Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
inspirisana filmom vicky barcelona odlucih da vas priupitam, dragi forumasi, :trep: , kakvi su vasi stavovi po pitanju ljubavi u troje. da ne bude zabune, odmah da razjasnim da tema nije o seksu u troje, vec o ljubavi troje ljudi i njihovom suzivotu.

Slika

i sama imam izgradjen stav po tom pitanju, ali me sada interesuju vasi odgovori

da li mislite da je moguce tako nesto?
da li bi se upustili u tako nesto ako bi vam se desilo da vam se dopadnu dve osobe istovremeno?
i sl...

i jos jednom da napomenem da tema nije seks u troje :predsednik:
napomena: nije test za trudnocu!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Myto
Mislis na suzivot, ja moj decko i moj drugi decko, a svi pod jednim krovom?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne bih mogla nikako, suvise sam posesivna za tako nesto, a i ne bih mogla dvema osobama da se dam jednako i u potpunosti, uvek bi jedna bila uskracena za nesto...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Myto
Mislis na suzivot, ja moj decko i moj drugi decko, a svi pod jednim krovom?
pa kako god tebi odgovara
hocu reci, u mom pitanju ne bih specifirala sastav te trojke, vi je u svojoj glavi sastavite ;)
Korisnikov avatar
By starsailor
Ja jesam posesivna al' nikada ne reci nikad.
I moguce je kako nije. Majakovski i par Brik. On je covek kome se ja divim.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by starsailor
Ja jesam posesivna al' nikada ne reci nikad.
I moguce je kako nije. Majakovski i par Brik. On je covek kome se ja divim.
oblak u pantalonama? ^^ ne znam za njegov slucaj. o majko sailorka, uputi nas ^^
Korisnikov avatar
By starsailor
da, da Oblak. A sta da ti kazem, idi na moj MS imas jedan mali deo pisama koje je Majakovski slao Katji. :D
Imao je on druge zene, ali je ona njegova najveca ljubav. I u jednom periodu jesu svi troje ziveli pod istim krovom. Mozda nije bas isti slucaj kao ovaj film al ipak... :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa def. nikad ne reci nikad, ali zaista ne vidim svrhu sem ako neko nema toliko fucken srece da u isto vreme upozna dve 'soul mates' koje su i medjusobno isto to... a koje su shanse za to?

sve ostalo bi bila neka vrsta kohabitacije - a tome vec ne vidim svrhu

et smol kok :snob:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by emo_haos_

da li mislite da je moguce tako nesto?
da li bi se upustili u tako nesto ako bi vam se desilo da vam se dopadnu dve osobe istovremeno?
Sve je moguce. Zasto ne bi bilo?
Znam da se nikad ne bih nasao u takvoj situaciji posto nisam tip osobe koji bi mogao da funkcionise u takvoj vezi. To je ipak hardcore za moj ukus.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Sve je diskutabilno.... Nas društvo obrazuje u duhu monogamije, pa nam je malo teže da prihvatimo bilo šta drugo... U nekim je društvima je poligamija sasvim normalna... Na neki način, otvorene veze su jedan od vidova poligamije, pa ako ih praktikujete ili odobravate mogli bi ste preći i na ovaj nivo... Ja lično nemam sa time problem... Usudio bih se da probam, to definitivno....
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Teshko, kao neko kome je potrebno da mi partner podari punu paznju (ne samo shto mi se deshava da chesto padam i shto mi curi nos) teshko da bih mogao da podnesem chinjenicu da moram da delim tu paznju.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih rado zeleo neku takvu frikombinaciju.

Gledah film, nije los... Penelopa :love:

Da, mislim da je moguce, ali treba mnogo vise poklapanja i uskladjivanja nego u monogamnoj vezi (pretpostavljam)...
By Kragi
Originally posted by Zwezdica
Ne bih mogla nikako, suvise sam posesivna za tako nesto, a i ne bih mogla dvema osobama da se dam jednako i u potpunosti, uvek bi jedna bila uskracena za nesto...

:up:

... i ne samo to. Mislim da u životu ne možete voleti vise osoba istovremeno, jedno je da vam se neko dopadne a nesto sasvim drugo život sa nekim (za mene je to posledica nečega viseg od običnog dopadanja - ili bi u mom slučaju bila). Inače sam monogaman, pa bih po pitanju ovoga bio poprilično isključiv, premda nemam nista protiv ... ko voli nek izvoli :)
By alexandermagic
Ne bih, hvala. :pinknaocari:

Navikao sam da imam nepodjeljenu pažnju partnera i da se sve oko mene vrti. To je ono što meni odgovara.
Ne sumnjam da je ta opcija moguća kod drugih, ali kod mene ne.
Korisnikov avatar
By m..
Nemam pojma, i ne verujem da bih ikada mogla da naletim na dve sobe kojima to odgovara a koje meni odgovaraju u isto vreme. Mada nikada ne bih potpuno odbacila tu opciju. Zapravo to mi deluje vise moguce i lakse nego opcija da imam dvoje ljudi na dve razlicite strane.
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, pa to mi je zivotna ambicija :smeh:

Samo bi morala da bude kuca u pitanju, da ima ko gde da se povuce.

Znam i kako bi raspored izgledao, ma sve!

Mogla bih ja i u cetvoro, petoro, samo zivotni prostor mora u skaldu sa tim da se povecava :D

Mislim, treba tu i klinci da stanu!

:zen:
Korisnikov avatar
By Hys.
Cuti.
Privikavam se na ideju :kesa: .
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da. Ona, ja, i Rumunka koja ce mi peglati kosulje. Ja to tako zamisljam. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Oh da.... razmisljam o tome, pogotovo u poslednje vreme...
Deluje mi interesantno, ali s obzirom da sam gledala taj film, tip nije gay... a u mom film-u, je gay...
Probala bih, zivot u troje, ali ne znam zaista kako bi to izgledalo... nemam nikakvu predrasudu... neka svako zivi kako zeli, i kako mu odgovara... iako je moguce da ce se neko osecati suvisno, posle nekog vremena...
Btw mislim da je moguce voleti dve osobe u isto vreme...
Korisnikov avatar
By Daliborka
More, kako je krenulo, svi cemo biti prinudjeni da se stisnemo i lisimo viska stambenog prostora. I troje stanara u jednom stanu ce se uskoro smatrati luksuziranjem podobnom oporezivanju, pazite sta vam kazem. Pa ce nas biti ne troje, nego 13 u jednoj stambenoj jedinici.
Evo, sad sam slusala ministarku Dijanu Dragutinovic na vestima. Kaze da je, zbog svetske krize, doslo do rebalansa budzeta ( cime je recesija i kod nas zvanicno pocela ) , a jedna od mera je nov nacin oporezivanja stambenih objekata.
Nece osnovica vise biti pretpostavljena vrednost, vec trzisna vrednost nekretnina, pa ce i porezi biti znatno veci.
Zato bolje na vreme da pocnemo da se povezujemo i pravimo kalkulacije kako da izbegnemo ovu meru Dijane Dragutinovic.
Da se stisnemo malo i preraspodelimo, a visak stambenog prostora da prodamo, lovu da podelimo i tako zajebemo i Dijanu Dragutinovic i svetsku finansijsku krizu.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Hys.
...

Mogla bi ja i u cetvoro, petoro, samo zivotni prostor mora u skaldu sa tim da se povecava :D

Mislim, treba tu i klinci da stanu!

:zen:
:klap:

Hipi komuna :grouphug:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam minulu zimu prezimela u jednom stanu, sa ekonomsko-kriznom cimerkom, zbog ustede gasa, struje i ostalih energenata.
Sad kad je doslo prolece i kad svedem racun, mogu vam reci da sam dosta ustedela, a i moja cimerka.
Za sledecu zimu planiramo da nadjemo jos jednu ekonomsko-kriznu cimerku , pa cemo sve tri ziveti u jednom stanu i deliti troskove. Bog da nas vidi.
:)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by just_me
Sve je diskutabilno.... Nas društvo obrazuje u duhu monogamije, pa nam je malo teže da prihvatimo bilo šta drugo... U nekim je društvima je poligamija sasvim normalna...
:up:

Na neki način, otvorene veze su jedan od vidova poligamije, pa ako ih praktikujete ili odobravate mogli bi ste preći i na ovaj nivo...
...

Da, mislim da je to uglavnom do onog naucenog... A opet mislim da niko od nas nije van tog naucenog, malo se iscupamo ali pitanje je koliko. Tako da ipak mislim da nije isto otvorena veza ili slobodna ili poliamorija ili vec sta, osoba moze biti otvorena u jednom pravcu a zatvorena u drugom i tako nece veza jednog tipa kliziti u vezu nekog drugog..

Kad je rec o vezi utroje privlacno mi deluje veza ja i dva muskarca (ovo nije gramaticki ispravno ali vidim da sam sebe stavila na prvo mesto iz nekog razloga :lol: pa neka ostane...) , u teoriji to moze da se ostvari ali u praksi - male su sanse. Veza tri zene isto je ok, onako teorijski bar... A veza jednog muskarca i dve zene mi se ne dopada i ne verujem da bih se ikad nasla u takvoj vezi utroje. Razlog je sto me suvise podseca na dominaciju muskaraca, recimo dok bi ove prve dve veze bile pod kritikom drustva, kao i veza npr tri muskarca, ova bi bila podrzavana i od najokorelijih strejtera... kad bi znali da im je drugar u takvoj vezi on bi bio baja, super... A i nekako me i najvise asocira opet na klasicnu podelu uloga tako da mi je nekako najmanje simpaticno...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by the1whowished
Da. Ona, ja, i Rumunka koja ce mi peglati kosulje. Ja to tako zamisljam. :D
:lol:

Meni je to kul, ali u nekom periodu u narednih par godina (do 30e), u smislu da to predstavlja smao zajebanciju i da bi bilo interesantno probati.
Korisnikov avatar
By Berserker
Meni je to zanimljivo. Jedina stvar koja je zabrinjavajuća po meni jeste odnos muž1 - muž2.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
rezonantni odziv ljubavi pri deljenju na troje

fckn singularitet
Korisnikov avatar
By emo_haos_
da. imam. :)
htedoh da ljudi iskazu svoje misljenje na temu, a ne na moj licni stav, pa iz tog razloga sam ga izostavila.

meni licno takav scenario odgovara. sposobna sam da volim istovremeno dve osobe [za vise ne znam, nije mi se jos uvek desilo]. vidim prednosti takvog odnosa. bas suprotno pretpostavljenom misljenju da je uvek neko zapostavljen mislim da bas taj 'extra' neko ne dozvoljava da se zapostavi bilo ko [nesto u prvi mah nalik savesti, no nije analogno].
nije rec u pukom deljenju zivotnog prostora. mada je prostor od znacaja za 'normalno' funkcionisanje. i to je takodje jedna od prednosti - kada osetis da ti zatreba prostora za sebe.
nazalost, statisticki gledano ovaj scenario je tesko ostvariv. bas kako je neko vec napomenuo, tesko je da se nadju dve 'srodne duse', a tek jos plus jedna. no, ja mislim da se takav odnos gradi postepeno, u par diskretnih inkrementalnih koraka. u matematickom smilu => 1+1=2 => 2+1=3

naravno, ima tu jos mana i prednosti... (da ne pomisli neko da smatram da je sve receno)
Korisnikov avatar
By Delete
U jednom postu "[]" zagrade, termini "statisticki" i "analogno" + jednacina...pa to samo ti mozes :lol: Da nisam str8, pitala bih te da mi budes devojka.
I stvarno se izvinjavam na offtopicu :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!