Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Da li vam se desilo nekad da upoznate svog prijatelja sa nekim i onda taj vaš prijatelj počne intenzivno da se druži sa njim? Kliknu se ili šta već ... i pritom obojica smanje intenzitet druženja sa vama u korist njihovog novog prijatelja...

Meni se to desilo par puta, nemam ništa protiv, ali mi je malo čudan osećaj kada vidim dva čoveka za koja nisam mogao u glavi da nađem zajednički opisni pridev kako se druže :) Da se razumemo, ne mislim na muvačinu, već na druženje :D

Da li vam se desilo?

Kako reagujete?

P.S. Na temu me podstakla sestra koja je došla uplakana pre par minuta jer joj je neka "krava" preotela drugaricu .... još uvek ne znam detalje, upravo plače dečku preko telefona u klonji :)
Korisnikov avatar
By Val
Desilo proshle godine, ali...za razliku od tebe, sa jednom se i dalje druzhim. :hamlet:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da. Bilo mi je neshvatljivo, bila sam povredjena, ali sada barem znam koga i kako mogu zvati. :astral2:
Korisnikov avatar
By Tomek
Ja sam "ukrao" druga drugu ili sam ja bio "ukraden"... Zavisi kako se gleda...

Mada, "kradja" je mozda preteska rec, to je vise bio sticaj okolnosti...

Drug iz razreda me je upoznao s njegovim drugom s treninga s kojim sam se ja od tada druzio povremeno. Kasnije smo ja i taj s treninga dosli na studije u Beograd, a ovaj u NS... Posto smo ziveli relativno blizu, mnogo cesce smo se vidjali medjusobno nego s onim iz NS...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Desilo mi se nedavno, da budem smisljeno izbacena iz zivota svoje drugarice posredstvom manipulativnog mitomana (pozivanje na temu koju je postavila the1 izmedju ostalog). Na kraju se sve zavrsilo mojim povlacenjem, a pucanjem njihovog prijateljstva nedugo zatim. To je jedna latinoamericka serija, ali necemo zalaziti u detalje. Da, desilo mi se.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jovanabeograd
To je jedna latinoamericka serija, ali necemo zalaziti u detalje.
Pretpostavljam da je jos ziva. :sigh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by the1whowished
To je jedna latinoamericka serija, ali necemo zalaziti u detalje.
Pretpostavljam da je jos ziva. :sigh:
Bejzbolka je u rezervi, u slucaju da kriziram. ;)
By J...
Desavalo se i nisam mogla a ni htela nista da radim po tom pitanju. Mislim da se takvi dogadjaji najtragicnije prezivljavaju u nekom srednjoskolskom periodu kad jos uvek postoji idealizovanje i verovanje u "vecno prijateljstvo". A ustvari to nije nista neobicno jer se ljudi menjaju, rastu, menjaju interesovanja, krecu razlicitim putevima u zivotu. Ne bih to nazvala "kradjom". (to bi podrazumevalo i neko "vlasnistvo" nad prijateljima :hmm: )

I tek kasnije, sa vremenske distance se obicno vidi koliko ste ustvari ti i ta osoba bili predisponirani za potpuno razlicite poglede na svet i zivotne puteve samo sto tada jos to niste znali.

A zasto je ova tema u Trac areni? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Delete
Desilo mi se, ali mi je neuporedivo teze bilo kad mi je osoba sa kojom sam bila u vezi konstantno radila na tome da moji drugovi postanu nasi drugovi, a kad se nasa veza zavrsila, iskoristi priliku da ih "prisvoji".
I nekad stvarno zalim sto im svima, kolektivno, ne posaljem sms da, sto se mene tice, mogu grupno da se pokaraju i da me to ne zanima, ali da ne moram da se osecam neprijatno jer se pretvaramo da smo stranci, kad se sretnemo negde...mis`im, to ne radim ni sa ljudima sa kojima imam neke nerasciscene racune.
Korisnikov avatar
By Darling
Ako neko uspe da ti "ukrade" prijatelja, znaci da ti taj prijatelj nije bio pravi prijatelj, nego neko sa kim si se samo druzio... drug i prijatelj, nije isto.

Pre , jedno, deset godina, sam se druzila sa devojkom koju sam zaista smatrala prijateljem i ispostavilo se da nije, a oci mi je otvorio, verovali ili ne, njen decko. On i ja smo se znali vrlo kratko, svirali smo u orkestru kulturno-umetnickog drustva.
Dva, tri puta su raskidali, ja ih mirila, da bih na kraju cula njen komentar da joj ja kradem decka i da sam se iz tih razloga vidjala sa njim i jos par nebuloza, onako socnih. Strashno je volela da bude u centru paznje, sto me je izuzetno nerviralo, a i njega... Cak se trudila da posvadja njega i mene... Ona je izgubila decka, a ja sam dobila dobrog prijatelja.
Korisnikov avatar
By Azdaja
[

Bejzbolka je u rezervi, u slucaju da kriziram. ;)

:wow:

:)
Korisnikov avatar
By LordOfSex
To onda nisu pravi prijatelji.

Nije mi se desilo.
By alexandermagic
Nije mi se desilo. Prijatelje pažljivo biram i prethodno višestruko testiram. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Nije mi se desilo.

Slazem se sa J... Strahovi od takve situacije mogla sam da imam mozda u tinejdz periodu. Kasnije se nisam grcevito drzala za prijatelje, ljudi dolaze i odlaze a niti su moje vlasnistvo, niti ja njihovo, niti tezim da tako bude. Kapacitet ljudi nije ogranicen na jednog ili dva prijatelja, vec osoba u nekom zivotu moze biti vise, mnogo. Osecanja nisu nesto sto se istrosi, pa ne moze da preostane za neku drugu osobu. Ja volim i susrete vise ljudi, kao sto su vezano za forum okupljanja kaficana :grouphug: I nikad se ne osecam nesto ugrozeno ako se dva moja prijatelja ili prijateljice zblize, naprotiv to mi je samo drago.
By mikka
Mislim da se prijatelj ne moze "ukrasti", ako se smanji "intenzitet" druzenja, verovatno je vise do odnosa prijatelja, nego do neke trece osobe (naravno, ako iskljucimo spletkarenja i ostale zakulisne radnje)...
Desilo mi se da me prijatelj upoznao sa nekim svojim tada dobrim prijateljima, sa kojima se on posle manje druzio, a ja sam sa njima vise u kontaktu...
Ne vidim sta je tu lose, ljudi se upoznaju, druze, "kliknu"...
Korisnikov avatar
By Li
Оххх да десило ми се и то скоро... али шта ћу сутра сви заједно идемо на стони тенис... велика срећна породица
:(
Korisnikov avatar
By Stripi
pa ono....događalo se nekakvih par nebitnih situacija prije ali sam to nadvladao. Prijatelji nisu tvoja svojina. Međutim, prije par godina dogodilo mi se na poslu da sam uspio stvoriti jendu grupu kolega sa kojom sam iznimno dobar. Trebalo je par godina uložiti u to da mogu sa nekim poslije posla na cugu, vikendom na nekakav roštilj, that kind of stuff. Nakon određenog vremena savršenog skalda došla je nova kolegica, koja u svojoj selendri valjda nema nikoga a valjda je to i njen neki način...da uleti i sve prisvoji sebi. Pa sam tako, malo po malo izguran iz skoro čitave priče...nije me se zvalo na kavu, zvalo me se na evente samo kad bi se trebalo ići autom i tako to...Nisam čak krivio previše tu novu kolegicu jer ona je takva kakva jest, krivio sam tih dvoje- troje koji su se olako okrenuli. Bio sam baš dosta povrijeđen i trebalo mi je dugo da to svarim, skoro dvije godine o ničemu osim o poslu nisam pričao sa jednom kolegicom koja me je baš najžešće povrijedila. Danas jedva nekako komuniciramo i meni to više nije to. Ne znam, u takvim situacijama sam baš težak.
Korisnikov avatar
By bothways
Desilo mi se samo da se jako zblizim sa prijateljima prijatelja i da mi oni postanu ravnopravni prijatelji, ali nikad nije dolazilo do preotimanja. Mozda zato sto ionako nemam mnogo vremena za intenzivno druzenje, a i ti zajednicki prijatelji nisu neki koga bi ovi drugi prijatelji zapostavili... Valjda. :)
Korisnikov avatar
By mish_beli
prijatelji nisu stvari, pa da mozhe neko da ih ukrade...

@ mozhda treba malo vishe da se angazhujesh oko istih ... pa onda netje trazhiti Tebe u Tvojim prijateljima...
By Kragi
Kradja prijatelja .... :lol: Pederska posla :D
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Krađa prijatelja mi se desila 2 ili 3 puta, zadnji put u 6. razredu. Ne znam kakvi su to prijatelji koje neko može da ukrade. :wtf:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne posedujem nikoga, tako ni prijatelje. kao ni oni mene. svako se druzi sa kim zeli, a nase prijateljstvo je samo nasa stvar. mafija.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Prijatelji? Hm, o tome bi se dalo raspravljati. Ako te ne gledaju "kroz krevet" to stvarno onda jesu prijatelji...imam ih čak 2 :kolo:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by KiWi

Da li vam se desilo nekad da upoznate svog prijatelja sa nekim i onda taj vaš prijatelj počne intenzivno da se druži sa njim? Kliknu se ili šta već ... i pritom obojica smanje intenzitet druženja sa vama u korist njihovog novog prijatelja...

Vise puta...

Ne nalazim nista cudno u tome...ljudi se skapiraju,pocnu da se druze...

Boze moj , svako ima pravo na svoje izbore...

:dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By Srklet
upravo sam shvatio da sam ljudima krao prijatelje :lol:
By alexandermagic
Speculume, krasni ste. Uvijek me usreci kad iznova procitam primjere koji su KiWija motivirali za otvaranje neke teme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!