- 05 Maj 2009, 19:46
Ja sam, na srecu, imao sjajne ucenike koji su me jako gotivili - verovatno delom i zbog toga jer se videlo koliko volim to sto radim i koliko mi je prijatno sa njima, i koje sam u svakom trenutku podsecao da ce jednog dana biti citizens of the world (tada predavao engleski) i da se to postaje i kroz zivot koraca armed with knowledge and without prejudices!
Naravno, da gimnazijalci sa 18 i 19 godina nisu budale i da su provalili da sam gay
ali nikada ni jednom recju to nisu izneli u prvi plan
a i moje ceste teme na konverzaciji su imale gay predznak, tako da...
Mnoge bivse ucenike imam na My Space-u, sad i na FB,pa dovoljno je da pogledaju moje prijatelje gde je gomila nekih polu golih decaka
Elem, isto tako...
meni potpuno prirodno
u jednom zadatku sam dao recenicu
What do you think about his boyfriend?
Kada me ucenik pitao jel ne bi trebalo her, ja sam se izvadio na to da nije boyfriend bilo u tom znacenju...
Naravno da nije progutao objashnjenje...
i tako...
Originally posted by emo_haos_Uh, tacno...
ali moram napomenuti da sam primetila da ove mladje generacije nemaju nimalo postovanja prema profesorima, i to cak ni prema onima koji su i te kako vredni postovanja
Ja sam, na srecu, imao sjajne ucenike koji su me jako gotivili - verovatno delom i zbog toga jer se videlo koliko volim to sto radim i koliko mi je prijatno sa njima, i koje sam u svakom trenutku podsecao da ce jednog dana biti citizens of the world (tada predavao engleski) i da se to postaje i kroz zivot koraca armed with knowledge and without prejudices!
Naravno, da gimnazijalci sa 18 i 19 godina nisu budale i da su provalili da sam gay
ali nikada ni jednom recju to nisu izneli u prvi plan
a i moje ceste teme na konverzaciji su imale gay predznak, tako da...
Mnoge bivse ucenike imam na My Space-u, sad i na FB,pa dovoljno je da pogledaju moje prijatelje gde je gomila nekih polu golih decaka

Elem, isto tako...
meni potpuno prirodno
u jednom zadatku sam dao recenicu
What do you think about his boyfriend?
Kada me ucenik pitao jel ne bi trebalo her, ja sam se izvadio na to da nije boyfriend bilo u tom znacenju...
Naravno da nije progutao objashnjenje...
i tako...