Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DarlingJa se ne slazem sa tim, ja mislim da obe ove nase kravetine (a narocito Ana) imaju igru kojom mogu da pobede i Sarapovu (sta joj je Ana uradila na Rolan Garosu pre dve godine, samo kad se setim) i sestre Vilijams (narocito Jelena ume sa Venus). Njihov problem je nedostatak konstantnosti u igri. Imaju previse oscilacija. Ana jos ima vremena to da ispravi, ali za Jelenu je krajnje vreme da se uozbilji.
U pravu je bio trener Zastin Enan, kada je rekao da ce se(posle njenog odlaska) na tronu smenjivati teniserke koje ne mogu da pridju njoj, Sarapovoj, sestrama Vilijams ni po stilu igre, ni po harizmi!![]()
Originally posted by DarlingNemoj tako, Darling. Da li si ti gledala Anu i Jelenu prosle godine? Ne mozes ocekivati da na svakom turniru savrseno igraju.
Jesu nase, ali ni Jelena, ni Ana nece nista znacajnije postici, od onog sto vec jesu. Jelena igra na misice, Ana ne zna gde bije glavom, jedino Nole igra tenis!
Ono sto je Dokiceva pokazala na Australian Open-u, njih dve zajedno nece nikada! Mnogo lep tenis je igrala tamo!
U pravu je bio trener Zastin Enan, kada je rekao da ce se(posle njenog odlaska) na tronu smenjivati teniserke koje ne mogu da pridju njoj, Sarapovoj, sestrama Vilijams ni po stilu igre, ni po harizmi!![]()
Originally posted by SunceGledala sam,naravno, ne pricam napamet! Nerviraju me opasno i jedna i druga, razmazene su i neozbiljne! Oduvek sam vise volela Jelenu, ali dosadna je vise sa tim njenim promenama raspolozenja i izigravanjem damice na terenu, tako nece nikada ni osvojiti Grand slam titulu. Neka bude dama u slobodno vreme, a na terenu gladijator, pa da vidimo onda!Originally posted by DarlingNemoj tako, Darling. Da li si ti gledala Anu i Jelenu prosle godine? Ne mozes ocekivati da na svakom turniru savrseno igraju.
Jesu nase, ali ni Jelena, ni Ana nece nista znacajnije postici, od onog sto vec jesu. Jelena igra na misice, Ana ne zna gde bije glavom, jedino Nole igra tenis!
Ono sto je Dokiceva pokazala na Australian Open-u, njih dve zajedno nece nikada! Mnogo lep tenis je igrala tamo!
Kad neko osvoji gran slam titulu, a neko tri tutule za redom i ostane No. 1 na svetu, to nikako nije palo sa neba.
Originally posted by Lunja
[WC] M Djokovic (SRB) / D Madjarovski (SRB) d [1] D Nestor (CAN) / N Zimonjic (SRB) 76(2) 26 10-6
![]()
meni je jako - jaaaako tesko - da poverujem u ovo.
Originally posted by DarlingDarling, Jelena moze jednom da ima srecu sa Venus, ali ne moze bas uvek. Odnos je 5/4 za Jelenu. I nije je u Dohi Venus razbila, igrale su tri seta. Isto tako, Jelena ima dobre pobede nad Serenom.Originally posted by SunceGledala sam,naravno, ne pricam napamet! Nerviraju me opasno i jedna i druga, razmazene su i neozbiljne! Oduvek sam vise volela Jelenu, ali dosadna je vise sa tim njenim promenama raspolozenja i izigravanjem damice na terenu, tako nece nikada ni osvojiti Grand slam titulu. Neka bude dama u slobodno vreme, a na terenu gladijator, pa da vidimo onda!Originally posted by DarlingNemoj tako, Darling. Da li si ti gledala Anu i Jelenu prosle godine? Ne mozes ocekivati da na svakom turniru savrseno igraju.
Kad neko osvoji gran slam titulu, a neko tri tutule za redom i ostane No. 1 na svetu, to nikako nije palo sa neba.
Ana je mentalno jaca od nje na terenu, ali nema igru, ne znam sta se desava sa njom, kao da je neka druga osoba pobedila na Rolan Garosu, a ne ona...
@ Ulix
To sto su ih pobedile par puta, ne znaci nista. Secam se da je Jelena izmucila Venus, kada ova nije bila u nekoj formi, pa ju je seckala levo-desno po terenu, dok joj dusa nije izasla na nos. Na sledecem turniru ju je Venus nadigrala samo tako, cim se vratila malo u formu. Rodrigez je mislio na to da se nece skoro pojaviti teniserka koja ce svojim kvalitetima odskakati od ostalih i dominirati zenskim tenisom i zadrzati poziciju Br.1, na duze!
"Njihov problem je nedostatak konstantnosti u igri. Imaju previse oscilacija. Ana jos ima vremena to da ispravi, ali za Jelenu je krajnje vreme da se uozbilji."
Sa ovim se apsolutno slazem.
Originally posted by SunceOoops, I Am missing somenthing! NiJEsam znala da je taj odnos pobeda i poraza, ono o cemu sam ja pricala je bilo, pa pre dve godine. Nisam rekla da je imala srecu, samo da je bila u mnogo boljoj kondiciji od Venus tada. Generalno, uvek je bilo cupavo!
Darling, Jelena moze jednom da ima srecu sa Venus, ali ne moze bas uvek. Odnos je 5/4 za Jelenu.
Originally posted by DarlingLepo je informisati se.Originally posted by SunceOoops, I Am missing somenthing! NiJEsam znala da je taj odnos pobeda i poraza, ono o cemu sam ja pricala je bilo, pa pre dve godine. Nisam rekla da je imala srecu, samo da je bila u mnogo boljoj kondiciji od Venus tada. Generalno, uvek je bilo cupavo!
Darling, Jelena moze jednom da ima srecu sa Venus, ali ne moze bas uvek. Odnos je 5/4 za Jelenu.![]()
Ne znam, fali mi nesto u njenoj i Aninoj igri...
Originally posted by UlixEvo, Safina je prvi put pobedila Venus.Originally posted by DarlingLepo je informisati se.Originally posted by SunceOoops, I Am missing somenthing! NiJEsam znala da je taj odnos pobeda i poraza, ono o cemu sam ja pricala je bilo, pa pre dve godine. Nisam rekla da je imala srecu, samo da je bila u mnogo boljoj kondiciji od Venus tada. Generalno, uvek je bilo cupavo!
Darling, Jelena moze jednom da ima srecu sa Venus, ali ne moze bas uvek. Odnos je 5/4 za Jelenu.![]()
Ne znam, fali mi nesto u njenoj i Aninoj igri...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!