Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Val

A gde su granice zadate izborom?

moj izbor je da nema granice ;)
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by jovanabeograd
I na kraju dodjemo do zakljucka da si ti samoj sebi bivsa :lol:

Ovo me podseti na onaj vic.

Koji je vrhunac spanske serije?

Kada Hose Armando sazna da je sam sebi majka.

Vodjene tom logikom, zakljucujemo da je lezbo vrtlog jedna "Kasandra". E, bas to.
:hvala:
:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Val
Originally posted by Lepa Krepa
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.

A gde su granice zadate izborom? :smirk: Nemojte mi samo recji da jebete bez da gledate na shta lichi, ima li mozak etc., etc...? :nerd:Ono po principu...daj shta dash, samo da udraim reckicu? Ili sve imaju isti ukus? :doh:
i sad ja, stara kaluđerica s jednocifrenim brojem recki, ispadoh promiskuitetna samo zbog jedne načelne matematičke teorije.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Black Lady
Zanima me, da li.. naravno one koje se pronadju u ovome... da li vam smeta, sto su sve lezbejke povezane preko nekoga, sto se vecina njih zna i sto je vecina skoro sa svakom bila...
Da li vam uopste smeta, kada vam neko kaze: "Hey, pa ti si bila sa onom... ah da, pa mi se znamo...." ili "Stvarno, pa njena bivsa devojka, je tvoja sadasnja...?
Ne znam, da li ste me razumeli... ali ja sam polako pocela da dobijam vrtoglavicu od toga, ne samo vezano za mene, vec i za neke koje poznajem..
http://en.wikipedia.org/wiki/Six_degrees_of_separation
Korisnikov avatar
By Neve
@ BL
Ili ćeš apstinirati vječno.. ili ćeš se pomiriti s tim. :D
Ne znam koliko cure van granica tvoje države pomažu u tome da si van charta, uvijek si u nekom :lol:

Ili sam ja samo malo popila.. :beer:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.

A gde su granice zadate izborom? :smirk: Nemojte mi samo recji da jebete bez da gledate na shta lichi, ima li mozak etc., etc...? :nerd:Ono po principu...daj shta dash, samo da udraim reckicu? Ili sve imaju isti ukus? :doh:
i sad ja, stara kaluđerica s jednocifrenim brojem recki, ispadoh promiskuitetna samo zbog jedne načelne matematičke teorije.
Ma nis´ ti nish´ ispala, no pitah! :giggle: Shta ja da kazhem sa skoro trocifrenim brojem? :nerd:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Zwezdica
Zasto bi za jebanje trebao mozak i da nekome bude IQ 150 za jedno vece? :doh: Ne lupetajte !

Za vezu gledas sve to, a za jebacinu samo da te privuce i ajmo hopa cupa.. :fuckbed:
Nije istina, gledas i IQ i jos stosta za ONS, pa cak iako imas samo nekih 15 minuta za procenu. Zasto? - Prvo moras da procenis da li je osoba neki freak koji ce posle da te proganja, drugo ipak je bolje da ima priblizan IQ, ako nista sex bude znatno bolji sa nekim ko ima priblizan IQ i neki kompatiilan senzibilitet, onda negde zvirnes koliko je osoba svesna sebe i da li eventualno deluje kao da ima neke inhibicije koje bi posrale celu stvar. Mislim, a druga je stvar sto mene ne moze da privuce neko ko je evidentno glupav ili tako izgleda, nekako mi prodju ispod radara cak iako im vidim sifone. iato kao sto slabije primecujem muskarce. Izgleda ipak ljude prvo pogledam u lice.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Val

jutro je, valjda nisam permutovala postove (quotala od negde posle, pa brisala, ne pitaj)

Ja pomenula granice zadate izborom, upravo sam rekla da u tako maloj barici, ipak moras da izaberes neke ljude koji su ti negde slicni i odgovaraju ti, pa to dodatno suzi izbor - otud i toliko zakomplikovana kombinatorika.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Val
Originally posted by Val

Ma nis´ ti nish´ ispala, no pitah! :giggle: Shta ja da kazhem sa skoro trocifrenim brojem? :nerd:
Ti imas duzu kilometrazu i sire polje delovanja. :wink:
Korisnikov avatar
By Blady
Zasto bi za jebanje trebao mozak i da nekome bude IQ 150 za jedno vece? :doh: Ne lupetajte !

Za vezu gledas sve to, a za jebacinu samo da te privuce i ajmo hopa cupa.. :fuckbed:
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..

Nije istina, gledas i IQ i jos stosta za ONS, pa cak iako imas samo nekih 15 minuta za procenu. Zasto? - Prvo moras da procenis da li je osoba neki freak koji ce posle da te proganja, drugo ipak je bolje da ima priblizan IQ, ako nista sex bude znatno bolji sa nekim ko ima priblizan IQ i neki kompatiilan senzibilitet, onda negde zvirnes koliko je osoba svesna sebe i da li eventualno deluje kao da ima neke inhibicije koje bi posrale celu stvar. Mislim, a druga je stvar sto mene ne moze da privuce neko ko je evidentno glupav ili tako izgleda, nekako mi prodju ispod radara cak iako im vidim sifone. iato kao sto slabije primecujem muskarce. Izgleda ipak ljude prvo pogledam u lice.
:hmm: htela bih samo reci da sto se ovoga tice, nekad pogresis u proceni i na kraju ispadne haos...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Neve
@ BL
Ili ćeš apstinirati vječno.. ili ćeš se pomiriti s tim. :D
Ne znam koliko cure van granica tvoje države pomažu u tome da si van charta, uvijek si u nekom :lol:

Ili sam ja samo malo popila.. :beer:
Sve radim, samo ne apstiniram ;)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Black Lady
Originally posted by m..

:hmm: htela bih samo reci da sto se ovoga tice, nekad pogresis u proceni i na kraju ispadne haos...
Jbg i to se desava. Ne mozes znati sve forme ludila i sizenja pre nego sto se s njima u zivotu sretnes.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by m..
Ne mozes znati sve forme ludila i sizenja pre nego sto se s njima u zivotu sretnes.
:hail:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..

Jbg i to se desava. Ne mozes znati sve forme ludila i sizenja pre nego sto se s njima u zivotu sretnes.
:up: to je tako tacno.... :lol:
By Çâðê_DUP
meni je toliko drago sto sam tako daleko od toga svega....
nestho smo se zaletali na pochetku,aali kad shvatish koliko te luda scena okruzhuje,posvetish se drugim stvarima....

:zvezdice:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja ipak ne razumem zasto treba imati problem sa "scenom".

Jel to kul da ne budes na "sceni"?

Sta znaci biti na "sceni" ?

Jel samo ako nadjes neku devojcicu i onda nikad ne izlazite na gej mesta znaci da ste fini?

I ne smete da imate gej prijatelje koji ponekad odu u gej kafic/klub?

Jel ste onda pravoverno ispravno fini i posveceni?

Wtf?

Zasto imati gej prijatelje i odlaziti nekad na nedajboze gej mesta izgleda za vecinu mladih ili dosta starijih (uvek su ove dve polaznice) znaci "zlo"?

A mogu da se kladim da pola vas ne zivi naizgled heteropatrijaRhalno i heteronormativno kao ja koja izadjem negde ponekad i imam u asortimanu sve sekshualiti prijateljZ.

Cega se bojite? Sta vam to smeta?

Zasto je odlazenje na gej mesta tako strasno?

Se bojite da devojcica/deckica ne pogleda nedajboze nekog.

Ili josvisebozemesacuvaj ne flertuje malo?

Ma....brate...:hand:
Korisnikov avatar
By Delete
Ovu Hys. covek prosto mora da voli!
Korisnikov avatar
By Hys.
:blush:

Cuti ti, sto najzagrljastije grlis od svih vetropira i mrguda zajedno :) !
By Çâðê_DUP
Originally posted by Hys.
Ja ipak ne razumem zasto treba imati problem sa "scenom".

Jel to kul da ne budes na "sceni"?

Sta znaci biti na "sceni" ?

Jel samo ako nadjes neku devojcicu i onda nikad ne izlazite na gej mesta znaci da ste fini?

I ne smete da imate gej prijatelje koji ponekad odu u gej kafic/klub?

Jel ste onda pravoverno ispravno fini i posveceni?

Wtf?

Zasto imati gej prijatelje i odlaziti nekad na nedajboze gej mesta izgleda za vecinu mladih ili dosta starijih (uvek su ove dve polaznice) znaci "zlo"?

A mogu da se kladim da pola vas ne zivi naizgled heteropatrijaRhalno i heteronormativno kao ja koja izadjem negde ponekad i imam u asortimanu sve sekshualiti prijateljZ.

Cega se bojite? Sta vam to smeta?

Zasto je odlazenje na gej mesta tako strasno?

Se bojite da devojcica/deckica ne pogleda nedajboze nekog.

Ili josvisebozemesacuvaj ne flertuje malo?

Ma....brate... :hand:

meni je jako recimo krivo shto nemam vremena vikendom da izadjem sa devojkom,a kad izadjemo uvek nam je:happy:,
ali chitava ta pricha o sceni i povezanosti mene recimo zabada,ok mozhemo da se druzhimo svi ali ja realno ne mogu da jebem tudje i da neko jebe moje,a svi se pravimo ludi....
flert je neshto shto ti dozvoljava da mashtash,gledash i uzhivash,a kasnije svu tu energiju samo prebacish...
a i kad izlazim izlazim zbog sebe i nje ne zbog drugih...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni je scena ql u granicama normale!

Volim da izblejim u gay kaficu, da vidjam gay ljude, da izlazim, sve je to normalno...

TO je kao kada bi bila str8 i rekla da necu da idem u kafice, diskoteke, splavove, jer je str8 scena dno! :wtf:

A ti sto seru kako je scena bljak itd. su najvidjeniji na istoj i svi ih znaju, tako da... :hand:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Hys.
1. Ja ipak ne razumem zasto treba imati problem sa "scenom".

2. Jel to kul da ne budes na "sceni"?

3. Sta znaci biti na "sceni" ?

4. Jel samo ako nadjes neku devojcicu i onda nikad ne izlazite na gej mesta znaci da ste fini?

5. I ne smete da imate gej prijatelje koji ponekad odu u gej kafic/klub?

6. Jel ste onda pravoverno ispravno fini i posveceni?

Wtf?

7. Zasto imati gej prijatelje i odlaziti nekad na nedajboze gej mesta izgleda za vecinu mladih ili dosta starijih (uvek su ove dve polaznice) znaci "zlo"?

8. A mogu da se kladim da pola vas ne zivi naizgled heteropatrijaRhalno i heteronormativno kao ja koja izadjem negde ponekad i imam u asortimanu sve sekshualiti prijateljZ.

9. Cega se bojite? Sta vam to smeta?

10. Zasto je odlazenje na gej mesta tako strasno?

11. Se bojite da devojcica/deckica ne pogleda nedajboze nekog.

12. Ili josvisebozemesacuvaj ne flertuje malo?

Ma....brate... :hand:
Morala sam da ubacim brojeve, da ne bih pejstala one quotove - ne ide mi u poslednje vreme.

1, 2, 3. Jao, pa nije nekool biti na sceni, i nije nikakav problem sa 'scenom', ako to nije jedina socijalizacija koju imas. Ako jeste, onda je to, po meni, veliki problem. Scena je ovde nekako uzasno mala i onda jos fragmentirana na neke manje ekipe, bar koliko sam ja videla. I da, meni bi bio uzasan problem da mi se neka socijalizacija svodi na tako nesto. Prosto bih umrla od klaustrofobije. Drugo - mala sredina, svi (misle da) znaju sve o svakom, itd. Ne kazem da meni tu smetaju ti ljudi (neki su mi super, neke ne zamecujem), nego mi smeta ta psihologija palanke, nesto je to usko i klaustrofobicno.

4,5,6. Ne. Nije nista lose izlaziti na gay mesta. Nego stvari se nekako zakomplikuju u upropaste ako oni vasi famozni 'chartovi' izgledaju kao kristalne resetke, ako su vase bivse tipa najbolje ortakinje, a druge dve vase bivse u vezi, ako ste imali bar 2 zajednicke devojke i slican horor, sto je najgore - meni su se ti horori desavali iako sam vise od pola devojaka pronalazila sto u inostranstvu, sto van svih mogucih krugova, scena i ostalog. ono imam bar 5 ortakinja koje su spavale sa istim zenama kao i ja, neke i sa vise njih, imala sam neku cicu pa se posle 2 neelje ispostavilo da je ona bila sa nekom mojom ljubavnicom 2 meseca posle mene i slican uzas. Meni je sve to horor jer odise skucenoscu i nedostatkom mogucnosti.

Sa svim ovim ostalim se ne povezujem, jer izlazim na gay mesta (tj gay mesto), i to poprilicno redovito, sa nekom svojom ekipom, ili nekim mojim ljudima, ili coporima ljudi. Medjutim ja vecinu ljudi tamo ili ne znam, ili znam jako povrsno, ili su mi to neke bivse cice i njihove drugarice ili sta god.

Nije scena problem. problem je kad ne postoji nista izvan scene.

I da, problem su mi geometrijske figure u chartovima i venecuelanske telenovele koje iz toga proisticu.
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
Originally posted by starsailor
Slika
Jao, ovako nesto slicno smo pravili jedna drugarica i ja kada sam ja bila sa jednom forumashicom, pa su se tu umesale brdo lezbejki, i na kraju sam morala drugarici da nacrtam takav grafik ne bi li razumela ko je tu sa kime bilo.. Mukica.. :lol:

Njen zakljucak je bio: Ovo je kod vas zacaran krug.. :mazi:

:yes: :yes: :yes: :yes:
:shmi:
Korisnikov avatar
By maka
Lezbejke svih zemanlja ujedinite se! :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Blentavo savrsena...
Originally posted by starsailor
Slika
Jao, ovako nesto slicno smo pravili jedna drugarica i ja kada sam ja bila sa jednom forumashicom, pa su se tu umesale brdo lezbejki, i na kraju sam morala drugarici da nacrtam takav grafik ne bi li razumela ko je tu sa kime bilo.. Mukica.. :lol:

Njen zakljucak je bio: Ovo je kod vas zacaran krug.. :mazi:

:yes: :yes: :yes: :yes:
:shmi:
:yes: :lol:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja nazalost neznam nijednu lezbejku, niti sam bila u vezi sa lezbejkom, i nisam na ''sceni'', mada bih volela.
Korisnikov avatar
By lorna
Svi smo na neki nachin povezani.

Ali svaki odnos je zaseban, jedinstven.

Ne vidim u chemu je tu problem.

Postoji scena, i to je lepo.

Da li cu biti na njoj, stvar je lichnog izbora.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!