Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Nemam pojma, mozda. Vrlo verovatno da jesam, sa tipovima.

Ne volim, niti umem da raskidam, sve je to mucno, dosadno i jadno. Sa jednom sam raskinula tako sto sam je pitala sta ona najcesce kaze ljudima kad raskida i, kad mi je rekla, rekla sam joj da sad zamisli da sam ja to njoj rekla. Sa drugom sam se videla kad se vratila sa mora i jednostavno je sve bilo jasno, bez da sam morala da spomenem. Uglavnom i nemam sta da pricam jer najcesce nije u pitanju neki nepremostivi problem; najcesce se ili ohladim, ili padnem na trepavice za nekim drugim, ili jednostavno samo vise ne vidim sebe sa tom nekom. Valjda nisu bile prave ljubavi, sta li.

Sa 'prvom pravom' sam se nekako obostrano raskinula, pocele smo da iritiramo jedna drugu sto je kulminiralo jednom bas lauzi veceri u Atini gde se ona vratila ogovedana u hotel i nije mogla da otvori sobu, pa je zaspala u hodniku, ispred vrata. Kada sam je pogledala, znala sam da je i sa moje strane mrtvo i to do te mere da mi bas ni malo nije bilo stalo. Samo sam je preskocila i produzila hodnikom do ekipe. :psiholog:

Poslednje dve veze sam ja bila raskinuta, takodje ne na bas fer nacin, tako da postoji neka kosmicka pravda. :harmonika:

Sa zhenanom mi mojom sadasnjom ni ne planiram da se raskinem ever, jer je volim vise od celog univerzuma, do Alfa Kentaura i nazad, pa tako bezbroj plus jedan puta. :) ..i to tako vec ide skoro godinu i devet mesecova.:klap:
Korisnikov avatar
By hush
preko sms-a je tako bzvz hehe

jedna devojka mi je to uradila, smejala sam se i bilo mi je lakse u neku ruku, ucinila mi je uslugu, jer inace nije bila vredna niti mog nerviranja and bilo cega slicnog;)
Korisnikov avatar
By hush
by the way phone je zdrava stetocina :P
Korisnikov avatar
By Oziris
Pojma nemam, valjda to zavisi od trenutka koji uzimas da je bas taj trenutak kad ste raskinuli :lol: ... Znam da ovo sad potpuno pogubljeno izgleda, ali evo hipotetickog primera: Da mi osoba posalje SMS da raskidamo, ja bih tog/tu nekog/ku nazvala da se lepo ispricamo i onda vidimo zasto je to tako, ili bih otisla do njega/nje i opet naterala na razgovor... E sad, po meni onda momenat raskida nije SMS vec razgovor...
Inace, ne - nikad nisam tako raskidala i nikad necu! Meni su porukice lepa stvar i potpuno neka casual varijanta - ne bih nikad ozbiljne teme raspravljala preko SMS-a!
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam danas valjda .. mada sto immemorial rece nije to tako jednostavno pa se to onda razvuklo na vristanje u taksiju - siroti taksista posle sam mu se izvinula
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by tramp
ja sam danas valjda .. mada sto immemorial rece nije to tako jednostavno pa se to onda razvuklo na vristanje u taksiju - siroti taksista posle sam mu se izvinula
Raskinula si? Again?!
Btw, sreco, pravilno je izvinila, a ne izvinula :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
sreco meni je 6 ujutro i pisem vec osam sati bez prestanka na engleskom .. dobro da govorim srpski uopste u ovom trenutku :smeh:

da .. opet ... sad ce opet da mi se uvija pa cu ja opet da se smeksam i tako do u nedogled :drama:
Korisnikov avatar
By maribia
Kakva ljubav, takav i raskid.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Mozda gresim, ali katkad raskid SMS-om moze da proistekne iz najdubljeg oblika gadjenja. :kisa:

Samo, katkad Sale, pizdice jedna!Tebi treba oduzeti mobilni telefon i kompjuter i dati ti male digitroncice da se igras!

Pa, kuco, stedi vreme, zar ne? Mislim sto bih ja sad zmirkao pokusavajuci da je gledam u oci i lazem kako je ona kriva za sve, ovako se ona lose oseca i bez moga pogleda, a ja uzivam, narocito ako sam prvi ispisao poruku :njanja:

Mico, ako zaista stojis iza tog raskida, onda ces je pogledati u oci i reci joj zasto raskidas. Sta da smo u pecinsko vreme rodjeni? Crtao bi joj po Altamiri? Govor je ljudima dat zbog radi )ne(uspesne) komunikacije. Prilepljene su nam glasnice kao jebeni astroloski cvorovi, one pulsiraju, brekcu, stekcu..ah, dragi, to je ono sto te odvaja od homo animalusa..raskid sms-om je za zivotinje koje su pizde u dusi! :cookie:

Dusa nema pol, maco... :beba:

ne slazemo se nesto ovih dana, doktore...

:temperatura:
Korisnikov avatar
By m..
Samnom raskinulo preko myspacea. Ne ljutim se uopche, u situaciji gde je jedna od nas trebalo da potegne sat ipo autobusom samo da raskine to deluje kao sasvim zdravorazumsko resenje.
Korisnikov avatar
By hush
ah da ozy sve zavisi..
meni je tad tako odgovaralo..
a da mi se sad tako nesto desi, nece moci tako lako da se izvuce preko telefona-joooooooooook!!!!
Korisnikov avatar
By hush
hehe TAKO repeat
By pipinveliki
Originally posted by SashaVsSasha
Mozda gresim, ali katkad raskid SMS-om moze da proistekne iz najdubljeg oblika gadjenja. :kisa:
upravo, kad te ne zanimaju posledice :pegla:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jesam jednom, relativno skoro, pre par mes. Ona nije bila u Bg, ja nisam mogla da chekam jos 10 dana da bih joj rekla neke stvari i eto dodje i do raskida sms-om..
By ...Sitnicava...
Originally posted by _Crazy_Fox_

Mnogi to rade,iako je to po meni previse jadno...
Ne mislim da je jadno, ako su razlozi znani, na mestu je sasvim...
I tako sam ga ja malopre primila... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Darling
Nikada nisam raskinula sa nekim preko poruke, bilo bi mi ispod casti. Koliko god da mi se neko smucio, pozvala bih telefonom, ako nismo u mogucnosti da se vidimo i zavrsimo pricu, sms mi je bas trash fora.
Nije mi se desilo ni da mene neko tako ostavi... Da jeste, bila bih uvredjena sto me taj neko ostavlja na takav nacin, to je tako nisko i takva osoba mi ne treba u zivotu.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Darling
Nikada nisam raskinula sa nekim preko poruke, bilo bi mi ispod casti. Koliko god da mi se neko smucio, pozvala bih telefonom, ako nismo u mogucnosti da se vidimo i zavrsimo pricu, sms mi je bas trash fora.
Nije mi se desilo ni da mene neko tako ostavi... Da jeste, bila bih uvredjena sto me taj neko ostavlja na takav nacin, to je tako nisko i takva osoba mi ne treba u zivotu.
Ako je veza klimava i otprilike je pitanje momenta kada će da pukne, a razlozi su dobro poznati, zašto imaš takav stav?
Korisnikov avatar
By Darling
Nije bitno da li je klimava veza i da li je pitanje momenta kada ce puci, jednostavno takav cin nije na mestu. Valjda, ako si sa nekim bio u vezi delio si sa njim i lepo i ruzno, postovali i voleli jedno drugo iz ovih ili onih razloga, raskidanjem preko poruke automatski pokazujes nepostovanje prema toj osobi i onome sto ste imali.
Opet kazem, moram da se ogradim, meni se to nije desilo, ali takvo je moje misljenje...
By Hans
Originally posted by maribia
Savrsheno! :drama:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
raskid preko smsa??Blago onim koji tako raskidaju..a jos lepse onima koji takav raskid pretrpe...:psiholog:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Hans_87
Originally posted by maribia
Savrsheno! :drama:
Ne mora da bude tačno uopšte !

Moze da se desi da je toj osobi koja raskida pretesko da to uradi preko tel. ili uzivo, jer nece moci, a zna da mora da raskine iz nekog razloga...
Korisnikov avatar
By Hys.
Svako ko je sa mnom ikada delio bilo kakve telesne tecnosti zasluzuje barem da mi cuje glas u tom momentu. Ma gde bio.

NiJesam bezmudicka.
Korisnikov avatar
By Delete
Neki nisu dostojni toga da mi cuju glas pri raskidu. Iako mislim da je krajnje nekorektno i neozbiljno raskinuti na bilo koji nacin osim verbalno, face to face, 1 on 1. Mada, kao sto vec napisah, neki ne zasluzuju ni toliko.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nije mi se jos niko nikad toliko ogadio, kao sto se izgleda tebi desilo.

I had luck so far, hm...:nerd:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ne, ne raskidam ozbiljne veze preko sms-a.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by LordOfSex
Ne, ne raskidam ozbiljne veze preko sms-a.
:maljkovic:

edit: kad budes voljan da raskinemo, ucini to na bilo koji nacin razlicit od u2u-a :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!