Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sava_Savanovic
@tinkerbell: To je trka, gde svake godine počinju sa 0 poena i dodaju im se svi osvojeni. To je pokazatelj uspeha u toku trenutne sezone...
Meni je ta lista, sto je Tinkerbell postavila, S K R O Z cudna.

Nadal je prvi, ali ne ubedljivo.

Marej je tek cetvrti. Moj utisak je da je on #2 (do Rima).

Peti je Davydenko (!!!?), koji je propustio vise od pola sezone, a o (ne)osvojenim titulama da ne govorimo.

:nesiguran:

Po meni, realnija lista je Money Leaders 2009.

1 Rafael Nadal ESP $ 3,209,661
2 Andy Murray GBR $ 1,695,887
3 Novak Djokovic SRB $ 1,224,196
4 Roger Federer SUI $ 1,059,272
5 Andy Roddick USA $ 1,004,573
6 David Ferrer ESP $ 617,277
7 Fernando Verdasco ESP $ 589,871
8 Jo-Wilfried Tsonga FRA $ 499,004
9 Juan Martin del Potro ARG $ 495,362
10 Tommy Robredo ESP $ 477,605
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ok... sad mi tek nije jasno. :lol:

chula sam sada da ako nole NE osvoji turnir u rimu nece vishe biti treci!!! tj. izgubice trecu poziciju..... :puzzle:

:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by tinkerbell

chula sam sada da ako nole NE osvoji turnir u rimu nece vishe biti treci!!! tj. izgubice trecu poziciju..... :puzzle:

mislim da ne gubi, obzirom da je stigao do finala

uostalom jebesh tretju poziciju. trazi se pozicija br. 1 :snob:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by tinkerbell

Tako je, ako izgubi, gubi treću poziciju jer brani titulu. Ako je ne odbrani, gubi 400 poena, a s obzirom da je ispred Mareja nekih 100 poena, pada na 4. mesto. Doduše to se dešava tek od 11. maja jer se poeni brišu tek posle 52 nedelje (ove godine Rim se igra nedleju dana ranije). Mada ako Novak osvoji Serbia Open, i dalje će biti treći, čak i da izgubi od Nadala (što će se najverovatnije i desiti).
Korisnikov avatar
By spliff
nole vratio brejk kada je rafa servirao za prvi set :hail:

5/5 :fige:
Korisnikov avatar
By spliff
:hail:

po drugi put nole pravi brejk kada nadal servira za set

6/6

tie break
Korisnikov avatar
By broX
ovo je stvarno cudo od tenisa...svaka cast i jednom i drugom:hail:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by broX
ovo je stvarno cudo od tenisa...svaka cast i jednom i drugom:hail:
:hail: Oni nisu normalni.
Korisnikov avatar
By Sunce
Kuznetsova, napokon je svrsila kako treba! :hail: Srecan sam zbog nje!
By Ulix
Originally posted by Sunce

Slika

Boleli, mi bismo smo vas voleli.

World No. 4 Andy Murray and Italian Simone Bolelli also play in support the leukemia foundation established in the memory of former player Federico Luzzi.
Kako je sladak taj Boleli. :love:
By cumpig
eh, cracked again :(
ali prosto je neverovatno koje sve nadalove lopte nalaze svoj put pravo u polje, da se izrazim komentatorski, fortuna ga bas sere, jebem li joj majku !

super za kuzi!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sunce

Slika

Boleli, mi bismo smo vas voleli.

World No. 4 Andy Murray and Italian Simone Bolelli also play in support the leukemia foundation established in the memory of former player Federico Luzzi.
Kako je sladak taj Boleli. :love:
Iju, baš jeste. :)

Evo još jedne na kojoj je njami:

Slika

Šteta što ne pobeđuje češće.

A o Novaku ne mogu danas.
Rasplakaću se.
Korisnikov avatar
By broX
Aleluja za Kuzija. A Đokicu bolje da nisam ni gledao...
zasto? igrao je ako dobar tenis, najboji u ovoj godini
mislim da je bilo toliko toga za gledati bez obzira sto je Rafa pobedio
:hail:

inace cujem da je na dodeli pehara ponovo imitirao Nadala, ali sada pred njim :giggle:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ebem mu lebac....Noletu se ne da da osvoji turnir pa mu se ne da, ne moze od Nadala niko da dodje do izrazaja :(
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by cumpig
j
laki bre, koji ti je ovaj lepotan na avataru? a?
Eeej breeej :lol:
Neki mma fighter...naleteo na sliku na netu pa meto' ovde.
Dobar je :D
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by broX
inace cujem da je na dodeli pehara ponovo imitirao Nadala, ali sada pred njim :giggle:
Na zahtev samog Nadala :)

Inače Đokica igra dobar tenis, ali daleko od toga da je odličan. Pre svega vidi se da nije morao da čeka gradski prevoz dok isti štrajkuje, jer bi se u suprotnom naučio strpljenju. Đokici je potrebna kontrola emocija, jer od silnog nestrpljenja, jake želje i ko zna čega sve još pravi dosta ishitrenih i nepromišljenih odluka. Mislim volim što je takav, ali ipak mu treba malo hladnija glava.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pritisak sada pada na Safinu:

Serena: I'm still world's best player

Eurosport - Mon, 04 May 15:25:00 2009

Serena Williams still rates herself as the best player in the world even though she has been toppled from the top spot by Russia's Dinara Safina.

"We all know who the real number one is," Williams said at the Italian Open on Monday. "Quite frankly, I'm the best in the world."

Second ranked Williams, who will face Swiss Patty Schnyder in her opening match in Rome, felt she could back up her claim because she owns 10 grand slam singles titles while Safina's tally stands at zero.

Asked which opponent she feared most, the American quipped: "Probably myself. I always beat myself."

Safina, the younger sister of former men's number one Marat Safin, said time would tell if her rival was right.

"She can say this because she won many more grand slams than me," said the 23-year-old.

"But she's also older than me so she has more experience. So let's see when I'm her age how many titles I have and then we can say," added Safina, who has contested 10 finals over the past 12 months, winning four titles.

"It's not luck. Nobody gave it to me. I played two grand slam finals and last year I won four titles. This didn't come out of sky."

The 27-year-old Williams, who has already dabbled in fashion designing and acting, said she was thinking about expanding her off-court interests.

"I've been writing, but I haven't been writing. In my mind I've been saying I want to write, but I haven't actually physically picked up a pencil and started writing," the US Open and Australian Open champion said.

"So that is my next challenge, to actually to sit down and do it. No (not my life story). A screenplay. Nothing is impossible."
Korisnikov avatar
By Darling
Inače Đokica igra dobar tenis, ali daleko od toga da je odličan. Pre svega vidi se da nije morao da čeka gradski prevoz dok isti štrajkuje, jer bi se u suprotnom naučio strpljenju. Đokici je potrebna kontrola emocija, jer od silnog nestrpljenja, jake želje i ko zna čega sve još pravi dosta ishitrenih i nepromišljenih odluka. Mislim volim što je takav, ali ipak mu treba malo hladnija glava.
Bas tako! Mnogo je zurio, zato je i gresio, da ne pricam o njegovom drop sotu u levo, koji, i dalje, ne zna ni da izvede kako treba, niti ima osecaj kada moze da mu prodje isti... Bolje je igrao protiv Federera (mislim na deo posle kise).
Korisnikov avatar
By Lunja
STADIO PIETRANGELI
start 1:00 pm

G Dulko (ARG) vs [3] J Jankovic (SRB)
[Q] Y Shvedova (KAZ) vs [12] F Pennetta (ITA)
F Schiavone (ITA) vs [5] A Ivanovic (SRB)

Not Before 8:30 PM
P Schnyder (SUI) vs [2] S Williams (USA)
A Brianti (ITA) / C Dentoni (ITA) vs M Gledacheva (BUL) / T Pironkova (BUL)

CAMPO 1
start 1:00 pm

[13] A Cornet (FRA) vs K Bondarenko (UKR)
[1] D Safina (RUS) vs V Razzano (FRA)
[WC] T Garbin (ITA) or B Mattek-Sands (USA) vs [9] C Wozniacki (DEN)
[7] S Kuznetsova (RUS) vs D Hantuchova (SVK)

:eya:
Korisnikov avatar
By Berserker
Nadajmo se da će proći (mislim na Jecu i Anu)

a Dinardža i Guzilla bi mogle da izgube i onda uz kaficu da se svađaju - ko je zapravo No1 od nji dve :trep:
By Ulix
Originally posted by Vukodlak
a Dinardža i Guzilla bi mogle da izgube i onda uz kaficu da se svađaju - ko je zapravo No1 od nji dve :trep:
Nema tu sta da se raspravlja, jasno je. :serena: :icequeen: :nokti:
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!