Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
A mozda i Ana reprizira svoj proslogodisnji uspeh? :carica:
Korisnikov avatar
By Kylender
Da, ako je verovati "Aninoj tradiciji" sad je red na Safinu... Ali, kako ni Jelena ne dođe do GS titule kad je već došla do prvog mesta, eto još jedne zanimljive tradicije ;) .

Sve u svemu, posle AO, Safina je potpuno neubedljiva, tako da mi je čak i smešna okolnost da je došla do prvog mesta i to sa nekih 500 poena prednosti... Ali, eto je, na vrhu ;) .
Korisnikov avatar
By Sunce
Vrlo moguce. Mada, iskreno, voleo bih da Jelena osvoji tu titulu, a da Ana npr. osvoji Vimbldon posto ima jak servis. Ne bih voleo da se Ana i JJ sastanu na RG. Ako se nadju, necu to gledati. :sunce: ima preosetljivo srce. :)

Uporedi sake pa ces videti koja snaga lezi u tzv. bebi:

Slika

Slika
By Ulix
Ja bih najradije da Ana osvoji i jedan i drugi, a JJ kako hoce. :joint:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika

"I ja bih, Ulikse, inace ce mi zivot biti horor!"
By Ulix
:lol:

kakva odvratna karikatura. :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sava_Savanovic
Nego Laki, ti ovde postade redovan? :P
Bar dok ne raskine sa ovim deckom sto voli JJ. :giggle:
Ma ostaće on ovde i posle eventualnog raskida. JJ ti je kao droga, polako se podvuče pod kožu i posle kidaš nerve dok je gledaš :D

Osim toga, u slučaju eventualnog raskida, pun fan klub JJ obožavalaca mu stoji na raspolaganju :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Q. The Djokovic family is working on a tennis tournament as you know. I would like to know your thoughts on what that means for the future of the tennis in your country and as well...
JANKOBITCH: I can't answer that now. I'm not in the mood.

Q. What will you do between now and Miami?
JANKOBITCH: I don't know. Train, probably, if I can.

Q. Will you go back to Florida? Back to Bollettieri's?
JANKOBITCH: I don't know.

Read more: "Crazy World Of Tennis: Jelena Jankovic" - http://crazyworldoftennis.blogspot.com/ ... DOrJmNR6&A
By Ulix
Originally posted by Sunce
Slika
:love:

Kako je ne voleti?
Korisnikov avatar
By Sunce
Novak stalno fura kosulje sa prugicama. Ne znam zbog cega. A tu se obukao kao da ide u prodavnicu po jaja.

Meni je ovde Roger lep obucen:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Kylender
Originally posted by deran

A da ubacimo i Mareja u ceo komplot...ipak? :srbin:
Hmmmm... Ipak ne ;) . Bar ne dok igra onaj suludi i nadasve dosadni defanzivni tenis ;) . Koji je efikasan, očigledno, ali užasno naporan za gledanje.

Bilo mi je jako drago kada je u drugom setu protiv Nadala shvatio da sa tim ne može ništa postići ( i nad defanzivcem postoji defanzivac) i počeo igrati napadački. I uspeo se vratiti. Ali, setimo se da je pre ove fantastične transformacije Marej igrao baš tako napadački i nije mogao zadržati kontinuitet dugo - počinjao je grešiti makar u nekom delu meča... Pitanje je da li on i sad uopšte može dugo, na visokom nivou i bez grešaka da napada...

Da navlači druge na greške - to svakako može.

No odajem mu priznanje na jednoj stvari definitivno: on je meni i dalje neviđeno trapavo biće a ipak onako dobro trči, to je zaista spektakularno da ga oni balvančići od nogu tako brzo nose... :shok2:
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Berserker
Slika
Lepa je sa crnom kosom :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Vukodlak
Izini Sunce, ko je bičarka sa Radekom? :)
Kako ne znas? Vaidisova :dude: !
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Sava, Sunce, Ulix.....postade ja redovan ovde nisam znao ranije da je ova tema tako ziva i uvek aktuelna i da obiluje bitnim i nadasve interesantnim informacijama:D

Priznajem da sam tenis poceo intenzivnije da pratim zato sto mi je decko bio totalni tenis freak i vatreni fan Dzej Dzej....ima vec skoro 3 nedelje kako sam raskinuo sa tim malim emotivno disfukncionalnim tenis frikom al i dalje pratim tenis vise nego ranije...ko zna zasto je to dobro. :salut:
By Ulix
Ogavan par:

Slika
Odvratni su oboje. A on je jos kao neka svalercina. Bio je i sa Martinom Hingis dugo i znam da je valjda svaku teniserku koja nije lezbejka bar jednom povalio. :katemoss: :katemoss:
By Ulix
Originally posted by kenozoik
pa mora da je sharamantan :krava:
Mora biti da je mnooogooooooooooooo sarmantan. :maska:
Korisnikov avatar
By IriS
Ogavan par:

Slika
Odvratni su oboje. A on je jos kao neka svalercina. Bio je i sa Martinom Hingis dugo i znam da je valjda svaku teniserku koja nije lezbejka bar jednom povalio. :katemoss: :katemoss:
uf. meni je Stepanek odvratan, toliko da, da je poslednji živ čovek na planeti, kog ako poljubim, zemaljska kugla će postati predivni ekološki raj i svi ostali ljudi će se vratiti... ja bih rekla: nek krepamo i zemlja i ja, toliku žrtvu da podnesem ne mogu! :bljak:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by IriS

uf. meni je Stepanek odvratan, toliko da, da je poslednji živ čovek na planeti, kog ako poljubim, zemaljska kugla će postati predivni ekološki raj i svi ostali ljudi će se vratiti... ja bih rekla: nek krepamo i zemlja i ja, toliku žrtvu da podnesem ne mogu! :bljak:
Hahahaaa! Slazem se! Bas je :bljak:

Ubedljivo, najantipaticniji su mi, pored njega, Kuznjecova, Safina i naravno Rodik, dodje mi da ga puknem u glavu, preko ekrana kada ga vidim, nego ne bih da pocepam televizor, uh! :flaming:
Q. The Djokovic family is working on a tennis tournament as you know. I would like to know your thoughts on what that means for the future of the tennis in your country and as well...
JANKOBITCH: I can't answer that now. I'm not in the mood.

Q. What will you do between now and Miami?
JANKOBITCH: I don't know. Train, probably, if I can.

Q. Will you go back to Florida? Back to Bollettieri's?
JANKOBITCH: I don't know.
:roflmao: KRALJICA!!! Nego, u cemu je fora sa JankoBitch? Mis'im...
Korisnikov avatar
By Kylender
Ogavan par:

Slika
Mislim, neću da kažem da je lep, sladak i slično, ali otkako sam gledao njegov meč protiv Novaka međ' 3-4 voljena mi pedera, osećam se kao njegov anđeo čuvar... Oni su toliko vrištali na njegovu ružnoću da sam ga morao braniti :) . Pa šta će čovek, ne mora sve na TV-u da bude lepo i uglađeno... :grouphug:
Korisnikov avatar
By Lunja
i znam da je valjda svaku teniserku koja nije lezbejka bar jednom povalio.
Otkud to (ne) znas? :katemoss:
By cumpig
Originally posted by Lakiboy_ns
@Sava, Sunce, Ulix.....postade ja redovan ovde nisam znao ranije da je ova tema tako ziva i uvek aktuelna i da obiluje bitnim i nadasve interesantnim informacijama:D

Priznajem da sam tenis poceo intenzivnije da pratim zato sto mi je decko bio totalni tenis freak i vatreni fan Dzej Dzej....ima vec skoro 3 nedelje kako sam raskinuo sa tim malim emotivno disfukncionalnim tenis frikom al i dalje pratim tenis vise nego ranije...ko zna zasto je to dobro. :salut:
kako bre raskinuo? :(
bas mi krivo.
al sta da se radi, sad ti samo uzivaj ovde na nasoj tenis temi ;)
Korisnikov avatar
By spliff
Vrlo moguce. Mada, iskreno, voleo bih da Jelena osvoji tu titulu, a da Ana npr. osvoji Vimbldon posto ima jak servis. Ne bih voleo da se Ana i JJ sastanu na RG.

:up:

my sentiments, exactly!

smatarm da nijedna druga igrachica proshle godine ne bi pobedila jj na rg
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by spliff

smatarm da nijedna druga igrachica proshle godine ne bi pobedila jj na rg
Kako je bilo lepo gledati to polufinale... Baš sam bio ponosan. Šteta što ne igraju više tako dobrih i važnih mečeva jedna protiv druge. Nekako se dogodi da najčešće bar jedna ne stigne u završnicu... :fige: za finale na RG!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by cumpig
Originally posted by Lakiboy_ns

kako bre raskinuo? :(
bas mi krivo.
al sta da se radi, sad ti samo uzivaj ovde na nasoj tenis temi ;)
Morao sam...nije islo dalje, ja sam bio spreman da budem i tolerantan i posvecen i da dam sve a on je postao nezainteresovan i jednostavno nije vise imao sta da unese u vezu...ispucao je sve svoje emocije u startu i brzo sagoreo...kao sto sam se i bojao da ce da se desi :(
Ali jbg...sranja se desavaju...mozda odraste jednog dana i shvati sta znaci biti u vezi-dotada nek sam lupa glavom i ulazi iz jedne kratkotrajne veze u drugu, mlad je on ne znam zasto sam i ocekivao da je sposoban za nesto ozbiljnije.

Ali dosta o tome ipak je ovo tema o tenisu a ne o mojim ljubavnim jadima :)

Hoce biti za vikend prenosa Fed Cupa na RTS?
Kontam da bi trebalo...nismo te dve bitcharke vec dugo gledali u akciji uzivo.:D
  • 1
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!