Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by jovanabeograd:
I na kraju dodjemo do zakljucka da si ti samoj sebi bivsa![]()
Ovo me podseti na onaj vic.
Koji je vrhunac spanske serije?
Kada Hose Armando sazna da je sam sebi majka.
Vodjene tom logikom, zakljucujemo da je lezbo vrtlog jedna "Kasandra". E, bas to.
![]()
Originally posted by Vali sad ja, stara kaluđerica s jednocifrenim brojem recki, ispadoh promiskuitetna samo zbog jedne načelne matematičke teorije.Originally posted by Lepa Krepa
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.
A gde su granice zadate izborom?Nemojte mi samo recji da jebete bez da gledate na shta lichi, ima li mozak etc., etc...?
Ono po principu...daj shta dash, samo da udraim reckicu? Ili sve imaju isti ukus?
![]()
Originally posted by Black Ladyhttp://en.wikipedia.org/wiki/Six_degrees_of_separation
Zanima me, da li.. naravno one koje se pronadju u ovome... da li vam smeta, sto su sve lezbejke povezane preko nekoga, sto se vecina njih zna i sto je vecina skoro sa svakom bila...
Da li vam uopste smeta, kada vam neko kaze: "Hey, pa ti si bila sa onom... ah da, pa mi se znamo...." ili "Stvarno, pa njena bivsa devojka, je tvoja sadasnja...?
Ne znam, da li ste me razumeli... ali ja sam polako pocela da dobijam vrtoglavicu od toga, ne samo vezano za mene, vec i za neke koje poznajem..
Originally posted by Lepa KrepaMa nis´ ti nish´ ispala, no pitah!Originally posted by Vali sad ja, stara kaluđerica s jednocifrenim brojem recki, ispadoh promiskuitetna samo zbog jedne načelne matematičke teorije.Originally posted by Lepa Krepa
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.
A gde su granice zadate izborom?Nemojte mi samo recji da jebete bez da gledate na shta lichi, ima li mozak etc., etc...?
Ono po principu...daj shta dash, samo da udraim reckicu? Ili sve imaju isti ukus?
![]()
Originally posted by ZwezdicaNije istina, gledas i IQ i jos stosta za ONS, pa cak iako imas samo nekih 15 minuta za procenu. Zasto? - Prvo moras da procenis da li je osoba neki freak koji ce posle da te proganja, drugo ipak je bolje da ima priblizan IQ, ako nista sex bude znatno bolji sa nekim ko ima priblizan IQ i neki kompatiilan senzibilitet, onda negde zvirnes koliko je osoba svesna sebe i da li eventualno deluje kao da ima neke inhibicije koje bi posrale celu stvar. Mislim, a druga je stvar sto mene ne moze da privuce neko ko je evidentno glupav ili tako izgleda, nekako mi prodju ispod radara cak iako im vidim sifone. iato kao sto slabije primecujem muskarce. Izgleda ipak ljude prvo pogledam u lice.
Zasto bi za jebanje trebao mozak i da nekome bude IQ 150 za jedno vece?Ne lupetajte !
Za vezu gledas sve to, a za jebacinu samo da te privuce i ajmo hopa cupa..![]()
Originally posted by Valjutro je, valjda nisam permutovala postove (quotala od negde posle, pa brisala, ne pitaj)Originally posted by Lepa Krepa
![]()
Originally posted by ValTi imas duzu kilometrazu i sire polje delovanja.Originally posted by Lepa KrepaMa nis´ ti nish´ ispala, no pitah!Originally posted by Vali sad ja, stara kaluđerica s jednocifrenim brojem recki, ispadoh promiskuitetna samo zbog jedne načelne matematičke teorije.Originally posted by Lepa Krepa
![]()
Shta ja da kazhem sa skoro trocifrenim brojem?
![]()
Originally posted by m..Originally posted by ZwezdicaNije istina, gledas i IQ i jos stosta za ONS, pa cak iako imas samo nekih 15 minuta za procenu. Zasto? - Prvo moras da procenis da li je osoba neki freak koji ce posle da te proganja, drugo ipak je bolje da ima priblizan IQ, ako nista sex bude znatno bolji sa nekim ko ima priblizan IQ i neki kompatiilan senzibilitet, onda negde zvirnes koliko je osoba svesna sebe i da li eventualno deluje kao da ima neke inhibicije koje bi posrale celu stvar. Mislim, a druga je stvar sto mene ne moze da privuce neko ko je evidentno glupav ili tako izgleda, nekako mi prodju ispod radara cak iako im vidim sifone. iato kao sto slabije primecujem muskarce. Izgleda ipak ljude prvo pogledam u lice.
Zasto bi za jebanje trebao mozak i da nekome bude IQ 150 za jedno vece?Ne lupetajte !
Originally posted by Black LadyJbg i to se desava. Ne mozes znati sve forme ludila i sizenja pre nego sto se s njima u zivotu sretnes.Originally posted by m..Originally posted by ZwezdicaNije istina, gledas i IQ i jos stosta za ONS, pa cak iako imas samo nekih 15 minuta za procenu. Zasto? - Prvo moras da procenis da li je osoba neki freak koji ce posle da te proganja, drugo ipak je bolje da ima priblizan IQ, ako nista sex bude znatno bolji sa nekim ko ima priblizan IQ i neki kompatiilan senzibilitet, onda negde zvirnes koliko je osoba svesna sebe i da li eventualno deluje kao da ima neke inhibicije koje bi posrale celu stvar. Mislim, a druga je stvar sto mene ne moze da privuce neko ko je evidentno glupav ili tako izgleda, nekako mi prodju ispod radara cak iako im vidim sifone. iato kao sto slabije primecujem muskarce. Izgleda ipak ljude prvo pogledam u lice.
htela bih samo reci da sto se ovoga tice, nekad pogresis u proceni i na kraju ispadne haos...
Originally posted by m..
Ne mozes znati sve forme ludila i sizenja pre nego sto se s njima u zivotu sretnes.
Originally posted by Hys.
Ja ipak ne razumem zasto treba imati problem sa "scenom".
Jel to kul da ne budes na "sceni"?
Sta znaci biti na "sceni" ?
Jel samo ako nadjes neku devojcicu i onda nikad ne izlazite na gej mesta znaci da ste fini?
I ne smete da imate gej prijatelje koji ponekad odu u gej kafic/klub?
Jel ste onda pravoverno ispravno fini i posveceni?
Wtf?
Zasto imati gej prijatelje i odlaziti nekad na nedajboze gej mesta izgleda za vecinu mladih ili dosta starijih (uvek su ove dve polaznice) znaci "zlo"?
A mogu da se kladim da pola vas ne zivi naizgled heteropatrijaRhalno i heteronormativno kao ja koja izadjem negde ponekad i imam u asortimanu sve sekshualiti prijateljZ.
Cega se bojite? Sta vam to smeta?
Zasto je odlazenje na gej mesta tako strasno?
Se bojite da devojcica/deckica ne pogleda nedajboze nekog.
Ili josvisebozemesacuvaj ne flertuje malo?
Ma....brate...![]()
Originally posted by Hys.Morala sam da ubacim brojeve, da ne bih pejstala one quotove - ne ide mi u poslednje vreme.
1. Ja ipak ne razumem zasto treba imati problem sa "scenom".
2. Jel to kul da ne budes na "sceni"?
3. Sta znaci biti na "sceni" ?
4. Jel samo ako nadjes neku devojcicu i onda nikad ne izlazite na gej mesta znaci da ste fini?
5. I ne smete da imate gej prijatelje koji ponekad odu u gej kafic/klub?
6. Jel ste onda pravoverno ispravno fini i posveceni?
Wtf?
7. Zasto imati gej prijatelje i odlaziti nekad na nedajboze gej mesta izgleda za vecinu mladih ili dosta starijih (uvek su ove dve polaznice) znaci "zlo"?
8. A mogu da se kladim da pola vas ne zivi naizgled heteropatrijaRhalno i heteronormativno kao ja koja izadjem negde ponekad i imam u asortimanu sve sekshualiti prijateljZ.
9. Cega se bojite? Sta vam to smeta?
10. Zasto je odlazenje na gej mesta tako strasno?
11. Se bojite da devojcica/deckica ne pogleda nedajboze nekog.
12. Ili josvisebozemesacuvaj ne flertuje malo?
Ma....brate...![]()
Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by starsailorJao, ovako nesto slicno smo pravili jedna drugarica i ja kada sam ja bila sa jednom forumashicom, pa su se tu umesale brdo lezbejki, i na kraju sam morala drugarici da nacrtam takav grafik ne bi li razumela ko je tu sa kime bilo.. Mukica..
![]()
![]()
Njen zakljucak je bio: Ovo je kod vas zacaran krug..![]()
Originally posted by Blentavo savrsena...Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by starsailorJao, ovako nesto slicno smo pravili jedna drugarica i ja kada sam ja bila sa jednom forumashicom, pa su se tu umesale brdo lezbejki, i na kraju sam morala drugarici da nacrtam takav grafik ne bi li razumela ko je tu sa kime bilo.. Mukica..
![]()
![]()
Njen zakljucak je bio: Ovo je kod vas zacaran krug..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!