Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
ixus samo lepo izgleda, slika kao i ostali canonovi modeli. soni ima dobru optiku, te je sa razlogom (pre)cenjen. mada, posle nekog mog iskustva, kad pricamo o amaterskim aparatima (posto imam takav) onda nikon definitivno ima prednost nad ostalima.
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Vukodlak
Ništa onda računam da si imao neki A4xx / A5xx ili IXUS sa i oznakom... :kosa:
luckily, i never had one.
ali sam okružen ljudima koji ih imaju.

dovoljan je jedan model da me razočara u sve što taj brend proizvodi. samo jedan!
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja volim OK funkcionalnost i OK slike, a bogami i stil....
Ako bih tražio super fotke, tražio bih SLR bilo Nikonov ili Canonov...

A ovo volim najviše :love:
Mukotrpno skupljam parice za njega... :leviathan:

Digital IXUS 860 IS

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam se igrao sa njim cesto :) drugarica ga ima. zajeb je. zapravo, ona stavila meni na nemacki, i nismo umeli da promenimo :lol:
Korisnikov avatar
By Berserker
Brate, nije najnoviji model, ali je svakako najlepši...

Ali izašao je IXUS 100 IS, sa slabijom baterijom i tako, a dostupan je u crvenoj boji :love:
I strašno je mawi...

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by ns.happy
Slika
:bale:

koji joj je bracni status i sexualno opredeljenje?

zaljubila sam se :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
MeaCulpa, meni se dopadaju i one za stolom. Imam osecaj kao da cujem glas osobe za stolom.
Korisnikov avatar
By kenozoik
MeaCulpa, sto se mene tice, od kad pratim ovu temu, svi mogu slobodno da uce od tebe. Mozes da im drzis casove :klap:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hm. meaculpa ima lepe fotografije, ali recimo da su mi od sunca lepse. onda sam pokretac teme je profesionalni fotograf. tako da se ne bih zaletao sa komentarima o casovima. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hvala srecko! :kiss: Ucimo jedni od drugih.

Moja preporuka je da otvorite galerije na jpg sajtu ili betterphoto sajtu, da posmatrate tudje radove, razgledate.

Mislim da one of the people nije profesionalni fotograf. To su ljudi koji zavrse fotografiju na faksu.
Korisnikov avatar
By Hton
@MeaCulpa: slike su ti savrsene! :love: :love:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Hton
@MeaCulpa: slike su ti savrsene! :love: :love:
jesu... :love: zaista savrsene... :love:
Korisnikov avatar
By kenozoik
hm. meaculpa ima lepe fotografije, ali recimo da su mi od sunca lepse. onda sam pokretac teme je profesionalni fotograf. tako da se ne bih zaletao sa komentarima o casovima. :lizalica:
njih dvoje + lepa krepa sam izdvojila i ranije. ovo sam rekla od kad intenzivno pratim ovu temu. Sunce i postavi po neku sliku, a ovo dvoje ne :(

@Sunce,
prva slika ima odlicnu kompoziciju i detalje! :klap:
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Hm, hvala na tim rijechima, a nshappy, stvar je u stilu i onome shto volish da fotografishesh, ja recimo ne volim mnogo pejzazhe, voljela sam ranije ali sam vremenom shvatila da je priroda sama po sebi savrshena i postalo mi je mnogo vazhnije da od necheg shto nije toliko savrsheno napravim dobru fotografiju. Tipa ove shto sam postavila gore. Fotografije sa porukom.
A sad, nekome se to svidja, nekome ne. :) Neko ce se odusheviti mojim fotografijama, neko Sunce-TOVIM, neko ovim, neko onim... Ukus. :) A u stvari smo svi odlichni, i svi uchimo josh uvijek.

U svakom sluchaju, hvala. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne zelim da ispadne ovo kritika tvojih fotografija, ili poruka koje saljes, mislim da su dobre. u ovoj temi smo svi amateri. uglavnom zapravo. meni je samo ubolo oko pomalo prejaka konstatacija kenozoika. ja se u fotografiju ne razumem, tek pocinjem da ucim i da se time vise zanimam. daleko od toga da nisi dobra, ali reci da jedno sunce, swan, north, oneofthepeople treba da uce od nekog ... kapiras?
By iWanna
Originally posted by kenozoik
njih dvoje + lepa krepa sam izdvojila i ranije. ovo sam rekla od kad intenzivno pratim ovu temu. Sunce i postavi po neku sliku, a ovo dvoje ne :(
i agree. lepa krepa - okaci nesto novo :protest:

slike su vam stvarno :wow: :hail2: :love:
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
ne zelim da ispadne ovo kritika tvojih fotografija, ili poruka koje saljes, mislim da su dobre. u ovoj temi smo svi amateri. uglavnom zapravo. meni je samo ubolo oko pomalo prejaka konstatacija kenozoika. ja se u fotografiju ne razumem, tek pocinjem da ucim i da se time vise zanimam. daleko od toga da nisi dobra, ali reci da jedno sunce, swan, north, oneofthepeople treba da uce od nekog ... kapiras?
Da, da, tu se definitivno slazhemo :)
Shto bi rekli ovi moji Crnogorci, "imash pra'o" :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Neki moji BP friends imaju savrsene galerije (samo listajte, nisu im najbolje fotke na pocetku):

Debra (slika pejzaze, ali kako i kakve) :hail:

http://www.betterphoto.com/Premium/Defa ... 7662&mp=V1

Stefania:

http://www.betterphoto.com/Premium/Defa ... 3669&mp=V3

Barbara:

http://www.betterphoto.com/gallery/gall ... mem=162322

Margaret:

http://www.betterphoto.com/Premium/Defa ... 0404&mp=V1

Renee:

http://www.betterphoto.com/gallery/gall ... mem=100761

Dominick:

http://www.betterphoto.com/Premium/Defa ... 3637&mp=V2

Lisa:

http://www.betterphoto.com/gallery/gall ... mem=195741

itd.

Originally posted by kenozoik

@Sunce,
prva slika ima odlicnu kompoziciju i detalje! :klap:
Hvala ti. Jako je tesko napraviti dobru fotku u unutrasnjosti hramova, muzeja i sl. Nedostaje dobra svetlost da bi fotka bila ostra. Ne znam kako sam uspeo te dve da uslikam tako. Nisu bas dobre, ali ajde. :)

Meni nedostaju fotke Lepe Krepe. Volim da pogledam i ns.happy-jeve jer on zapazi zanimljive stvari i detalje.

Sto se pejzaza tice - tacno je da je priroda savrsena, ali ima pejzaza i pejzaza.

Ja volim da fotografisem sve, ali nemam uvek dobru priliku da fotkam ljude. Zato volim da pogledam vase fotke sa ljudima. Svidjaju mi se svedene slike, bez opterecenja, preterane poruke. Volim fotke sa elementima dizajna, sa dobrom kompozicijom, bojama i svetloscu. Manje su mi vazni efekti. Mea Culpa to radi odlicno! Dopadaju mi se i Krepini efekti.

Ne citirati!

Saputanja:

Udata sam, koracam dakle postojim!

Stepenice, jedan covek i zena - nekad i sad.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne citirati!

Kaldrma, Beograd
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!