Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by J...zanimljivo, meni je bas bas ali BAS privlacniji mnogo vise u tom nekom zenstvenom izdanju... kao na klipu
Ovaj lik sto ga je Lepa Krepa predlozila mi je zanimljiv ali onda pocnem da razmisljam sta bih ja to sada s njim mogla konkretno da radim u nekom seksualnom smislu, sta mi prvo pada na pamet i onda - nista.![]()
Pa dobro, mozda bih mogla da se poljubim s njim ako bi se ponasao dovoljno zenstveno.![]()
U principu, ne privlace me muskarci.![]()
Originally posted by J...Recimo idete u prodavnicu a on nosi sve stvari nakon toga...
Ovaj lik sto ga je Lepa Krepa predlozila mi je zanimljiv ali onda pocnem da razmisljam sta bih ja to sada s njim mogla konkretno da radim u nekom seksualnom smislu, sta mi prvo pada na pamet i onda - nista.![]()
Originally posted by horus.PRODATOOriginally posted by Blond Brat3m i 250kg?
Meni 2m, 150 kila mishica i konjasta faca ne cine musko![]()
Biti "musko" je nesto mnogo vise,po meni.![]()
![]()
Originally posted by Blond Bratmorao sam da umanjim stvarno stanje kako se ne bi sokirali u estrogenu...Originally posted by horus.PRODATOOriginally posted by Blond Brat3m i 250kg?
Biti "musko" je nesto mnogo vise,po meni.![]()
![]()
![]()
Posto pretpostavljam da je to tvoj opis![]()
Originally posted by AzdajaNe,gledala sam snimak kako mu prostitutka pushi:lol:Originally posted by Blond Brat
Muskarc je onaj koji ume da zaplace, otvori vrata zeni etc. A Hugh mi je bas takav:love:
@Darling
a ti si videla kako Hugh place?![]()
Originally posted by Blond Bratpa to da bucice ne bi pocrkale od ljubomore...
Zahvaljujem u ime svih zena estrogena za humanost koju si iskazao:lol:
I ne pisi vise ovde![]()
Ovo je zenski kutak:P
![]()
@horus
Originally posted by iWannamislim da bih i ja nekako uspela da smislim šta bih mu radila.
zanimljivo, meni je bas bas ali BAS privlacniji mnogo vise u tom nekom zenstvenom izdanju... kao na klipuali ja bas znam sta bih radio sa njim
![]()
prelep je...
Originally posted by Blond BratA, Mel Gibson, nekim cudom, odgovara tom opisu?
Biti "musko" je nesto mnogo vise,po meni.
@Darling
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!