Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Billy boy
Originally posted by bananica
I ja sam bio za madonnce vezan iz intimnih razloga, sve dok onomad nije onoga divnog covjeka ostavila i posla za mladjim. Ej, pa ne moze ona tako oca svog djeteta da ostavi i podje ne znam kud! kakav je to nacin! Nema ona 20 godina bre, pa da tek tako ide od jednog muza do drugog ljubavnika.

Volio sam je ko sestru, ali me je tim postupkom za srce ujela! Nikad joj to necu oprostiti! Sram je i stid bilo!
cc pa nju je srce povelo za drugim, ne mozesh preko srca. Mislish da osoba kao sto je Madonna sa onako izrazenom Venerom moze da zivi bez ljubavi? Ona je divna majka, njena deca imaju i vishe nego sto pozeleti mogu i majku i oca, i pare i zabavu i vrhunsku naobrazbu, sve. madonna je jedina zena sa kojom bih mogao da budem u vezi....ali na jedan dan :dina:
By iWanna
Ej, pa ne moze ona tako oca svog djeteta da ostavi i podje ne znam kud! kakav je to nacin! Nema ona 20 godina bre, pa da tek tako ide od jednog muza do drugog ljubavnika.
:barf:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Sta ce toj djeci pare, moj Billy?? Kad im majka siri pi*ku po binama sirom svijeta, promovise golotinju i blud!?
Kako ta djeca mogu glavu promoliti, kad cijela carsija zna s kim im se majka trpa?! :oklagija:
Korisnikov avatar
By horus.
:doh:
draga, nemoj tako sa ljudima koji zele da ih kidnapuje madonna, a verovatno su ih i vanzemaljci odvodili par puta...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nemoj ti da mi vrijedjas zemljaka!
Nece on da ga madonce kidnapuje, vec da bude u vezi sa njom. (na jedan dan, sto je tehnicki kres kombinacija)
Je l' tako, zemo?
Korisnikov avatar
By horus.
bas se pitam ko bi koga tu kresnuo... :saksofon:
Korisnikov avatar
By Billy boy
Sta ce toj djeci pare, moj Billy?? Kad im majka siri pi*ku po binama sirom svijeta, promovise golotinju i blud!?
Kako ta djeca mogu glavu promoliti, kad cijela carsija zna s kim im se majka trpa?! :oklagija:
pa dobro, ali ako ona voli da se shiri i ako je to njoj lepo to je njen problem. ona ne treba da se tu zbog drugih sputava. a deca su sigurna da je njihova majka dobra i popularna osoba i ne zmajavaju se time sta njihova majka radi po binama:oskar:

i nasha veza bila bi iskljucivo platonska i temeljila bi se u pevanju evite. :cheer:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Billy boy
pa dobro, ali ako ona voli da se shiri i ako je to njoj lepo to je njen problem. ona ne treba da se tu zbog drugih sputava. a deca su sigurna da je njihova majka dobra i popularna osoba i ne zmajavaju se time sta njihova majka radi po binama:oskar:

i nasha veza bila bi iskljucivo platonska i temeljila bi se u pevanju evite. :cheer:
:pucaodsmeha:

imaj milosti, covjece, oci mi ispadose :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
inace, Billy, jesi li ti znao da se Madonna svaku noc pred spavanje umotava u foliju kako bi ostala vjecno mlada? :blenta:

Znam 100%, rekao mi muz (moj, ne njen)
Korisnikov avatar
By Billy boy
a ko ti je muz. pa dobro to je njen izbor, ako je to cini sretnom, shta nas to briga. ko smo mi da je osudjujemo zbog toga. svako od nas je uradio neshto sramno, ne jednom nego 100 puta u zivotu, i jel se zapitate za to? nego idete protiv madonne
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
I u sobi na belom jastuku,
i u sumi pokraj starog panja
svi pod obraz il' sapu il' ruku,
doslo vreme da se lepo sanja..

laku noc, laku noc, laku noc...
Korisnikov avatar
By Stripi
alo , nikad se ne svadjam i praktikujem politiq nemesanja, ali madonnu volim ko zivot svoj, zato cu se svadjati za nju s bilo kim. ona je neshto najlepshe sto se dogodilo svetu, i da ima vishe takvih koji troshe svoj novac na siromashne kojima zaista treba pomoc, svet bi bio bolje mesto. E kad bi znao koliko je ona hrabra, slobodna, emancipovana i pozrtvovana osoba. za nju ce znati i posle 500 godina.... :djavo: i love you baby, but face it she's madonna! :isus:
Pa ima ih dosta koji troše novac, samo što oni nisu Madonna pa su nezanimljivi. Osim toga, davanje novca u dobrotvorne svrhe se odbija od poreza.
Sa druge strane, to dijete, koje je ona opet htjela dodat svojoj ergeli, ima baku koja je nesretna što dijete nije sa njom ali opet je tu u blizini, makar bilo i u sirotištu. I sad, baka se ne važi, a Madonna se važi. Pa što nije opskrbila dijete da može van iz sirotišta kako bi bilo sa bakom? To bi bilo dvoje sretnih ljudi, zar ne?
By iWanna
Originally posted by Stripi
Pa ima ih dosta koji troše novac, samo što oni nisu Madonna pa su nezanimljivi. Osim toga, davanje novca u dobrotvorne svrhe se odbija od poreza.
Sa druge strane, to dijete, koje je ona opet htjela dodat svojoj ergeli, ima baku koja je nesretna što dijete nije sa njom ali opet je tu u blizini, makar bilo i u sirotištu. I sad, baka se ne važi, a Madonna se važi. Pa što nije opskrbila dijete da može van iz sirotišta kako bi bilo sa bakom? To bi bilo dvoje sretnih ljudi, zar ne?
:hypno:

ccc...
Korisnikov avatar
By Stripi
jesi ikad podnosio zahtjev za usvajanje djeteta?
By iWanna
a ti jesi, pretpostavljam? i to bas u Malaviju?
Korisnikov avatar
By Stripi
ne, nisam. Nisam nigdje. Ali znam koja je procedura kada neka, savim obična osoba, zatraži zahtjev za usvajanjem djeteta. Svakako nije cirkus poput ovog.
Korisnikov avatar
By Billy boy
hm e ja znam ljude koji su podnosili zahtev i znam proceduru. a da li si ti znao da je madonna ponudila pare ocu toga deteta da uzme jer je dete imalo tuberkulozu a u drzavi nema dovoljno leka za obolele? I otac je to odbio i bukvalno je dao dete. Ne znam za baku, ali ako imash neki link daj da vidim.

Konacno kakve to veze ima sa bakom uopshte? Mislish da baka hoce da joj daju bolesno dete i da joj umre na narucju, ili da joj uzmu dete izlece ga i kasnije je to dete upozna ponovo. Znash li da Madonna gradi skole po Africi? I da smanjuje joj se porez kada donira, ali kada gradi, posebno na tako dalekoj lokaciji raste joj i porez na nekretnine, pogotovo u medjunarodnim vodama, tako da nakon svega ona je ta koja gubi novac a ne dobija.:nono:
By alexandermagic
Originally posted by Stripi
:fancyklap:

Našao si na gay forumu da nešto govoriš protiv tete Madonne... QQ...:lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
hm e ja znam ljude koji su podnosili zahtev i znam proceduru. a da li si ti znao da je madonna ponudila pare ocu toga deteta da uzme jer je dete imalo tuberkulozu a u drzavi nema dovoljno leka za obolele? I otac je to odbio i bukvalno je dao dete. Ne znam za baku, ali ako imash neki link daj da vidim.

Konacno kakve to veze ima sa bakom uopshte? Mislish da baka hoce da joj daju bolesno dete i da joj umre na narucju, ili da joj uzmu dete izlece ga i kasnije je to dete upozna ponovo. Znash li da Madonna gradi skole po Africi? I da smanjuje joj se porez kada donira, ali kada gradi, posebno na tako dalekoj lokaciji raste joj i porez na nekretnine, pogotovo u medjunarodnim vodama, tako da nakon svega ona je ta koja gubi novac a ne dobija. :nono:
sirota Madonna ispade žrtva još na kraju.Zato onako loše izgleda,sve daje za sirotinju a ona ostane bez prebijene pare :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!