Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MyselfPa postoje neke inicijative da se nastavnici proglase za službena lica (i da im se da beneficirani radni staž - ha, ha, to kad na vrbi rodi grožđe) pošto se nalaze direktno na udaru pobesnele dece kojoj se ne može ništa jer su zaštićena dečjim pravima kao beli medvedi, ali mislim da se cela priča više odnosi na njihove pobesnele roditelje nego na decu; doduše beneficirani staž se tu upliće jer svi nastavnici preko 50 godina sa kojima sam razgovarao broje dane do penzije kako ne bi morali više da trpe dernjavu i majmunoliko skakanje razuzdanih malih divljaka (samo naravno sve su to rekli PC jezikom jer nikad ne znaš ko sluša, to ja samo vama prevodim šta to znači). Ali ne verujem da će išta biti učinjeno oko toga.
Nisam cula da lekari, ucitelji i vozaci ucestvuju u hapsenju kriminalaca i suzbijanju kriminala. Jedni lece, drugi poducavaju, a treci voze, mada je u Srbiji sve moguce.![]()
Originally posted by jukieOriginally posted by MyselfPa postoje neke inicijative da se nastavnici proglase za službena lica (i da im se da beneficirani radni staž - ha, ha, to kad na vrbi rodi grožđe) pošto se nalaze direktno na udaru pobesnele dece kojoj se ne može ništa jer su zaštićena dečjim pravima kao beli medvedi, ali mislim da se cela priča više odnosi na njihove pobesnele roditelje nego na decu; doduše beneficirani staž se tu upliće jer svi nastavnici preko 50 godina sa kojima sam razgovarao broje dane do penzije kako ne bi morali više da trpe dernjavu i majmunoliko skakanje razuzdanih malih divljaka (samo naravno sve su to rekli PC jezikom jer nikad ne znaš ko sluša, to ja samo vama prevodim šta to znači). Ali ne verujem da će išta biti učinjeno oko toga.
Nisam cula da lekari, ucitelji i vozaci ucestvuju u hapsenju kriminalaca i suzbijanju kriminala. Jedni lece, drugi poducavaju, a treci voze, mada je u Srbiji sve moguce.![]()
A do zgrada za zatvore može teoretski lako da se dođe tako što se bezobrazna deca izbace iz škole (p.s. ovo ne može zbog f-king dečjih prava) i od ove preostale dece napravi manji broj odeljenja, pa se na taj način isprazne neke školske zgrade.
Eto ja dajem rešenja a država neka ih sprovede u delo
Originally posted by *STATUS*Dakle, Statuse, prosvetni radnici su ti koji koliko-toliko vode računa da pobesneli maloletnici ne divljaju po ulicama u sred bela dana, pošto ih na neki način drže unutar školske zgrade. Da nije tako, po danu bi na ulicama bilo isto toliko opasno kao i noću kad škole ne rade (ovaj deo "odeš uveče na posao" - ko pravi nered noću nego ta deca koja su puštena iz škole).
ne znam zasto mesas prosvetne radnike, vozace gradskih autobusa, lekare...
to su ljudi koji rade svoj posao i ne raspolazu ovlašćenjima...
Lekar leci ljude, vozac vozi putnike, a profesor uci decu...
sansa da se njihova glava, u poslovima kojima se bave, nadje u torbi je ravna nuli....
ali zivot policajca je zivot koji stalno visi o koncu....
odes uvece na posao i ne znas da li ces se ujutru ziv vratiti...
dok ti isti profesori, lekari, vozaci autobusa lade muda kod kuce...
policajci cuvaju mir u gradu.... i na svako narusavanje tog mira i spokojstva ostalih gradjana se reaguje...
Originally posted by *STATUS*prijatelju, samo si zaboravio da napises sta je po zanimanju bio Dobrosav Gavric u momentu izvrsenja krivicnog dela - bio je aktivni policajac SUPa Loznica, jel tako?
Mada, u slucaju ubistva Arkana i njegovih prijatelja u Interkontitentalu 200 godine, Dobrosav Gavric koji je osudjen, mislim na 20 godina je pusten da se brani sa slobode.... Kada je doneta presuda, cekako se da postane pravosnazna i da on dodje da je izdrzava... i pogodite sta je bilo.... pobegao je i nikada ni dan nije proveo u zatvoru.... a zrtava nema....
Originally posted by jukie
prosvetni radnici su ti koji koliko-toliko vode računa da pobesneli maloletnici ne divljaju po ulicama u sred bela dana, pošto ih na neki način drže unutar školske zgrade.
Originally posted by *STATUS*Dragi Statuse, ako nisi znao, nastavnici su dužni da SAMI dežuraju na hodniku bar nekoliko odmora za redom (po rasporedu okačenom u zbornici; jednom sam imao dežurstvo ceo dan sredom a drugi put ceo dan ponedeljkom; i za to vreme ne vidiš odraslu osobu sem u daljini), tako da dolaze u direktan dodir sa pomahnitalim mladim divljacima koji razulareno vrište i skaču kao as many chimpanzees, i odgovoran si ako krenu da tuku neko drugo dete, a ne smeš fizički da ih razdvajaš da slučajno ne povrediš malog nasilnika jer on ima svoja dečja prava; a školski policajci koje sam ja video ili sede na prijavnici, ili se dele na nekoliko škola, ili imaju radno vreme (?!) pa može da se desi da su otišli kući; tako da ako dete skoči na tebe da te pesniči ili udara bezbol palicom, neće ti se niko naći pri ruci da te brani; naravno da ne možeš da šalješ drugo dete po nekoga, jer se a) i ono plaši da ga ne prebiju, b) ako se ne plaši, ipak će da ga prebiju, c) ta druga deca što gledaju su njegovi drugari i raduju se što te bije. Seti se šta se desilo sa onom učiteljicom koju je iz štosa prebio sedmak koji je nije ni poznavao, pa se on sasvim normalno vratio u školu posle malog druženja sa psihologom pre nego što se ona vratila iz bolnice.
jukie, ne bih se slozio da su nastavnici ti koji kao sto ti napisa "drze decu u skolskom dvoristu" ...
zaboravio si da od pre par godina postoji "skolski policajac" u svim vecim skolama.... i da nastavnici mahom ni ne znaju sta se desava vam skolske ucionice....
Originally posted by *STATUS*
Originally posted by starkyKomentar ti je vise nego JADAN i bedan....
mozda je prosao na crveno?!
Ako umes da citas, procitaj ceo tekst i shvatices da su to okoreli pljackasi i lopuze koje su otimale gde i od koga su stigle....ako aludiras na crveno svetlo a u vezi sa licem koje je ubio policajac, to nema nikakve veze sa ovim.... tj ocigledno se ili sprdas ili ne spadas u grupu nerazumnih ljudi....
Originally posted by iWannaA mene, s obzirom na motiv za otvaranje teme, to sve podseća na scenu iz "Jaws" kada Quint i Hooper gledaju ko ima veći i gadniji ožiljak.
btw naslov teme je smesan. ne mogu a da ne zamislim postavljaca teme koji kuka. ali kao one narikace![]()
Originally posted by Dzelajza Rouzhttp://letsnottalkaboutmovies.blogspot. ... -jaws.html
A mene, s obzirom na motiv za otvaranje teme, to sve podseća na scenu iz "Jaws" kada Quint i Hooper gledaju ko ima veći i gadniji ožiljak.
Originally posted by DeleteStati, evo ti odgovora. Pljackase bi trebalo da osudimo na 6 meseci zatvora i da ih pustimo da ponovo pljackaju. Zadovoljan?
. U tom slucaju bi "odlezao" 6 meseci do godinu dana i uskoro bismo ga opet vidjali kako divlja na tribinama.

Originally posted by PopeyeSta ti tu nije jasno?
da prevedem na latinicu: ljudi koji su se pobunili protiv milosevica su, dakle, rusili ustavni poredak.
Originally posted by PopeyeКосово је саставни део Србије и то је ТАЧНО !
moram priznati da nisam upoznat s ustavom srbije (znam samo da u novom pise da je kosovo dio srbije), ali u ustavima drzava koje imaju demokratski sustav vlasti se gradjanima garantira i sloboda okupljanja i priznaju se rezultati izbora.
hajde, objasni mi pls.![]()
Originally posted by *STATUS*pa, SPS se je valjda promenio korenito (znash ono, Kurchubic kaze-drugovi i drugarice mi trebamo K O R E N I T E promene) nabolje
Уосталом, толико ми је мука од тог срања званог "5 октобар" кад је и дан данас Социјалистичка Партија Србије убедљиво НАЈЈАЧА странка у Србији... колико год тврдили да је то ДСС, Напредна странка, овај онај...
Докле год Славица Ђукић Дејановић председава Скупштином и док се некадашња "десна рука Слободана Милошевића" пита и води Министарство полиције, дотле ће ово бити квази држава на челу са СПС-ом против којег сте се толико борили....
:сероње:
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!