Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ulix
Zivot je naravno suvise kratak, ali sve i da traje sto godina, ne mozes naci nesto sto ne postoji. Ne verujem da "pravi" postoji, tj. ne verujem da postoji neko ko bi bio bas potpuno savrsen za mene. Na stranu sto ja zaista nemam predstavu kako bi neko takav trebao da izgleda i kakva bi osoba trebao da bude, jednostavno je statisticki nemoguce pronaci osobu koja ti odgovara bas u svakom aspektu. Dakle niko nije bas skroz savrsen.

Drugo je pitanje da li je moguce pronaci "ljubav svog zivota", tj. nekog sa kim mozes ziveti happily every after. U to verujem. (Volim da verujem da sam to vec nasao.) Ali ostvarenje te ljubavi ne zavisi samo od duzine zivota, vec i od toga koliko si spreman da radis na vezi sa tim nekim, koliko si spreman da pravis kompromise i da se menjas, ali istovremeno i koliko si spreman da pomognes tvom partneru da se promeni. Jer dzaba ti Mr. Right, ako si egocentricno deriste koje ume da bude u vezi jedino sa samim sobom, a ni to potpuno funkcionalno.

Dakle, uopste nije poenta u tome da li ima vremena da se pronadje onaj pravi, vec da li imas to sto treba da ga zadrzis.
By J...
Originally posted by KgCS3
Pa zato sto ne verujem da u zivotu mozes naci nekoga ko je pandam tebi stoprocentno ...
Cak i ako je sustina u spontanoj zelji da budes uvek tu za nekoga ona je opet produkt necega i ne verujem da je sama po sebi tako spontana tj produkt nekih osecanja ....
A sta je onda produkt osecanja koja imas prema nekoj osobi ako nije to? Govorim o ljubavi koja u sebi sadrzi i prijateljstvo. Naravno da ces za prijatelja uvek da budes tu kao i on za tebe.

Originally posted by KgCS3
Sto se zrtvovanja tice, banalizujem, ali ces nekada kod njega ili nje u stanu da slusas JK koja ne prija tvom uhu i koja te strasno nervira zato sto je on ili ona slusa .... i obrnuto ... i to je zrtva ili bar za mene (premda ne velika ali sam samo naveo kao primer)
Naravno ovo su moji stavovi :)
Za kompromis se slazem ali mi je ta rec zrtva suvise jaka i kao da sluzi za plasenje onih koji jos nisu imali ozbiljnu vezu da je to nesto mnogo ozbiljno i tesko i zahteva tamo neke "zrtve". A ustvari se te "zrtve" uopste ni ne osete ako je to sto dobijes tom vezom kvalitetno.
Korisnikov avatar
By Dzi
jako lepo recno g-din Mak!
u potpunosti delim misljenje. :up:
By iWanna
Naravno. A to sto ce taj pravi da te iskulira ili da bude strejt je vec druga prica
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by IceBerg
KAD TRAZISH JE DUG... KAD NADJESH POSTANE KRATAK
Exactly.
kao sto su nekad ljudi vjerovali da je zemlja ravna ploca, danas jos uvijek traje to rasireno praznovjerje da postoji onaj pravi odnosno ona prava. there is no such thing.

s druge strane, nema sumnje da postoji mnogo krivih. ^^

ps
evo malo romantike :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1442070#p1442070]Ulix napisao:[/url]Zivot je naravno suvise kratak, ali sve i da traje sto godina, ne mozes naci nesto sto ne postoji. Ne verujem da "pravi" postoji, tj. ne verujem da postoji neko ko bi bio bas potpuno savrsen za mene. Na stranu sto ja zaista nemam predstavu kako bi neko takav trebao da izgleda i kakva bi osoba trebao da bude, jednostavno je statisticki nemoguce pronaci osobu koja ti odgovara bas u svakom aspektu. Dakle niko nije bas skroz savrsen.

Drugo je pitanje da li je moguce pronaci "ljubav svog zivota", tj. nekog sa kim mozes ziveti happily every after. U to verujem. (Volim da verujem da sam to vec nasao.) Ali ostvarenje te ljubavi ne zavisi samo od duzine zivota, vec i od toga koliko si spreman da radis na vezi sa tim nekim, koliko si spreman da pravis kompromise i da se menjas, ali istovremeno i koliko si spreman da pomognes tvom partneru da se promeni. Jer dzaba ti Mr. Right, ako si egocentricno deriste koje ume da bude u vezi jedino sa samim sobom, a ni to potpuno funkcionalno.

Dakle, uopste nije poenta u tome da li ima vremena da se pronadje onaj pravi, vec da li imas to sto treba da ga zadrzis.
:up: :up: :up: :up: :up:

Tako lepo, sadržajno i jezgrovito napisano da sam ja ostala bez teksta. :d
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja sve nalećem na neke krive. Nikako da naletim na nekog baš, baš prȁvog.
By str00ja
Ne opterećujem se time i nisam u stanju da selektivno i aktivno tražim tog pravog. Mislim da život jeste dovoljno dug za to.
Ne mislim da postoji jedan i samo jedan pravi koji se nađe ili ne nađe. Sumnjam da iko ima tapiju da po svojoj prirodi bude apsolutno pravi za nas. Pravog čini prilika, mesto i vreme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!