Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Sujetan sam samo kad ima emocija :)
Pardon, mnogo sam sujetan kad ima emocija :)
By alexandermagic
Originally posted by Wilhelmina
Da, extremno. Ali retko reagujem burno ako neko pokusava da je povredi. Obicno pokusavaju nizi oblici zivota koje ne vredi ni zgaziti. :meduza:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Sujetan jesam, ali biram kako i kada cu je pokazati... Kada mi se neshto ne dopada, a nemam razloga da razmishljam o potencijalnim posledicama, umem da budem jako neprijatan. Sa druge strane chesto umem da iskontrolishem sujetu i progutam neshto shto i nije my cup of coffey ako to znachi nekom ko mi je blizak, chak iako je sujeta povredjena.

U ljubavi nisam sujetan, jer smatram da je to najgore moguce polje na kome treba sujeti dopustiti da cveta.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da, jesam....itekako imam "napade" sujete....kapiram da malo toga mogu ucinim povodom toga...u smisli, tako se osecam, sta sad...medjutim.....treniram se stalno da uocavam kada mi se to desava, da bih mogla da regulisem manifestaciju...

....drugim recima, ne verujem da mogu sebi preterano pomoci u vezi toga kako se osecam, ali da mogu da kontrolisem sta cu povodom toga da uradim....
Korisnikov avatar
By Billy boy
nisam sujetan. to mi je nekako previshe neljudski i nebratski. :sweet:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Jesam.
Svi su ljudi manje-vise sujetni, razlikuje se samo nacin na koji su sujetni.
Valjda je bitno odricanje od sujete (ne kao ubijanje ambicije i zelje za uspehom) zbog ostvarivanja sebe, a ne radi dokazivanja pred drugima.:mjuza:
Korisnikov avatar
By Billy boy
nisam sujetan, to mi je nekako tako necovecno :dedamraz:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
stvarno? meni to jedna od najljudskijih osobina (ne vrlina- sobina)
Korisnikov avatar
By sofia
Uh,smatram da nisam...
Mada,kad malo dublje razmislim,imam problem sa odbranom svojih sloboda.Tu ne dam nikome pristup!
By J...
Bas mi je neko rekao nedavno da jesam sujetna. :neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
Jako sam sujetna... nekad mislim da sam sacinjena od sujete :(

Mislim ponekad da sam je se resila pa se razvila duhovno i emotivno... i kad se bas uzivim u tu lepu sliku o samoj sebi opet se susretnemo sujeta i ja... uh... Razlika izmedju proslosti i sadasnjosti je samo u sposobnosti kontrolisanja te sujete. Nista mi dobro nije donela, postupci iz sujete samo su me vukli na gore... :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!