Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sta ste po nacionalnosti ?

1. Srbin
109
64%
2. Hrvat
7
4%
3. Bosnjak
2
1%
4. Vojvodjanin
14
8%
5. Madjar
5
3%
6. Slovenac
3
2%
7. Sumadinac
1
1%
8. Jugosloven
26
15%
9. Rumun
1
1%
10. Rom
3
2%
By Kragi
hahahhahahahhahahahahhahahahha :up: mada me je nekoliko njih pitalo jesam li Jevrej ... ali stvarno!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
Odabir po tome kako su nas nauchili...nema svrhu! Drugarica koja je rodjena u Mostaru i dana jedinog nije zhivela u Hrvatskoj, TVRDI da je hrvatica!
Njeno je pravo da se izjasni kako joj volja.
A i u Mostaru i oko MO je previse krvi proliveno za "prava" ubedjenja, da bi se neko kao ti podsmevao necijem nacionalnom opredeljenju i izjasnjavanju.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Mislim da se Val nije bash podsmevala nacionalnom opredeljenju i izjashnjavanju te drugarice Hrvatice, vec joj je predpostavljam, sa aspekta npr. nemachke forme drzavno-gradjanske nacionalnosti, malko chudno da se u drzavi BiH ljudi opredeljuju i izjashnjavaju po nacionalnostima susednih drzava.
Ja npr. se tome ne chudim jer poznajem istorijske stvari u vezi demografskih oblikovanja nacija u BiH, ali nekome ko zivi u drugim drzavama npr. EU-a gde se ponajvishe kultivishe to drzavno-gradjansko nacionalizovanje, situacija glede BiH moze biti, bar za savremene evropske prilike, unekoliko zachudjujuca.......
konachno, smatram da je daleko veci problem po BiH bio i ostao iskljuchivo jednonacionalno prisvajanje chitavih gradova, teritorija itd.... nego jednonacionalno opredeljivanje i/ili izjashnjavanje ljudi. ovo drugo bi trebalo biti bogatstvo razlichitosti, no ono prvo jeste problem.

toliko o ovom off-u.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Val

Mozhda bi anketa i bila validna da je postavljeno pitanje...gde smo rodjeni!? :nerd:

Odabir po tome kako su nas nauchili...nema svrhu! Drugarica koja je rodjena u Mostaru i dana jedinog nije zhivela u Hrvatskoj, TVRDI da je hrvatica! Samo zato shto je katolichke "vere"...misliiiiiiiiiim :wtf:

Da, ali mesto rodjenja ti ne odredjuje nacionalnost (recimo, ima ljudi koji su rodjeni u Nemackoj, pa bi te rastrgli da ih svrstas u Nemce, jer se oni 'osecaju' kao Srbi, i tako se nacionalno definisu). Po definiciji koju sam gore postavila svako ima pravo da se samodeklarise kao pripadnik odredjene nacije, tako da nema nista cudno u tome sto neki iz Bosne zele da budu Srbi ili Hrvati, bez obzira na to sto ni Srbiji ni Hrvatskoj nisu ni primirisali.

Ja se danas osecam kao Cehinja.
Korisnikov avatar
By Darling
Pretvori se ova tema u sprdnju... za drugo i nije! :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Evropljanka, Jugoslovenka, inace bih morala da se izrazavam u procentima i promilima, posto sam izmesanija od menija u kineskom restoranu (na relaciji od Ceske i Madjarske do Turske u poslednjih 5-6 vekova), ali uglavnom mesavinu cine Srbi, Bodnjaci&Hercegovci i Hrvati (onda slede Cesi, Madjari, Jevreji i sad vec potpuno reciklirani Tuci i Grci - babina cukun askurbaba -14.v) a plus imam pasos zemlje koja nije nigde blizu Balkana. Jebes ga, niceg nemam iznad 45%.
Korisnikov avatar
By Azdaja
trenutno na sebi imam crno-zuto-crvenu majicu...mislim da bi mogla biti shvabica...bar jedno sat vremena :blenta:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by m..
a plus imam pasos zemlje koja nije nigde blizu Balkana. Jebes ga,
Jebeš pasoš, ja bi nekad volio da ne živim nigjde blizu Balkana.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali to nije izjašnjavanje koje se traži po pitanju ove teme, Pending.
:spank:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by erkondisn
'rvat, ali osjecam se slovencem :lol:
Sto, si prdnuo? :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by the1whowished
Ja sam oduvek znala da sam gej.
I oduvek sam znala da sam Makedonka. :) :) :)
tek sada vidim ovo. neverovatna si :) :cvece:
By Çâðê_DUP
stanovnik sveta:putnik:
Korisnikov avatar
By Ruža Lang
Pitanje nije odakle si , već šta si po nacinalnosti.
Ja sam iz Kanjiže, a opet sam Srpkinja, kao da su me iz srca Šumadije uzbrali, kao ružu iz buketa.
:ruza:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Ruža Lang
Pitanje nije odakle si , već šta si po nacinalnosti.
Ja sam iz Kanjiže, a opet sam Srpkinja, kao da su me iz srca Šumadije uzbrali, kao ružu iz buketa.
:ruza:
dobro deni, pusti coveka na miru
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by hlaefdige
brdjanka
:up:
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Jos nisam cula da je neko po nacionalnosti Vojvodjanin, Sumadinac :wtf:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Jovanaaa
Jos nisam cula da je neko po nacionalnosti Vojvodjanin, Sumadinac :wtf:
sta se iscudjavas kad ti u statusu pise da je sve dozvoljeno :sudija:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!