Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Odavno nije ovako dobro odigrao.
Umalo se nisam rasplakala kad je izgubio.

E, kad bi moglo ovakvo finale da se ponovi na Roland Garrosu...
poželjno je sa drukčijim ishodom. :D
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Dzelajza Rouz
E, kad bi moglo ovakvo finale da se ponovi na Roland Garrosu...
poželjno je sa da drukčijim ishodom. :D
Pa... Ovo mu je da kažemo bio trening... Mada stvarno je dosadan Nadal s vraćanjem tih silnih lopti... Jel on beše odbio anti-doping test? Mnogo bre je naporan, nikako da se istroši...
Korisnikov avatar
By Kylender
Novak je bio odličan i meč je bio vrlo dobar za gledanje. Ugodno nedeljno poslepodne ;) .

Drago mi je što je iz Novaka u najvećem delu meča izbijala želja da se nadmeće i nadigrava sa Rafaelom. Kad god ima taj "ludački" pogled bude dobar meč - a često i pobedi.

Me happy.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Vukodlak
Jel on beše odbio anti-doping test?
Mislim da su se svi najbolji teniseri zajedno pobunili jer su ti, iz antidoping agencije, poceli u 7h ujutru da im dolaze na KUCNI PRAG i da im traze uzorak urina... :pervert:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja mislio da ce Novak vaskrsnuti, kad ono - sud. Iskusava ga Nadal, a na RG ce biti vaga nad vagama. Raj ili pakao. :redaljka:
Korisnikov avatar
By Lunja
Nale vs. Nole mec je bio super. Posebno sto sam od starta ocekivao Noletov poraz, pa je nerviranje i zaljenje svedeno na minimum, a uzivanje na maximum. Mada, priznajem, da sam tokom drugog seta dobio tracak nade da bi Nale mozda mogao da izg.... ali odmah sam se setio reci moje premudre drugarice, a te reci glase: "Novak ne moze da dobije Nadala u 3 seta na sljaci". I bi moja drugarica u pravu. :sweet:
Korisnikov avatar
By Lunja
Moja najnovija ljubimica je Sabine Lisicki. Kakvi krasni, cisti, ravni, precizni udarci... :drama:

edit: I Razzano je super. Mislim da je ona najtrapavija teniserka koju sam ikada gledao. Mnogo je zabavna. :love:
Korisnikov avatar
By Berserker
Lisicki

Dokaz da Wozniacki i nije tolko dobra... :fancyklap:

A Vinči pobedila Kirilenko.... wtf, serija no name teniserki :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam postio sto se tice tenisa. Bice mi sladje da gledam meni u maju! :P :sise:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma finale ima da padne u maju! :smeh: Jbt. sljaka u zatvorenom, to ko seks na vodi. Perverzno. :federi:
Korisnikov avatar
By Darling
JBT, gledao sam drugi i treći set između Novaka i Nadala... :wow:
Me, too! Fenomenalno je bilo! Da nije izgubio svoj servis pri 2:1, u trecem setu, i izjednacio, mozda bi i pobedio, ovako je prs'o i psihicki i fizicki.
Volela bih da mu treneri skrenu paznju na to da se ne prolupava sa onim drop sotovima u najgorim trenucima, narocito zato sto retko koji odigra kako treba...
By Ulix
Originally posted by Lunja
Nale vs. Nole mec je bio super. Posebno sto sam od starta ocekivao Noletov poraz, pa je nerviranje i zaljenje svedeno na minimum, a uzivanje na maximum. Mada, priznajem, da sam tokom drugog seta dobio tracak nade da bi Nale mozda mogao da izg.... ali odmah sam se setio reci moje premudre drugarice, a te reci glase: "Novak ne moze da dobije Nadala u 3 seta na sljaci". I bi moja drugarica u pravu. :sweet:
:up:

Drugi set je bio veoma, veoma impresivan. Ali sam znao da ce Nole na kraju posustati, jer naprosto nije fizicki dovoljno spreman za Nadala.

Ali... sada samo videli da moze da mu parira na sljaci, i da je verovatno jedini koji to moze. Pa neka malo :teg: i mozda ga i pobedi. :kosa:
Korisnikov avatar
By spliff
pa barem je dobio set
i to je neshto
Korisnikov avatar
By Berserker
I njegova igra ukazuje da će možda biti zanimljivo na RGu... :)
By Ulix
Originally posted by spliff
pa barem je dobio set
i to je neshto
Oh da. I to kakav set! :drama:
Korisnikov avatar
By Kylender
Ja sam nekako skeptičan... Mislim, zamisli Noleta u 5. setu protiv Nadala posle 4 iscrpljujuća seta... Ni sam ne znam koliko :tegovi: bi mu pomoglo pa da ova situacija bude ostvariva... No, hope I'm wrong :cekam: ...
By Ulix
Originally posted by Kylender
Ja sam nekako skeptičan... Mislim, zamisli Noleta u 5. setu protiv Nadala posle 4 iscrpljujuća seta... Ni sam ne znam koliko :tegovi: bi mu pomoglo pa da ova situacija bude ostvariva... No, hope I'm wrong :cekam: ...
Mogu recimo da zamislim 3:1 za Noleta, ali bi morao ceo mec da iznese na nivou na kom je igrao drugi set. A to je za sada, cini mi se, neostvarivo.

Sa druge strane, ako ga posluzi zreb, mogao bi sa Federerom u polufinalu, a Federera bi ovakvom igrom na sljaci relativno lako pobedio, uz svo duzno postovanje prema gospodinu Fedji.
Korisnikov avatar
By Berserker
Tih 3:1 može sledeće godine ako on dobro poradi na sebi.

A ove godine ako izgubi od njega sa 3:2, to bi bilo super. At least, gledali bismo extraordinary match :)
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by Ulix
... uz svo duzno postovanje prema gospodinu Fedji.
Pošto su dobri izgledi da gospodin ove godine ne osvoji Gran slam (ako ovako nastavi) verujem da je ovo poslednja sezona u kojoj ćemo mu ukazivati "dužno" poštovanje.

Svaka njemu čast na ostvarenom, ali ja ću častiti pićem kad se on penzioniše. Ipak, iritirao me je godinama unazad ;) ...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Ulix
Originally posted by Kylender
Mogu recimo da zamislim 3:1 za Noleta, ali bi morao ceo mec da iznese na nivou na kom je igrao drugi set. A to je za sada, cini mi se, neostvarivo.

Sa druge strane, ako ga posluzi zreb, mogao bi sa Federerom u polufinalu, a Federera bi ovakvom igrom na sljaci relativno lako pobedio, uz svo duzno postovanje prema gospodinu Fedji.
A da ubacimo i Mareja u ceo komplot...ipak?:srbin:
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by deran

A da ubacimo i Mareja u ceo komplot...ipak? :srbin:
Hmmmm... Ipak ne ;) . Bar ne dok igra onaj suludi i nadasve dosadni defanzivni tenis ;) . Koji je efikasan, očigledno, ali užasno naporan za gledanje.

Bilo mi je jako drago kada je u drugom setu protiv Nadala shvatio da sa tim ne može ništa postići ( i nad defanzivcem postoji defanzivac) i počeo igrati napadački. I uspeo se vratiti. Ali, setimo se da je pre ove fantastične transformacije Marej igrao baš tako napadački i nije mogao zadržati kontinuitet dugo - počinjao je grešiti makar u nekom delu meča... Pitanje je da li on i sad uopšte može dugo, na visokom nivou i bez grešaka da napada...

Da navlači druge na greške - to svakako može.

No odajem mu priznanje na jednoj stvari definitivno: on je meni i dalje neviđeno trapavo biće a ipak onako dobro trči, to je zaista spektakularno da ga oni balvančići od nogu tako brzo nose...:shok2:
Korisnikov avatar
By Lunja
Meni se svidja kako Marej skakuce dok udara lopticu... :balerina:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nole je odlicno igrao ali nedovoljno dobro za Nadala jbg ali i finale je uspeh.
Ana je isto popravila igra jos Dzej Dzej da se vrati u formu.

Kada cemo njih dve gledati opet na turniru?
Jel igraju obe na Porshe sledece nedelje?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jok, zajedno će igrati na Fed kupu, zatim u Rimu... Ana preskače Štutgart.

Nego Laki, ti ovde postade redovan? :P
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Lunja
Meni se svidja kako Marej skakuce dok udara lopticu... :balerina:
I ima dobro telo... doduše obezglavljen :lol:
By Ulix
Originally posted by Sava_Savanovic
Nego Laki, ti ovde postade redovan? :P
Bar dok ne raskine sa ovim deckom sto voli JJ. :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Lakijev decko je doneo nesrecu JJ! Raskidaj to sto pre. :lol: :redaljka:

Slika

Kakva elasticnost!
By Ulix
Originally posted by Sunce
Lakijev decko je doneo nesrecu JJ! Raskidaj to sto pre. :lol: :redaljka:
:lol:

Nemoj tako. To je Lakijeva srodna dusa sa kojom ce provesti ostatak svog zivota. Druga ili treca po redu u zadnje pola godine. :sweet:

A i JJ ima jednu titulu ove sezone, nemoj tako. :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Sunce
Laky to tako slatko radi, golicljivo. Nego, taj njegov nema uticaja na JJ. Vidis kako smo Marvin, spliff, Oziris, Vukodlak, Sava i ja doprineli da zavrsi sezonu kao No. 1. Lakijev decko je :vudu: lutka ruskih igracica i Viljamovki.

Nego, sto se tice RG, ja mislim da Safina preti. Ana je tako izgubila finale RG, pa finale Australian opena, a onda je titulu osvojila na RG. Mozda Safina reprizira takav uspeh.

Cesto sam pominjao jacinu udaraca. Evo najsnaznijih teniserki:

http://www.sonyericssonwtatour.com/2/ra ... efault.asp

Zato se JJ bacila na snagu. Ja se slazem da treba da poseduje jaci servis i forhend.
  • 1
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!