Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kitee
1) Nepostovanje moje licnosti, mojih zelja, afiniteta, profesije, vremena koje ista oduzima, moje slobodne volje.

2) Mentalno ili fizicko nasilje nada mnom (nije se jos desilo nikada (prvo jeste, ali je bilo kratko) i ali ukoliko bi se desilo, to bi bio SIGURAN razlog za razlaz)

3) Prestanak ljubavi - sa moje ili njene strane
Korisnikov avatar
By Blady
Raskinem, jel odlepim..
ali zapravo nikad ne ostavljam
Korisnikov avatar
By Adam*
Uglavnom zbog nedovoljnog postovanja i laganja.......
Kada osetim da bezveze ulazem energiju i nesto sto nije vredno toga........najgora je zaljubljenost jer si onda slep na takve stvari.Tek kasnije se to manifestuje i kod mene dolazi do prekida filma.
By Kragi
Kad osetim da sam suvisan i nebitan i sve sto uz to ide ;)
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
obicno raskidam ako sam povredjena (npr. prevara) ili ako shvatim da to nije to, da ni druga strana ni ja ne osecamo vise isto.. i taaako :yes:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Delete
Razocaram se ili u osobu sa kojom sam, ili u citavu vezu iz ko zna kakvog razloga.
:up:
By alexandermagic
Ne vidim se u nekoj budućnosti s njim. Kad to shvatim, stigli smo do kraja priče.
Korisnikov avatar
By Li
Zato sto se smorim:(
Korisnikov avatar
By Val
Nepoverenje! Lazh! Nedostatak "topline" u vezi! Hladnokrvnost! Egoizam! :alexis:
Korisnikov avatar
By Darling
Laz, posesivnost i nepostovanje mene kao licnosti i mojih interesovanja su glavni faktori...
Mada i da nije svega toga, dovoljno je da osoba sa kojom sam napravi neku glupost i time dovede do toga da se razocaram u nju i raskinem...
By ...Sitnicava...
Ah, kako neiscrpna tema. :drama:
Mogla bih da navedem 501 inicijaciju raskida.
A da uopštavam, ne čini mi se pametno.
Korisnikov avatar
By Khons
kako sa kim...

uglavnom jer mi/joj vise nije stalo, jer pregorim, jer vise nema smisla.
Korisnikov avatar
By scout_finch
uglavnom je to uvek isti glupavi razlog.posto nisam autovana, posle odredjenog vremena pocne mnogo da me gusi veza za koju znam da nemam hrabrosti da je ucinim znacajnijom. pocne da mi deluje kao zaludan posao,ne mogu devojku da predstavljam kao drugaricu,u stvari ne zelim to da radim, ne volim da dovodim sebe u situaciju da moram da lazem (roditelje ili devojku). prosto ne mogu da ostanem u vezi kad znam da dok se ne sredim ni od jedne veze nista nece biti. e,sad, ovo deluje kao da pise neko dete od 16-17 godina,a ne neko ko ima 24. al' to je tako.bar u ovom trenutku.

edit: ukratko,veze se zavrsavaju jer sam ja pichka od coveka.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Raskidam kada se:
1) interval uspon-pad suzi;
2)osetim nesposobnom za vezu;
3)ljubav ili ona pred- ljubav izgubi;
4)postovanje izgubi (ovoga nije bilo ali je razlog sasvim svrsishodan).
Korisnikov avatar
By Dzi
..vecito neki matrak zafali..i bude trulo u drzavi danskoj..
By J...
Raskidam kad vidim da nemamo zajednicke ciljeve i pogled na svet. I uglavnom unapred znam da li ce veza potrajati ili nece.
Korisnikov avatar
By Hys.
Onda kada nismo jedno za drugo.

Ili me ona natera u bolnaju zbog nervnog sloma uzrokovanog visegodisnjom daljinom.

Recimo. :nesiguran:
By Kragi
Originally posted by scout_finch
uglavnom je to uvek isti glupavi razlog.posto nisam autovana, posle odredjenog vremena pocne mnogo da me gusi veza za koju znam da nemam hrabrosti da je ucinim znacajnijom. pocne da mi deluje kao zaludan posao,ne mogu devojku da predstavljam kao drugaricu,u stvari ne zelim to da radim, ne volim da dovodim sebe u situaciju da moram da lazem (roditelje ili devojku). prosto ne mogu da ostanem u vezi kad znam da dok se ne sredim ni od jedne veze nista nece biti. e,sad, ovo deluje kao da pise neko dete od 16-17 godina,a ne neko ko ima 24. al' to je tako.bar u ovom trenutku.

edit: ukratko,veze se zavrsavaju jer sam ja pichka od coveka.
Iskreno od tebe i izvini sto moram da reagujem ali bih ti preposucio da uopste ne ulazis u veze jer evidentn na to nisi spremna ... Ne vidim logiku u ovome sto pises iako je to tvoj zivot i tvoje pravo da ga zivis na nacin na koji zelis (nista zlonamerno) :)
Korisnikov avatar
By broX
uglavnom je do sada glavni razlog bila ljubomora (sa njegove strane), mada ne znam zasto, sto je u tesnoj vezi sa nedostatkom poverenja...cini mi se da su to glavni razlozi, i za mene nesto najvaznije u vezi

mada nekad jednostavno ne znam zasto, samo znam da ga vise ne volim koliko bi trebalo, i da ne bi trebalo da zavlacim i sebe i njega
Korisnikov avatar
By toni79
kako si kim, ali mi obicno dosadi, ili mi mi vise nije napeto, ili me guse, ili pocnem gledati okolo pa mi se svidi sto vidim :lukavi:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kad taj neko pochne uzasno da mi ide na k***c, kada skapiram da nerviranja ima puno vise nego ljubavi, kada se nashe vidjanje i pozivi deshavaju retko i kad pocnu da liche na obavezu sve vishe, a sa spontanoshcu veze nemaju, kada je sve to izmedju nas bukvalno stvar navike i nema veze sa osecanjima, kada skapiram da cu posle raskida mnogo bolje da funkcionisem i da cu da uzivam u zivotu bez te osobe... E tad raskidam!
Korisnikov avatar
By KiWi
obično je to neka sitnica koja je "kap koja je prelila čašu" ... I onda ispadne da sam netolerantan, a zaista zapravo sam tolerantan preko svake mere...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by AngraMaina
Zasto raskidate?
Nisam do sada ni jednom imala priliku da raskidam.
Jednog muža sam sahranila, a u ostalim vanbračnim vezama sam ja bila ostavljena.
Znači, kod mene raskid može da se desi samo Božijom voljom, ili voljom druge strane u ljubavnoseksualnoj vezi.
To je, rezonujem, zato što sam vrlo privržena i krotka žena, vaspitavana tako da život nije med i mleko i da vezu treba očuvati čak i uz krajnje napore. Smatram da primedbe tipa neslaganje karaktera i sl. nisu opravdani razlozi za razlaz.
Pa nema na ovom svetu 2 osobe koje su po svemu kompatibilne.
Zato se treba uklapati, prilagođavati, biti tolerantan i sve se onda može prevazići, a veza održati.
Na žalost, retko ko danas misli ovako kao ja.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kada nerviranje chini 80% veze, a lepe stvari svega 20%, kada je tako duze vremena i kada su se iscrpele sve mogucnosti za resavanje tog problema i kada vise razumevanja nema ni sa jedne strane !

Kada me devojka uguuuuuuuuushiiiiiiiiiiiiiiiiiii, udavi, kada mi ne da trenutak mira u 24h nego stalno zivka, pise poruke, cima, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :shok:

Kada shvatim da je devojka uzasno dosadna i prazna i shupljoglava, kada nema svoj zivot i ochekuje da je ja stoprocentno ubacim u svoj kao da je oduvek tu, a chinila se skroz drugachijom i kada shvatim da je patoloshki lazov ! :nope:

Sve ovo se inace desilo i dovelo do raskida... :bye:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Raskidam kada neko ne moze da shvati da sam ja veliki individualac i da mi ne treba njena/njegova pomoc da jedem ili dishem...
Kada me konstantno davi, zove po 325x na dana....
Kada se posle 3 dan veze ponasa kao da je tu citavog mog zivota i hoce da upozna svo moje drustvo...da ne pricam o roditeljima:nope:

Ima verovato jos gomilu razloga...ne mogu sad da se setim:D
By ...Sitnicava...
Raskidam zato što mi je devojka saznala da me BB hvata za guzu uvek kad izađemo, pa ne mogu da podnesem pretnje i osude.

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Da, nisi mogla da podneses pretnje upucene meni :uplasen:
Znam da je htela da me prebije:die:

Ali ti si se smilovala i zrtvovala svoju srecu zarad mog zdravlja:sweet:

Hvala ti :andjelak:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Uglavnom se smorim...sto je meni sasvim dovoljan razlog....

:hvala: :hvala: :hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!