Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
A znaju li se vasi partneri. Mislim da bi bilo jako sebicno da se vas 2 karate, a njima da je to uskraceno. A mozete i da se zamenite za partnere...pa grupnjak...ma milion je mogucih kombinacija. Nego, napisi ti nama jos informacija, kako bismo vam dali najadekvatniji savet.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Delete
A znaju li se vasi partneri. Mislim da bi bilo jako sebicno da se vas 2 karate, a njima da je to uskraceno. A mozete i da se zamenite za partnere...pa grupnjak...ma milion je mogucih kombinacija. Nego, napisi ti nama jos informacija, kako bismo vam dali najadekvatniji savet.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Delete
Ti, sto se smejes, mislim da je ovo upravo tvoj dupli nalog :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Delete,
pa ne znaju, pise da varaju...

Apulg,
meni je varanje najruznije. Razmisli sta ti koja od njih znaci, koliko i zasto... pa zavisno od toga odluci.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dina
Delete,
To sto varaju ne iskljucuje mogucnost prevare sa...zajednickom drugarcom.:neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
Aha tek sad videh da si ti pitala da li se znaju vasi partneri... ja izostavila to "se" pa mislila da pitas znaju li partneri za tu njihovu seksualnu kombinaciju...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Ti, sto se smejes, mislim da je ovo upravo tvoj dupli nalog :smeh:

pa jest da su nam zajednicka mala slova :D
ali :nono:

onT: ja bih saslusala teta-Delete, nazire se siroko (iskustveno?) znanje na zadatu temu
By apulg
neznaju nase partnerke.
nezna niko osim nas dve
Korisnikov avatar
By hlaefdige
joj sto ja volim sto nemam te probleme sa ljudima sa kojima postojim....

on: ja bih rekla
Korisnikov avatar
By jenny
pa očigledno vam te trenutne veze i ne sijaju trenutno...

mada ovo je šturo vrlo za bilo kakav iole smislen savet...
Korisnikov avatar
By Azdaja
napravite grupnjak:blenta::wcsolja:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Devojko, jako si skrta na detaljima. Kakvu pomoc ocekujes ukoliko je sve sto nam pruzis od informacija to da varas devojku, i da tvoja "svalerka" takodje vara svoju? Ajde ubaci malo emocija i detaljcica u sledeci post. I pravopisa, molim te.
Korisnikov avatar
By jenny
Ovako u nedostatku detalja, mogu da preporučim ili već pomenuti grupnjak ili manastir :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Da, sasvim lepo i jasno to poručuje Slavica Ćukteraš u svojoj pesmi "Manastir", koju sam i juče spominjala u nekoj od tema. Stoga predlažem postavljačici teme da je posluša, ukoliko već nije. Inače, odličan izbor Dženi :fancyklap:

Aj em praud ov ju :radosnice:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Azdaja
napravite grupnjak:blenta: :wcsolja:
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
genijalno !!! :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
procitah -> napravite grudnjak

valjdascenaodsinoc

:D
Korisnikov avatar
By Blady
on: definitivno se slazem sa dellete, ja predlazem da se i one kresu sa strane, pa ce svi biti ravnopravni... :lol:
By apulg
jovanabeograd, koje detalje trebas?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by emo_haos_

valjdascenaodsinoc

:smeh: sisotresno :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by apulg
neznaju nase partnerke.
nezna niko osim nas dve
Uzhivajte!

Zashto bi prekidala neshto, ako ti je lepo? Uostalom, zashto ne izadjete iz postojecjih veza, pa uzhivate? Ili lepo kazhete pa svi zajedno...? :nerd:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by hlaefdige
joj sto ja volim sto nemam te probleme sa ljudima sa kojima postojim....

on: ja bih rekla

:up: Takodje!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Chim si ovde i pitash, grize te savest, batali sex polse koga imash samo kajanje. Jeste novo i zabranjeno nekad sladje ali treba da se setish zashto volish svoju devojku. Svaka veza ima uspone i padove, a kresanje sa nekom drugom te samo udaljava od gradjenja veze koju imash.
A da, prichaj malo sa devojkom, mozda je njoj ok da imate sex van veze, nishta nije nemoguce :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Inner-Smile
...a kresanje sa nekom drugom te samo udaljava od gradjenja veze koju imash.
ali je istovremeno priblizava vecoj kolicini/ucestalosti seksa... ne bih ja tu bila brzopleta :misli:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by emo_haos_

valjdascenaodsinoc

Takodje :smeh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
:fancyklap:
Upravo sam to i ja imala nameru da tražim.
Još informacija, pa tek onda možemo da sednemo i prodiskutujemo i pretresemo celu situaciju kako u globalu, tako i u pojedinostima.
By Kragi
Originally posted by Dina
Delete,

Apulg,
meni je varanje najruznije. Razmisli sta ti koja od njih znaci, koliko i zasto... pa zavisno od toga odluci.

ja baš ne mislim da ona treba da bude ta koja odlučuje, naprotiv. Ako vec vara onda neka kaze partneru (mada kontam da joj iskrenost nije jača strana) pa onda neka partner odluci ... Toliko je bar zaslužio :)
Korisnikov avatar
By m..
Au joj. Sedi lepo i sve kazi devojci od pocetka do kraja i onda ce ti ona sama reci sta da radis. Toliko joj dugujes. Ako nisi u stanju to da uradis, onda raskini s njom, posto je onda ocigledno ne zasluzujes.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!