Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by emo_haos_
ali moram napomenuti da sam primetila da ove mladje generacije nemaju nimalo postovanja prema profesorima, i to cak ni prema onima koji su i te kako vredni postovanja
Uh, tacno...

Ja sam, na srecu, imao sjajne ucenike koji su me jako gotivili - verovatno delom i zbog toga jer se videlo koliko volim to sto radim i koliko mi je prijatno sa njima, i koje sam u svakom trenutku podsecao da ce jednog dana biti citizens of the world (tada predavao engleski) i da se to postaje i kroz zivot koraca armed with knowledge and without prejudices!

Naravno, da gimnazijalci sa 18 i 19 godina nisu budale i da su provalili da sam gay
ali nikada ni jednom recju to nisu izneli u prvi plan
a i moje ceste teme na konverzaciji su imale gay predznak, tako da...
Mnoge bivse ucenike imam na My Space-u, sad i na FB,pa dovoljno je da pogledaju moje prijatelje gde je gomila nekih polu golih decaka
:giggle:

Elem, isto tako...
meni potpuno prirodno

u jednom zadatku sam dao recenicu

What do you think about his boyfriend?

Kada me ucenik pitao jel ne bi trebalo her, ja sam se izvadio na to da nije boyfriend bilo u tom znacenju...
Naravno da nije progutao objashnjenje...

i tako...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by ~anAMORphOsé~

Kada me ucenik pitao jel ne bi trebalo her, ja sam se izvadio na to da nije boyfriend bilo u tom znacenju...

i tako...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by ~anAMORphOsé~

i tako...
Upravo...ali, meni je to jedan od simpaticnijih mojih ispada sa outovanjem ucenicima
:)

Naravno, najbolji ucenik u razredu je i primetio zamenicu
:)
a mozda i ucenik koji je 'malo duginim bojama obojen'
Korisnikov avatar
By beodecko
moj fakultet je, nekako, posato gay fakultet i ja stvarno nemam problem sa tim da bduem outovan tamo. mislim, nisam ja nikada stao pred njih, mahnuo zastavicom i zabacio esarpu i ponosno rekao - ja sam gay, ali nekako se to podrazumeva od pocetka. i kod nekih 50% studenata jos je takodje vrlo vidljivo. ima i nekoliko out ljudi, ali ni ja zaista nikada nisam krio... pricam o svojoj vezi bez da se suzdrzavam i ko god pita - dobije direktan odgovor. zaista vlda jedna potpuno prijateljska atmosfera prema gay ljudima i boze sacuvaj da te neko i pogleda popreko.

naravno, to ne dolazi samo od sebe vec upravo od cinjenice da imamo nekoliko profesora koji su gay, tacnije lezbijskog opredeljenja, te koji takodje ne paradiraju time, ali vrlo jasno isticu svoj stav i veoma su profesionalni u tom pogledu - nema bilo kakvog nepotrebnog favorizovanja gay ljudi. prosto jedna atmosfera savrsene jednakosti. u samom statutu fakulteta postoji stav koji brani diskriminaciju u bilo kom pogledu, naglasavajuci da tu spada i diskriminacija na osnovu seksualnog opredeljenja.

jedan gostujuci profesor je svojevremeno imao neku homofobicnu izjavu, i to je izazvalo opsti skandal, mislim da mu je posle uskraceno pravo daljeg gostovanja kod nas ili tako nesto.

str8 ljudi na mom faksu su vrlo otvoreni za komunikaciju, kako studenti koji ne zabadaju nos u tudja posla previse, jer je tvoj opredeljenje tvoja stvar, tako i profesoru - pisao sam nekoliko seminarskih radova koji su bili direktno vezani za lgbt tematiku, predavao ih str8 profesorima i dobijao najvise ocene bez bilo kakvog negativnog komentara.

ponekad mi je zao sto sam zaposlen i ne mogu vise vremena da provodim na faksu, nego samo svratim dva-tri puta nedeljno. atmosfera je takva da se osecam savrseno tamo...
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Wow, reci koji je to fax, da ga upišem (kada bude došlo to na red)...
Korisnikov avatar
By Stripi
privatne poruke. Imaš opciju poruke u gornjem desnom kutu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!