Plasim se da ce sve te definicije ko je gay, ko st8, a ko bi u narednom veku biti sve nebitnije, pa ce tako np. "gay scena" biti samo nesto specificno za specificno grupu gay populacije, ali ne za sve.
Mozda ce nekima ovde koji se identifikuju sa "gay kulturom" to zvucati krajnje bolno, ali tako jeste.
OT:
Imam dosta trans prijatelja-ica i par njih mi je reklo jednu istu stvar:
Druze se iskljucivo sa gay ljudima, ali nikad ne pokusavaju nista vise sa njima (nama), jer prosto gay muskarce privlace uglavnom drugi muskarci, a ne trans, tg osobe... i to je skoro pravilo.
Nazvali mi njih strejt ili bi - njih privlace samo zene i(li) tranzice, i sa drugim muskarcima slicnim njima i sa gay scenom/svetom ne zele niti pronalaze ikakve slicnosti niti potrebu.
Originally posted by Lea Zechica
E tako i muskarci, koji su "ubijeni u pojam", koji su ugnjetavani od strane zena, koji su izgubili samopouzdanje i ono musko u sebi sto nose rodjenjem, samim tim cinom kada vide drugog muskarca koji se sredio kao zensko, osete se nadmocno, muzevnije nego inace, osete da su alfa...
Ovo moze biti tacno, ali kad hocemo tako... neki "strejt" muskarci se osecaju nadmocno, muzevnije i alfa i kad su sa gay muskarcem u krevetu koji ne moraju da se oblace u zensko, cak naprotiv, izgledaju krajnje macho.