Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By iWanna
nista nije bolje od wow-a :rida:

ja mislim da ima ova tema
Korisnikov avatar
By Rei
ima evo sad :)

Ma ne mogu se porediti WoW i RoM, ni u ludilu... Ali je free pa ko nije otkrio chari MMORPGa neka obavezno proba, nece se pokajati :discofever:
Korisnikov avatar
By Li
Pa ja sam trazila da vidim jel je neko spomenuo ali nisam videla..... naravno da ne moze da se poredi sa wow-om ali je isto dobra... realniji je svet... i likovi su vise ljudski
Korisnikov avatar
By Rei
Na kojem serveru igrash, Li ? I koji ti je nick :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kolika je igrica? kapiram da ima i ovo sto se downloaduje, pa me zanima? I treba li joj jaka masina, ili bi moj Boris mogao da pokusa?:D
Korisnikov avatar
By Rei
Ima 3.4 gb da se downloaduje, izbor sajtova sa kojih mozhe da se skine je ochajan, vecina ne dopushta korishcenje download managera, imaju ochajne brzine, download puca, torrent downloader nema nikakva podeshavanja i brzine su isto loshe...

system requirements:
CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz or equivalent
RAM: 512MB
Required Harddisk space: 3.8GB
Graphics card: DirectX 9.0c compatible with 128MB RAM
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
super, uzivajte vi u igrici. Ja cu i dalje igrati ove sega mega zejebancije.

:shrug:
Korisnikov avatar
By Rei
Ma u principu, nisi nishta posebno propustio, kad je RoM u pitanju. Igra je OK, toliko. Da budem iskren ovo je najbolji free mmorpg koji sam probao, ali shteta pa su me razmazili pay to play mmorpg-s kao shto su WoW i WAR. :D
Korisnikov avatar
By Li
www.runesofmagic.com
Ovde mozes da downloadujes sve sto ti treba ali se prvo registruj.
Nick mi je "pitaj na u2u" i u guildu sam balkanija a server bese na slovo M... Marchant ili tako nesto... koji je tvoj nick?
By Pending-For-A-Bending
Igra je tresh!

Igrajte WOW. The way a MMORPG is meant to be played.

PS. Prikljucio se i Dominion
Korisnikov avatar
By Li
Ovog leta planiram kraci odmor predvidjen za skidanje sa ove igrice... bice tesko znam... ali moram da povratim svoj stari zivot....... :dropdead: :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Li dete sta ti se desilo?
zar si i ti navucena na WoW i ostale spradacine? :ccn: straaaasno :placko:
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Crazy_Bee
Li dete sta ti se desilo?
zar si i ti navucena na WoW i ostale spradacine? :ccn: straaaasno :placko:
Ne zezaj mala... bolje to nego da jedem skembice:hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Igra je tresh!

Igrajte WOW. The way a MMORPG is meant to be played.

PS. Prikljucio se i Dominion
:sigh: how i miss it ...

A chujem WoW uveo instant BG queue sa bilo koje lokacije :D Kontam, u sledecoj ekspanziji ce da uvedu Public Quests, pa da asimilacija Warhammera bude potpuna :giggle:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa, 'javni', grupni quest... Svi koji dodju u njegovu teritoriju ga automatski 'dobijaju' i svi zajedno rade na njemu bez obzira da li se grupishu ili igraju solo... Obichno ima tri faze, svaka je tezha od prethodne, na kraju je bitka sa nekim hero mobom i onda se rolluje za loot...

Super je kao koncept, blizz bi ga mozhda bolje uradio od mythica, ali videcemo :) mislim da je pitanje vremena kada svi ovo pochnu da stavljaju u mmorpgove...
By Pending-For-A-Bending
Ali Rei... Pa to postoji jos odavno u WOW. Ne znam da li se secas kad se izdigao iz peska AhnQuirai pa su svi skuplajli resurse za otvaranje kapija... Pa kad je jedan od Dread Lordova krenuo da ulazi u Azeroth preko Sunwella pa su se radili oko mesec dana oni questovi za naoruzanje Shattered Sun-a, skupljali kristali za pravljenje novog portala u Shatrah, trenutno pravljenje baze za odbranu od Scorge-a i istovremeni turnir za predstavljanje Ayerotha u borbi protiv Arthasa....
Korisnikov avatar
By Rei
Htedoh ti pomenuti Quel'danas (kad je doshao AhnQuirai bio sam lowbie jer sam tek pocheo da igram) ali nije isto, na Quel'danasu smo opet svako za sebe radili questove, iako smo kao shto kazhesh skupljali shta sve ne za portal, i gradili alchemy lab i sve to, ali to su opet bili samo obichni questovi sa malo vishe pozadine.

Public quests su dizajnirani za grupe ( mada su kasnije uveli easy mode PQ za tri ili manje igracha :shrug: ), imaju faze koje se rade po 10 minuta a ne nedeljama :) Quest se 'deshava' sa ili bez tebe i ti mozhesh da mu se prikljuchish u bilo kojoj fazi. Prva faza obichno ukljuchuje ubijanje normal mobova, druga champione, i treca hero mobove, mada postoji i sakupljanje itema sa zemlje, oslobadjanja npcova iz zatvora, unishtavanje siege enginea i tako. I ima ih svuda. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
U svakom sluchaju WoW je keva. :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
To vi zovete kvestovima? Ovo su kvestovi koji zahtevaju bar neku mozdhanu aktivnost.
http://runescape.wikia.com/wiki/While_Guthix_Sleeps
http://runescape.wikia.com/wiki/Mournin ... ds_Part_II

Fazon je reshiti zagonetke, bez korishcenja vodicha.... Chak i najpametniji igrachi su na momente padali u frustraciju zbog tezhine zagonetki.

While Guthix Sleeps ....nema shanse da se reshi za manje od 4 sata.
A ne idi tamo i tamo i ubi XX i XX broj tih i tih, ili skupi jetre od prasadi...a onda se ispostavi da svako dvadeseto prase ima jetru. Chak ni moja najdrazha igra EvE online nema pametne kvestove svi su kvestovi isti... da se ne puca u brodove koji su okidachi sledecih talasa brodova, da se tankuje a kada dodje neprijateljski igrach u brodu odma se warpuje u stanicu. :smiling:

RS je kevina keva.
http://www.youtube.com/watch?v=HhYAzVscqVI&fmt=18
Scena iz kvesta WGS gde su mnogi junaci kojima sam pomogao, muvao i s kojima sam provodio vreme poginuli u borbi.
Malo su mi ochi zasuzile kada je Hazelmere poginuo...odma zatim bio sam napadnut od strane elite black knights pa sam morao da skachem s terase na zid od snega i teleportujem se nazad u Falador.
By Pending-For-A-Bending
Vivi,
Kad budem zeleo da igram avanturu, a ne MMORPG uzecu da igram neku avanturu a ne neki MMORPG
Korisnikov avatar
By Li
@V I V I S E C T
http://www.youtube.com/watch?v=HhYAzVscqVI&fmt=18
Scena iz kvesta WGS gde su mnogi junaci kojima sam pomogao, muvao i s kojima sam provodio vreme poginuli u borbi.

Prvi put vidim ovu igricu i bas mi se bas bas svidza... :tumble:

Inace i ja sam imala prilike da me startuju neki likovi u igrici ali su mislila da sam M.... hahahahahahahaha
By Pending-For-A-Bending
Vivi, ma razumem te ja. Ali sustina je da MMORPG ne treba da ima questove koji su avantura-like.

I glupo je da banalizujete price o questovima. Imas quest kad vodis spirit wolf u planinama koji sluzi da iskopa neke zakopane fragmente, trke na mountovima, istrazivanje, skupljanje reagensa da bi nesto napravio, chain questovi....
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
@ Li, Nekada muvanja u igricama mogu da budu bash simpa.

Sushtina MMORPGa je da bude sandbox.
Dobre sandbox igre su RS i EVE online.
Zashto?
Zato shto UVEK mozesh napredovati nema granice kada kazhesh sebi e uradio sam sve shto ova igra pruzha.
Kod WoW-a, GW-a i slichnih...dostignesh max lvl, nabacish najbolji gear i shta onda? Napravish altove uradish isto i s njime i ubijash bosove dok ti ne dosadi...a onda chekash ekspanziju u nadi da ce pruzhiti neki novi gear i neku zanimaciju.

U EvE, RS uvek imash neku zanimaciju...postoje itemi koji koshtaju bogatstvo i za koje ljudi skupljaju novac godinama. Imash u RS oklop koji je najbolji, traje svega 60minuta a onda se raspadne, cena mu je paprena..a jedino ga drugi igrachi mogu dropovati (kada ih ubijesh.)

Kada umresh gubish sve osim tri najskuplja itema...a u EvE gubish sve. Titan kao brod koshta oko 10000$ pravog novca da se napravi a pravi se tri meseca. Trenira se za isti dve godine...ali zato kada kliknesh na doomsday device sjebesh chitave flote.
Neki likovi iz Bga Morsus Mihi drzhe deo EvE mape za sebe. (Crveni deo u centralnom delu prema gore.)
http://dl.eve-files.com/media/corp/Verite/influence.png
Svaka tachka je solarni sistem.
U EvE se borish za planete koje tvoja korporacija (guild) kontrolishe.

Nemoj me pogreshno razumeti WoW ima charma...ali isto ti je da li ga igrash mesec dana godishnje ili chitavu godinu...nema neke razlike.

Josh jedan fazon koji cenim kod igara jeste pricha, deshavanja koja utichu ne sve....a ne samo ekspanzija pa se vrati Lich King..pa se nishta zivo ne deshava pola godine...vec pricha koja se nastavlja svake nedelje... Bukvalno te drzhi u neizvesnosti shta ce se desiti.
By iWanna
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Ali Rei... Pa to postoji jos odavno u WOW. Ne znam da li se secas kad se izdigao iz peska AhnQuirai pa su svi skuplajli resurse za otvaranje kapija... Pa kad je jedan od Dread Lordova krenuo da ulazi u Azeroth preko Sunwella pa su se radili oko mesec dana oni questovi za naoruzanje Shattered Sun-a, skupljali kristali za pravljenje novog portala u Shatrah, trenutno pravljenje baze za odbranu od Scorge-a i istovremeni turnir za predstavljanje Ayerotha u borbi protiv Arthasa....
upravo. i to se zove world event
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Vivi, ispravi me ako greshim, ali zar ti nisi bio opchinjen WoW-om kada je izashao?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!