavna crvka nikad nece priznati takve brakove. Sve se nesto mislim da kad/ako tako nesto bude omoguceno ovde, nikom nece ni pasti na pamet da se venca u crkvi.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e sad baš u inat svi da se venčajemo u crkvi. :njanja:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Li
Izbegavam svadbe... uglavnom je moja sestra zaduzena za odazivanje iz familije...
Moram da se pohvalim... ne da imam tetke... majko mila... OCU...!!! :drama:
I da ispricam moje najzanimljivije iskustvo...
Pre 3godine na svadbi moga strica pobili se mladozenjini gosti sa mladinim... odnosno nasi protiv njenih... jer je navodno moj pijani brat (ne rodjeni) vatao za dupe neciju cerku... xaxaxaxaxa i otac te devojke krene da bije mog brata a moj cale tog coveka i na kraju su se svi potukli... jedva izvukosmo zivu glavu... ja prebila nekog coveka prvi put ga videla ... ko zna ciji je gost... i taman se smiri situacija a moja sestra zapocela tucu sa drugom svadbom koja je bila u nekoj sali iznad nase... i na kraju je dosla policija i jedva uspela da utera u maricu mog dedu, caleta i sestru pa smo jurili u sup da intervenisemo... a moja odeca skroz krvava... inace pre pocetka incidenta svadba je bila najbolja na kojoj sam prisustvovala jer je bilo rock i heavy metal muzike + narodno...
Jos mi bilo i drustvo... ma pijanka DO BOLA...

A sto se pitanja rodjaka tice najvise mrzim kada me pitaju kako ide fax i kada cu da se udam... grrrrrrrrrrr
:egzorcist:
Toliko je dobro, da sam na granici verujem/ne verujem.

Inace, ne znam zasto ba stoliko hejtujete svadbe, i ja ih ne volim mnogo, ali se tamo uvek dobro jede.

I slazem se sa Big Bad Bear-om, bas su mi tipovi na svadbama jebozovni.
Pogotovo kum i ostali mladozenjini ortaci, braca i sl.
By Storm
Originally posted by Pending-For-A-Bending
.... GOMILA SUMNJIVOG I PIJANOG STREJT MESA
Koliko vas loze likovi na svadbama, onako u odelcima, kosuljicama ili utegnutim majicicama iz kojih misici samo sto nisu eksplodirali? Koliko cesto ste imali seks/vatacine na svadbama? Smuvali se sa frajerima tamo i tako to?
I ja imam sličan utisak o svadbama.
Stvarno ti str8eri kad se napiju to je strašno, latentna homoseksualnost prilično ispliva na površinu.
Ali ja generalno ne volim pijane/drogirane ljude a ne volim ni mačo tripove.
A sigurno je da bi neki manje izbirljiv gej entuzijasta mogao baš lepo da se provede na svadbi.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"A sigurno je da bi neki manje izbirljiv gej entuzijasta mogao baš lepo da se provede na svadbi."

Ili neki izuzetno izbirljivi gej entuzijasta, sa nesto drugacijim ukusom od tvog.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by bothways
Bio sam pre nedelju dana na jednoj u NS. Bejashe OK - video sam dosta rodbine koju nisam video ihahaj (ili nikad), klopa je bila super (mada, preobilna), a muzika je bila dno dna.

Medjutim, jedna stvar mi je ostala upecatljiva. Kada je onaj svestenik vencao mladence, odrzao je neki mini-govor iz glave. U njemu je spomenuo da su mladenci upravo sklopili brak, jednu od hriscanskih svetih tajni (bla bla), ali da to nije demokratski brak. Demokratski brak je, kako je on definisao, brak sa zapada izmedju dve osobe istog pola i obecao je da Srpska pravoslavna crvka nikad nece priznati takve brakove. Sve se nesto mislim da kad/ako tako nesto bude omoguceno ovde, nikom nece ni pasti na pamet da se venca u crkvi.

hahahahahhahaha. boze me sacuvaj tog popa i njegovog govora. koja paranoja. da li je zavirivao mladencima u gace da proveri da li je sve na svom mestu i posle se licno nabacivao mladozenji da proveri da li je peder?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!