Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
ovo sto je pod kurzivom, mozete i preskociti ...
na fakultetu u Kg bejah primetila da se nasoj dosadnoj klasi prikljucila jedna visoka, plava devojka sa svojom drugaricom, jako govorljiva, jako privlacna (malo podseca na Tijanu Dapcevic, u stvari, malo vise, samo sto ima neznije crte lica, kao beba, jako jako :mljac:
ispostavilo se kasnije da je ona biseksualka, ali da joj se ne svidjam (not again :drama: i to sasvim "spontano" mi je rekla: "da, ja sam skapirala da tebe devojke privlace, iako to ne zelis sebi da priznas (to je bilo pre nekoliko godina) ali ja bih ti rekla, hej, ne svidjas mi se, zaista i sl ..)
ne znam sto sam ovo krenula da pricam ... da, shvatila sam i da je na ekstaziju, da je diler, da je promiskuitetna, da je zapravo jedna dosadna i prazna osoba koja je u stanju da bulji u dnevnik rts-a podjednakom euforijom kao i u mtv i to celu noc kod mene plus da je dovodila jednu devojku da me provociraju, da je citala pisma moje "drage" krisom ih vadeci iz fijoke i svasta nesto ....)

e ta devojka me je jedino pametno naucila (osim sto je pokusala da mi daje lekcije iz maznjavanja, kradje i sl da je coveku, narocito kada je u problemima, potreban ZAGRLJAJ.
(plus htela me je navuci i na ekstazi govoreci kako je super trip sjedinjenja s ljudima, a pritom nije govorila o depresiji u koju zapadne nakon toga, volela je da lakira nokte i sebi i drugima, bila je opsednuta ljudima i zurkama i govorila je da kad uzme extazi da moze da vidi muziku i da je zivot dar) a sad povezite sve kontradikcije ove persone kako vam pashe i usredsredite se na sledece:
zagrljaj prijatelja je lekovit. ona bi znala da rasiri ruke i ja bih joj pala na prsa (visa je od mene za 5-6 cm, dakle, spada u red priiiiilichno visokih devojaka) i bese mi super. terapija zagrljajem kod mene pali.
kasnije sam imala obicaj da kazem drugu/drugarici: zagrli me. i zagrlimo se i mnogo nam je lepo.
bez seksualnog konteksta.
sta vi mislite o "terapiji zagrljajem"? kod mene cuda cini, doduse, bitno je KO me zagrli i KOGA ja zelim da zagrlim. to sjedinjenje za mene je neka vrsta intimnosti koja uveliko prevazilazi one fuckun' thing koje zovemo seksom.

seks ...:zev2:
Korisnikov avatar
By ns.happy
zagrljaj definitivno leci. tj, telesni kontakt... to je normalno, gledao sam skoro na bbc neki dokumentarac na tu temu. to nam je valjda nesto instinktivno...:potapsava:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja nisam imao nešto mnogo prilike da se grlim sa ljudima sa kojima nisam bio u vezi pa čak ni sa sopstvenom familijom. Inače kapiram da je zagrljaj jedna vrlo bitna pojava koja omogućava dublje emotivno povezivanje pored nekog fizičkog kontakta koji ne mora da ima isključivo seksualnu konotaciju. Terapiju zagrljajem mogu da cene samo oni sposobni za dublje emotivno povezivanje, a ne i oni koji sve posmatraju kroz seks. Kao ja npr. :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Zagrljaj je za mene VRHUNSKI dozivljaj (kao i poljubac, samo malo drugacije), krajnje neophodan........zapravo PRIMARAN u zivotu. Imam svakodnevnu potrebu da budem grljena i da grlim :friends:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
zagrljaj i nečiji dodir... Savršenstvo koje prija u svakom mogućem trenutku!

Nije bitno je da li govorimo o veselim ili krajnje depresivnim situacijama, zagrljaj je nešto što čini da pogledamo stvari iz drugog ugla... Olakšava, teši, pruža podršku, napaljuje, razveseli... Nije teško shvatiti da zagrljaj i dodir mogu predstavljati seksualni odnos.... Potrebno je samo da te kroz to sprovede osoba koja to ume, i sam taj, naizgled običan zagrljaj, dobija potpuno drugačiju konotaciju. Jbg, smatram da sex nije samo penetracija!
Moje mišljenje...
Korisnikov avatar
By coka
:hug:
ponekad vise volim da zagrlim devojku nego da je poljubim...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Angelina777
kod mene cuda cini, doduse, bitno je KO me zagrli i KOGA ja zelim da zagrlim. to sjedinjenje za mene je neka vrsta intimnosti koja uveliko prevazilazi one fuckun' thing koje zovemo seksom.
:up:

negde sam i napisao da je to jedna od stvari koje razdvaja (potencijalnog) decka od kres sheme
Korisnikov avatar
By Egon
oh ta depra posle ekstazija je jedan bitter-bitter-sweet symphony

grljenje uvek dobro dodje .
By жњ
zagrljaj prijatelja je lekovit. ona bi znala da rasiri ruke i ja bih joj pala na prsa (visa je od mene za 5-6 cm, dakle, spada u red priiiiilichno visokih devojaka) i bese mi super. terapija zagrljajem kod mene pali.

ja mislim da je cinjenica koja je tebi najvise prijala u tom zagrljaju, ustvari dodir zenskih grudi. jashta.. titty rubbing dize iz mrtvih :smug: :mazi: :giggle:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by amnesia

ja mislim da je cinjenica koja je tebi najvise prijala u tom zagrljaju, ustvari dodir zenskih grudi. jashta.. titty rubbing dize iz mrtvih :smug: :mazi: :giggle:

:lol: :lol: :lol:
By Ulix
Moze da me grli decko. Ostali ne.
Nesto nisam zeljan kolektivne pozitivne energije; u stvari, nisam zeljan pozitivne energije u bilo kojoj formi, narocito ne kolektivnoj.

Lemur (sedi pored mene) tvrdi (dok gricka nokte) kako voli cvrst muski zagrljaj (?).
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Sjajno, nema sta... obicno kada zagrlim decka poljubim ga u obraz... najcesce kada prolazi kroz neku shit fazu ili je rec o meni i mojim unutrasnjim previranjima...sve reci su tada suvisne...
Inace, primetio sam da i nema mnogo ljudi koji umeju da zagrle ili prime zagrljaj, pogotovo medju gay populacijom. Nekako mi se cini da ih zagrljaj ucini previse izlozenima, a to tumacim kao vrlo dubok senstiment u coveku - naravno, ukoliko nije emocionalno sterilan sto se da proceniti vec u prve dve-tri izgovorene recenice.
Nekako, kao da o emocijama i svemu sto krunise jedan odnos najvise pricaju upravo oni koji su od toga operisani, pa cela ta prica i gubi na tezini, nekako prljajuci ono najlepse u nama. Zato je mnogim strejterima (vecini mojih prijatelja) gay zagrljaj nekako cudan i nestvaran - tumace ga kao stran, nepostojan, pa cak i neiskren. Stoji da medju njima ima dosta onih koji i sami imaju problem sa razmenom emocija, ali tesko me napusta utisak (sto sam stariji) da cemo ikada nauciti da sacuvamo autenticnost kao gay ljudi sve dok dopustamo drugima da govore i delaju umesto nas...
Generalno, mislim da smo zeljni emocija a da su nam kapaciteti toliko duboki pa prosto ne umemo da osvestimo trenutak usmereni na kvantitet a ne na kvalitet
Inace, ne volim intelektualizaciju - ovo je moj neki dozivljaj vezan za ovaj trenutak...
:obraz:
By Çâðê_DUP
Originally posted by radoznala
Originally posted by amnesia

:lol: :lol: :lol:
:maska:
Korisnikov avatar
By bigirl
Meni bi sad taaaaako prijao jedan zagrljaj... :mazi:
By just!N
Nista lepse od toplog zagrljaja osobe koju volis i koja tebe voli....

:love: :mazi: :meda:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Zagrljaj je nesto sto me uvek smiri, nesto sto nosi neku posebnu energiju,
sto stvara tu neku posebnu medjuljudsku bliskost...

I postoje razni zagrljaji....

.. na najlepsi su oni topli sto duuugo traju...
Korisnikov avatar
By mish_beli
... :rashirilarukeichekamdanekoupadneuzagrljaj: ...

:meda: Mishonja daje svima zagrljaje ... :)
Mishonja voli zagrljaje!
Mishonja i dalje drzhi rashirene ruke...i cheka .. . :)
:meda:
Korisnikov avatar
By Billy boy
kod mene zagrljaji ne deluju previshe, ja se povlacim u sebe :)
By iWanna
obozavam da grlim i da me grle... free hugs je tako dobra stvar
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Zagrljaj samo za potrebe lecenja moje Sujetice, tj. suzbijanja njene eskalacije u zdravu zivotnu sredinu.:murkan:
By mikka
Obozavam da se grlim,
nekad zagrljaj savrseno zameni reci utehe, ljubavi, privrzenosti, topline...

Ne treba mi poseban povod za zagrljaj, dovoljno da mi je neko drag, i ako mi dodje da ga zagrlim, makar iz "cista mira", to i ucinim, ne premisljam se ni malo. Taki sam :bubbles:
Volim da budem u deckovom zagrljaju duuuuuuuugo, ucini mi se da ceo svet oko nas nestane, i postoji samo taj nas, lep i pun ljubavi. Nekad se tako cvrsto i dugo grlimo, kao da se slepimo :giggle: Mmm, kako on lepo mirise :love: Joj, sad bih ga zagrlio...Strpicu se jos par sati :meda: :jumphug: :cuddle: :love:
By La_Vie_en_Rose
Dok sam citala prvi post, pomislila sam: ''Sta fali devojci ako sa euforijom gleda Dnevnik RTS-a?'' :predsednik: Ali, onda sam videla nastavak recenice. :roll:

Dug zagrljaj okrepljuje. :)
By alexandermagic
Hm, nisam poseban ljubitelj grljenja sa raznoraznim personama.

To mi prija samo kad je partner u pitanju i par prijatelja. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By KiWi
Obožavam da grlim i da me grle :)

Od ljudi sa kojima sam se grlio Spark ima defintivno najprijatniji zagrljaj. Iako smo samo prijatelji, naježim se pri pomisli da me on grli :) Takva prisnost ne može da se odglumi :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ima nekih koje jako pamtim...

jedan koloradov koji mislim da necu zaboraviti u zivotu...nista pametnije, bolje i tacnije niko tada nije mogao da uradi....pravi life/mind saver...

jedan koji mi je uskracen...nikad to nisam oprostila...

jedan relativno svez...cudo trenutka....naizmenicno sam se osetila kao protector i protected
By ~ Le Saint X ~
Prijateljski i nekako

ostali - not my cup of tea

Onaj koji pamtim je...

Sa Melani kada je odlazila za Kanadu

Tezej (sa foruma) ima zanimljiv zagrljaj

Delete - sa njom imam neki specijalni zagrljaj
By жњ
Uf.. zagrljaj volim vise od poljupca :meda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!