Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixMa ostaće on ovde i posle eventualnog raskida. JJ ti je kao droga, polako se podvuče pod kožu i posle kidaš nerve dok je gledašOriginally posted by Sava_SavanovicBar dok ne raskine sa ovim deckom sto voli JJ.
Nego Laki, ti ovde postade redovan?![]()
![]()
Originally posted by KylenderOriginally posted by deranHmmmm... Ipak ne
A da ubacimo i Mareja u ceo komplot...ipak?![]()
. Bar ne dok igra onaj suludi i nadasve dosadni defanzivni tenis
. Koji je efikasan, očigledno, ali užasno naporan za gledanje.
Bilo mi je jako drago kada je u drugom setu protiv Nadala shvatio da sa tim ne može ništa postići ( i nad defanzivcem postoji defanzivac) i počeo igrati napadački. I uspeo se vratiti. Ali, setimo se da je pre ove fantastične transformacije Marej igrao baš tako napadački i nije mogao zadržati kontinuitet dugo - počinjao je grešiti makar u nekom delu meča... Pitanje je da li on i sad uopšte može dugo, na visokom nivou i bez grešaka da napada...
Da navlači druge na greške - to svakako može.
No odajem mu priznanje na jednoj stvari definitivno: on je meni i dalje neviđeno trapavo biće a ipak onako dobro trči, to je zaista spektakularno da ga oni balvančići od nogu tako brzo nose...![]()
Originally posted by Ulixuf. meni je Stepanek odvratan, toliko da, da je poslednji živ čovek na planeti, kog ako poljubim, zemaljska kugla će postati predivni ekološki raj i svi ostali ljudi će se vratiti... ja bih rekla: nek krepamo i zemlja i ja, toliku žrtvu da podnesem ne mogu!Originally posted by SunceOdvratni su oboje. A on je jos kao neka svalercina. Bio je i sa Martinom Hingis dugo i znam da je valjda svaku teniserku koja nije lezbejka bar jednom povalio.
Ogavan par:
![]()
![]()
![]()
Originally posted by IriSHahahaaa! Slazem se! Bas je
uf. meni je Stepanek odvratan, toliko da, da je poslednji živ čovek na planeti, kog ako poljubim, zemaljska kugla će postati predivni ekološki raj i svi ostali ljudi će se vratiti... ja bih rekla: nek krepamo i zemlja i ja, toliku žrtvu da podnesem ne mogu!![]()
Q. The Djokovic family is working on a tennis tournament as you know. I would like to know your thoughts on what that means for the future of the tennis in your country and as well...
JANKOBITCH: I can't answer that now. I'm not in the mood.
Q. What will you do between now and Miami?
JANKOBITCH: I don't know. Train, probably, if I can.
Q. Will you go back to Florida? Back to Bollettieri's?
JANKOBITCH: I don't know.
Originally posted by SunceMislim, neću da kažem da je lep, sladak i slično, ali otkako sam gledao njegov meč protiv Novaka međ' 3-4 voljena mi pedera, osećam se kao njegov anđeo čuvar... Oni su toliko vrištali na njegovu ružnoću da sam ga morao braniti
Ogavan par:
![]()
Originally posted by Lakiboy_nskako bre raskinuo?
@Sava, Sunce, Ulix.....postade ja redovan ovde nisam znao ranije da je ova tema tako ziva i uvek aktuelna i da obiluje bitnim i nadasve interesantnim informacijama:D
Priznajem da sam tenis poceo intenzivnije da pratim zato sto mi je decko bio totalni tenis freak i vatreni fan Dzej Dzej....ima vec skoro 3 nedelje kako sam raskinuo sa tim malim emotivno disfukncionalnim tenis frikom al i dalje pratim tenis vise nego ranije...ko zna zasto je to dobro.![]()
Originally posted by Sunce
Vrlo moguce. Mada, iskreno, voleo bih da Jelena osvoji tu titulu, a da Ana npr. osvoji Vimbldon posto ima jak servis. Ne bih voleo da se Ana i JJ sastanu na RG.
Originally posted by spliffKako je bilo lepo gledati to polufinale... Baš sam bio ponosan. Šteta što ne igraju više tako dobrih i važnih mečeva jedna protiv druge. Nekako se dogodi da najčešće bar jedna ne stigne u završnicu...
smatarm da nijedna druga igrachica proshle godine ne bi pobedila jj na rg
Originally posted by cumpigMorao sam...nije islo dalje, ja sam bio spreman da budem i tolerantan i posvecen i da dam sve a on je postao nezainteresovan i jednostavno nije vise imao sta da unese u vezu...ispucao je sve svoje emocije u startu i brzo sagoreo...kao sto sam se i bojao da ce da se desiOriginally posted by Lakiboy_nskako bre raskinuo?
@Sava, Sunce, Ulix.....postade ja redovan ovde nisam znao ranije da je ova tema tako ziva i uvek aktuelna i da obiluje bitnim i nadasve interesantnim informacijama:D
Priznajem da sam tenis poceo intenzivnije da pratim zato sto mi je decko bio totalni tenis freak i vatreni fan Dzej Dzej....ima vec skoro 3 nedelje kako sam raskinuo sa tim malim emotivno disfukncionalnim tenis frikom al i dalje pratim tenis vise nego ranije...ko zna zasto je to dobro.![]()
![]()
bas mi krivo.
al sta da se radi, sad ti samo uzivaj ovde na nasoj tenis temi![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!